Фастівський районний підрозділ ПАТ «Київобленерго»

оновлено 22 березня 2024 12:11 | Фастів, Київська область
Основним видом діяльності ПАТ «Київобленерго» є постачання електроенергії за регульованим тарифом. Товариство «Київобленерго» також надає інші послуги населенню та юридичним особам:
• Перевірка, встановлення, ремонт та заміна лічильників електроенергії.
• Підключення будинків до електромережі.
• Будівельно-монтажні та електромонтажні роботи (будівництво і реконструкція електроустановок, улаштування вводів в житлові будинки, монтаж виносних шаф обліку електричної енергії, виконання ремонту кабельних мереж та повітряних ліній тощо);
• Видача технічних умов на приєднання електроустановок.
• Проектно-вишукувальні роботи, погодження проектної документації.
• Допуск до експлуатації електроустановок.
• Оформлення та нагляд за роботами в охоронній зоні електромереж.
• Технічне обслуговування абонентських електроустановок;
• Лабораторні роботи (пошук і визначення місця пошкодження кабельних ліній, вимірювання опору контуру заземлення, заземлювача опори, вимірювання опору і ємності обмотки машин, апаратів, опору ізоляції, випробування підвищеною напругою, вимірювання пробивної напруги тощо).
22.03.2024 12:11
Скільки можна дзвонити,по відновленню електромережі.П'яту дому ніяк не можуть подати рознарядку.Кожного дня говорять одне і теж,чекайте,чекайте.Чи вам ще заплатити за підключення,щоб бистріше з реагували?!Чи писати заяву на ім'я директора ДТЕК,щоб ви краще почали працювати
відповісти (0)
Я вкрай незадоволений роботою Вашого відомства !!!
відповісти (0)
Коли у Вас буде нормальний керівник, та ремонтні роботи будуть проводитись оперативно, вчасно та ефективно ???
відповісти (0)
Тамара. Фастівський район, село Дмитрівка, вул. Лісова 11А, садове товариство "Судостроитель-4". Оце ми так платимо за електроенергію...
відповісти (0)
Фастовский район село Тррилесы ул.Полева дом 11 напряжение в электросити 180V не работает телевизор .Стеральная машина.Лампочки горят тускло .
відповісти (0)
Доброго дня. Підкажіть, як залишити заявку по відновленню електропостачання? Немає електроенергії в декількох квартирах у під'їзді. Телефони не відповідають
відповісти (0)
рибята а сиводня 5 чисов света небыло включили на 2 часа ето норм по вашему
відповісти (1)
не нормально в кожному слові помилки робити 😁😁😁
відповісти (0)
Вам руки як висмикнути чи відразу відрубати, скільки можна те світло клацати туди сюди, за 20 хвилин два рази включили і виключили?! Це по вашу нормально, а потім ниєте що аварійні відключення. Знайти б того козла який грався і засунути його кінцівки в місце де вони повині бути (тобто в місце на якому людина сидить)
відповісти (0)
03.12.23 згідно нових графіків о 14:00 вимкнули пів міста, інша половина( постійно одні і тіж вулиці) увімкнені. О 16:00 має бути підключення світла, але вже 16:27 і немає. О 18:00 знову планову!!! То ви пропонуєте одним людям насолоджуватись годиною світла, а іншим не вимикати?? Наступна заява буде на ім‘я начальника ДТЕК, щоб передивились роботу працивників Фастівського відділення.
відповісти (0)
Скажіть будь ласка чому нам постійно забувають вмикати світло вул Лебедина та Соловїна на вкруги все сяє, вул Ярослава Мудрого ілюмінація.вмикають без запізнення ,ми сидимо без світла тепла та води тому що немає електро постачання тут теж живуть люди маленькі діти та люди похилого віку. Дякую за увагу.
відповісти (0)
Чому знову по Шептицького Фастів 2, знову другу добу немає світла??? Поняття взагалі є що в жилих домівках малі діти??!!!!!!!!!
відповісти (0)
13 грудня. Велика Офірна. Четверту добу без світла. Звернутися немає куди. Фастівський ДТЕК не приймає.
