Васильківський районний підрозділ ПАТ «Київобленерго»

оновлено 23 жовтня 2023 22:31 | Васильків, Київська область
Основним видом діяльності ПАТ «Київобленерго» є постачання електроенергії за регульованим тарифом. Товариство «Київобленерго» також надає інші послуги населенню та юридичним особам:
• Перевірка, встановлення, ремонт та заміна лічильників електроенергії.
• Підключення будинків до електромережі.
• Будівельно-монтажні та електромонтажні роботи (будівництво і реконструкція електроустановок, улаштування вводів в житлові будинки, монтаж виносних шаф обліку електричної енергії, виконання ремонту кабельних мереж та повітряних ліній тощо);
• Видача технічних умов на приєднання електроустановок.
• Проектно-вишукувальні роботи, погодження проектної документації.
• Допуск до експлуатації електроустановок.
• Оформлення та нагляд за роботами в охоронній зоні електромереж.
• Технічне обслуговування абонентських електроустановок;
• Лабораторні роботи (пошук і визначення місця пошкодження кабельних ліній, вимірювання опору контуру заземлення, заземлювача опори, вимірювання опору і ємності обмотки машин, апаратів, опору ізоляції, випробування підвищеною напругою, вимірювання пробивної напруги тощо).
23.10.2023 22:31
По вул. Ліс нового немає світла. В чому справа?
відповісти (0)
Доброго вечора
Почиму досі нема світла
По улиці петровська виключить в 08.00 уже 18.08 досі нема
Ваші одговорки що ремонт
Я на відео зняв як ваш робітник біля службового автомобіля
Розпивав слабо олкогольні напої
Приблизно о 16.10 -+
відповісти (0)
Доброго вечора, скажіть чому немає світла по вулиці Доброти(Чкалова)
відповісти (0)
Добрий день. Вул.Антонія і Феодосія, немає світла
відповісти (0)
Добрий день, Садове товариство ,,Перлина степу,, відсутність світла
відповісти (0)
В садовому товаристві (біля с. Кожухівка Васильківського р-ну) біля повітряної лінії електромереж росте величезне дерево, висота якого набагато вище електроопор, а гілки чипляються за проводи, і тому періодично вибиває захисний автомат в трансформаторній. Власник ділянки з цим деревом відсутній. До кого можна звернутися, щоб отримати офіційний припис, і видалити це небезпечне дерево?
відповісти (0)
Доброго дня. Турбує с. Яцьки, вул. Космонатвітів 42-а, Ю. Миклухо. Особ. рах - 401003208. Там у мене дачний будиночок, споживаю дуже мало енергії. Коли ходили Ваші інспектори і знімали показники лічильника, не було питань. З середини 2022 р. я сам подаю покази по Телеграм-каналу, пишу показники від руки , а у рахунку мені висталяють по середньому обсягу споживання. Вийшло на 01.05.23 р.за рах. № 5153329031 поточний показник - 380 квт, по факту - 355 квт. .Я маю фото показника лічильника на 10.05.23 р. - 356 квт. Виходить, що мої покази ваша служба не бачить ? Чим я можу підтвердити ці цифри, потрібно їхати до Вашого офісу у Васильків на яку адресу чи по іншому вирішити це питання - зменшити нарахування квт у розмірі 25 квт ? Учора я сплатив 50 грн і вийшла переплата навіть по ваших показниках. Дякую за розуміння.
відповісти (0)
Вул. Лістрового, другий день без світла??19.00 мало з'явитись, чому немає?
відповісти (0)
На вулиці Лістрового знову увесь день немає світла. Чому?
відповісти (0)
На вул. Лістрового, Васильків немає світла з 11:00
відповісти (0)
С.Саливонки - немає з 10:00 світла по вул. Білоцерківська
відповісти (0)
Налагодьте графік постачання електроенергії на дачному масиві Глеваха
відповісти (0)
Калинівка(Васильківський рн) Центральна 84, світло дають 2 рази на день по 1-2 години максимум, будинок напроти (61) який на тій самій лінії, має ту саму группу і графік, має більше світла, в 2-3 рази. Чому так відбувається? Я готою скаргу, та буду звертатися в відповідні інстанції.
відповісти (0)
скоти на Коцюбинського 13 по 8 годин не мае світла с 10.01
відповісти (0)
Не добрий вам вечiр!!! Доки Ви будете знущатись,Декабристiв 1,шiстьт годин без свiтла!!; Ви тягнете до до новрiчного рекорду знущання?!!чи на урядову лiнiю дзвонити?!! Все мiсто ,як по часам,а ми як прокляттi!!! Телефони повиключали,думаэте ,що вам то все з рук зiйде!!
відповісти (0)
пров Софіївськи не включили світло.По городі включили а у нас ні.
відповісти (0)
Чого на вулиці Олександра Лістрового, місто Васильків,5 годину немає світла,в той час коли на вулицях рядом його нібито ніколи не вимикають????
відповісти (0)
Пропало світло о 14:00 по вулиці Зарічній"Народовольців" від того що впало гніздо чорногузів,з 14:00 ремонтників ще не було.
відповісти (0)
Пропало світло на вулиці Лесі фУкраїнки 8 в 12.30 вдень 17.12.22, рядом в сусідів є,Калинівка, Васильківський рн.
відповісти (0)
Я не понимаю, почему в Путровке в разных районах отключают неравномерно? Сегодня 14.12.22 На Софиевская улице света нет целый день, но на других улицах свет появился в 17 часов, а у нас 21:00, а света нет, с чем это связано? Что это за дискриминация? Такая ситуация повторяется не первый раз.
відповісти (0)
Доброго дня!
