Шукаю послугу Шукаю доглядальницю

25 травня 2023 21:57 | Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Добрий день! Будь ласка, уважно прочитайте, і якщо вас зацікавила вакансія, напишіть декілька слів про себе на вайбер чи телеграм.
Ми зараз шукаємо людину - доглядальницю.
Потрібно дивитися за людиною після інсульту. Треба кожного дня приїжджати на 2-4 годинки, приготувати поїсти (спеціального меню немає, чоловік вже 10 років після інсульту, може їсти все), прибрати туалет (туалет-крісло стоїть біля ліжка, він сам ходить, садити не треба), вмити, за потреби побрити. Мити повністю раз в 3-4 дні, міняти постіль та одяг (мити з миски з водою, можливості заїхати до ванної немає). Прати речі (теж за потреби). Ліки ніякі не приймає, спеціальних вимог за доглядом немає. Лишень можна трошки поспілкуватись, зіграти в карти або доміно:) Декілька раз на тиждень. Чоловік не розмовляє, але може жестикулювати та пояснювати звуками/руками. Все розуміє, єдине що не може правильно відповідати. Не капризний і не галасний.

Адреса: БАМ, 5 хвилин від сільпо

В квартирі знаходиться камера спостереження, так як чоловік на даний момент проживає сам
Ціна: 6500 UAH
Контактна особа: Роксолана
25.05.2023 21:57
Оголошення «Шукаю послугу Послуги > Няньки, доглядальниці» найближчих населених пунктів
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