відповісти (0)
На завокзалье 9 час нет света
відповісти (0)
Хотя на соседних улицах везде горит!!! Ненавижу уродов,у меня 3е маленких детей,и холодильник с продуктами уже потёк!!! А они говорят что всё норм! Мрази
відповісти (0)
Я більше скажу прорізна вулиця за добу дали світло два рази на 30 хв
відповісти (0)
Хто слідкує за режимом відключень, провулок Кутузова з 12годин відсутнє світло . Всі інші мікрорайони за цей час були включені за графіком. Наш район окрема територія? Чи сьогодні св'ято у працівників?
відповісти (0)
Почему вторые сутки на завокзале нету света включают только за сутки по 4 часа а в городе везде горит
відповісти (0)
Где свет? Света нету на завокзалье, включают свет на 20мин и ночью, почему так? В соседних много этажках есть, а у нас буквально 10-15метров нету!!!
відповісти (0)
Дякую енергетикам!Нарешті на 5 добу включили світло і поремонтувати електромережу в селі Софіївка 🙂
відповісти (0)
Ви знущаєтесь, де працюють ваші працівники які мають лагодить енергосистему? Звонили в рес ніхто не бере трубку, вам всім на все пофіг, якого хера ми тоді повинні времья платить за світло? Та це знущання!!! Виплачуйте мені за спорчену продукцію!
відповісти (0)
Доброго дня , вже 3сутки нема світла і даже не з'являлись ні на хвилину, як це називається? М.Фастів вул Галафеєва 41
відповісти (0)
Доброго дня!в селі Софіївка Фастівського району на узбіччі лежать провода від електромережі вже 3 добу і немає світла теж 3 добу
відповісти (0)
Доброї ночі. Фастів, провулок О.Суворова, 6 немає світла 6 годин. Фактично тут 3 будинки. Навколо все світитьсявсі 6 годин.Дозвонитись неможливо в РЕС
відповісти (0)
Добрий день!
В селі Мотовилівка по вулиці Вінницькій 18 вже 3 доби немає світла. Будь ласка повідомте, коли нам чекати знову побачити диво цивілізації СВІТЛО?
З повагою Надія
відповісти (0)
шарашкіна кантора., якщо любите казки - звертайтесь до них, в уші наллють - швиденько, і головные нема з кого спитати, нема альтернатива і це сумно
відповісти (0)
Висока напруга 250,реле вирубає світло .Що це таке????робіть щось
відповісти (0)
Фастів, Унавська, 9. Два місяці не отримую платіжки на е/е. Скиньте на цей емейл, будь-ласка.
відповісти (0)
Добрый день хотел бы уточнить у вас как у вас происходит населения за электроэнергию приходят счета просто не реальные суммы допустим я за два месяца заплатил три тысячи а щас за месяц пришол счёт не реальный напишите пожалуйста с кем можно связаться и обсудить все детали за ранее благодарен Слава Украине
відповісти (0)
день добрый! знает может кто как и к кому обращаться, хочу в частном доме перекинуть линию питания ибо очень слабое напряжение. Посоветуйте что и как делать, зарание спаибо.
відповісти (0)
, включите свет, по 2 часа не могут починить свет, за то оплата должна быть вовремя иначе ебут мозг
відповісти (0)
Після ввімкнення напруга в мережі становить 100-110 вольт. До диспетчера не дозвониться, на телефон "гарячої лінії" ще той квест. Просто знущання.Я розумію що після тяжких погодних умов роботи вистачає, але не можна подавати знижену напругу у 2 рази. Хто буде платить за выведен з ладу побутову техніку?
відповісти (0)
Доброго дня! А до Вас можливо додзвонитися чи як? 3 дні не було електроенергії , дзвоню , на обидва телефони , ніхто навіть не подумав взяти слухавку! Я хочу чути відповідь від РЕС! ЗВЕРТАЮСЯ ЗАРАЗ ДО ДЕРЖЕНЕРГОНАГЛЯДУ!!! Очікуйте перевірки!!!
відповісти (0)
После сильного дождя, оборвало провода , пгт. Боровая , света уже нету 3 день .Звонили сказали , что в Фастове тоже есть проблемы и Фастов важнее .Как решить проблему?
відповісти (0)
дозвонитися нереально!!!
відповісти (0)
Об'єкти інфраструктури «Установи, товариства > Енергетика, опалення» найближчих населених пунктів
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