Проживаю на садівничому масиві Глеваха-3, також це питання цікавить і представників Глеваха-4, Глеваха-1, Тюльпан, Калиновий гай і ін.
Є велике бажання дізнатись що це було:
- вчора у 16.00 увікнули світло, о 20.00 вимкнули. Всі чесно чекали світла о 00.00, потім о 02.00, о 04.00, а сталося ось так:
- о 6.54 увімкнули і протягом 1хв вимкнули
- о 7.07 увімкнули і вимкнули 08.00.
Тобто не було світла 11годин.
Шановні Ви що думаєте тут проживають не люди (нас проживає тут дуже багато, серед них багато дітей, які таким чином сидять без тепла і не можуть навчатись)
До цього всього є питання:
1)Це приколи???
2)Це якась гра???
3)Мабуть це знущання над людьми???
Люди тут уже усі киплять, ще трішки і закипить дуже сильно...
Чому у Конча-заспі світло є постійно, а іншим так обмежують до знущання?
Чому у центрі світло світиться навіть у закутках де воно не потрібно, оскільки там збираються тільки алкоголики, наркомани і ін. такого плану, а нормальним людям дуля з маком?
Чому одні люди обрані а інші відходи?
Ми Європа чи Ж-па?
Усі люди повинні бути рівні.
Вчора йду по проспектам в Києві, світло сяє що книжки читай, а люди в меншиих населених пунктах мерзнуть.
Це уже усе дістало.
Цей лист також пішов в Міністерство енергетики і ДТЕК, далі піде в офіс президенту і буде подано на друк в пресу
відповісти (0)
Доброго дня!
Я представляю садівничий масив Глеваха-3 Смт Глеваха.
Нас підключили разом із Калинівкою.
Вчора 12.12.2022р. увімкнули світло о 16.10 і вимкнули близько 18.00. В калиновому гаї, тюльпані, Калинівці також вимкнули в такий же час, але в Калинівці на відміну від нас увімкнули ще раз о 19.25. У нас небуло світла до 4.04 13.12.2022р., тобто світло було відсутнє 10годин.
Сьогодні 13.12.2022р. вимкнули о 8.09 і по цей час світла нема.
Чому така вибірковість??? У нас на масиві проживає багато людей, але нас невважають рівнею іншим, виходить що ми нижча каста чи що???
Прошу Вас звернути на таку ситуацію Вашу увагу, оскільки людей обмежують більше ніж інших. Ми ж країна рівних людей?!?
Цей лист надіслано в міністерство енергетики і в ДТЕК. Далі Він піде в офіс президенту.
відповісти (0)
с. Іванковичи, вул.Селянська В нас 8 грудня світло було 2 години, 9- двічі по 1,5 години, 10- 1 година, вчора з 8.00-12.00- а в інший час ВІДКЛЮЧЕННЯ. Писали на ФБ, два дні телефонуємо, залишили заявки -учора 1.904.589, сьогодні зранку 1.905.905, телефонуємо 10 хвилин назад -заявка 1.908.472-отримали відповідь-:"Вашу заявку виконано", але світла нема ні в нас ні в сусідів по нашій вулиці. Це знущання. Допоможіть!!!
відповісти (0)
Я не знаю що з цим робити,Але задовбали скоти!!! Напроти будинок,все мiсто горить,Василькiв,а наш та поряд будинки,як свiчки темнi,пiзно дають,рано виключеють! Або взагалi не включают,нi води ,нi свiтла,нi тепла!!! Коли Ви нажретесь,чи людей за туре стадо держите,гниди?!! Дурнiв понаходили,треба шось робити з цим безприделом!!!
відповісти (0)
З вчора немає світла, більше суток. Глеваха, Новый шлях 61б
відповісти (0)
3337 552 440 -гаряча лінія офісу президента.
відповісти (0)
Зараз ми люди збираємось у групи і будемо при необхідності подавати скаргу вище з освітленням даного знущання у ЗМІ
відповісти (0)
Доброго дня! Вам дозвонитись не можливо, дозвонитись можна тільки на ДТЕК. Зима прийшла. Ви хочете щоб люди замерзли насмерть? На дачних масивах Глеваха ви із подачою світла робите що хочете, раніше було якось по графіку все і вмикали і вимикли разом зі масивом і селом, а зараз ми мабуть Ви вважаєте Нас нижчою кастою ніж інші і нижчою расою ніж інші (Ви мабуть притримуєтесь політики Еріка Коха і Гітлера). На дачних масивах Глевахи і в Калиновому Гаї проживають Люди (серед них і діти).
відповісти (0)
Щоб ви поздихали разом зі своїми ворюгами. Хай ваші діти болячками заплатять за те, що ви продали Україну і простих людей. Амінь.
відповісти (0)
Не платить. Единственный выход
відповісти (1)
Це не вихід
відповісти (0)
Не добрий день! З вчора немає світла, більше суток. Глеваха, малютянка. Буду бачити машину ДТЕК - заберу! Як це і Боярці є, в Глевахі немає? Ми перккриємо дорогу Одеса - Київ! Робіть щось для того!
відповісти (2)
Я за!!! Перекриваємо дорогу! Інакше до них ніяк не дойде!
відповісти (1)
Підтримую...
відповісти (0)
Добрий день! З вівторка 15.11.2022 з 16.00 і станом на 11:40 середи 16.11.2022 (майже 20 годин) нема світла за адресою с. Здорівка, вул.Ватутіна 213, Васильківський район. ЧОМУ і КОЛИ буде????? Дякую
відповісти (0)
Об'єкти інфраструктури «Установи, товариства > Енергетика, опалення» найближчих населених пунктів
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