Кагарлицький районний підрозділ ПАТ «Київобленерго»

оновлено 03 грудня 2023 16:29 | Кагарлик, Київська область
Основним видом діяльності ПАТ «Київобленерго» є постачання електроенергії за регульованим тарифом. Товариство «Київобленерго» також надає інші послуги населенню та юридичним особам:
• Перевірка, встановлення, ремонт та заміна лічильників електроенергії.
• Підключення будинків до електромережі.
• Будівельно-монтажні та електромонтажні роботи (будівництво і реконструкція електроустановок, улаштування вводів в житлові будинки, монтаж виносних шаф обліку електричної енергії, виконання ремонту кабельних мереж та повітряних ліній тощо);
• Видача технічних умов на приєднання електроустановок.
• Проектно-вишукувальні роботи, погодження проектної документації.
• Допуск до експлуатації електроустановок.
• Оформлення та нагляд за роботами в охоронній зоні електромереж.
• Технічне обслуговування абонентських електроустановок;
• Лабораторні роботи (пошук і визначення місця пошкодження кабельних ліній, вимірювання опору контуру заземлення, заземлювача опори, вимірювання опору і ємності обмотки машин, апаратів, опору ізоляції, випробування підвищеною напругою, вимірювання пробивної напруги тощо).
03.12.2023 16:29
доброго дня, уже 10 днів пройшло після проплати, що до підключення світла в с.Півці по вул.Польова 5 Говорите що робота буде виконана на пятий день! в чом проблема, 4182862390.
відповісти (0)
Вул Лесі Українки вже 2 дні немає світла, на сусідніх вулицях є, шо ніяк провід перекинуть не можна???щоб хоч холодильник морозу набрав, шо ви за люди
відповісти (0)
По вул. М.Грушевського також немає світла з вчора з 16.30. І інформації також ніякої немає
відповісти (0)
Доброго ранку! В м. Ржищів по вул. Маяковського немає світла вже 17 годин
відповісти (0)
А як це так що живемо в одному місті а світло в нас виключають з 12-год.ідо до 20.00 а на протилежній вул. центрі і на других вулицях по графіку відключають !?
Я дивлюся наш кагарлицький рес ахуєл в щент! Ну ладно я дождусь понеділка!!!
відповісти (0)
Доброго дня,як оце вас зрозуміти про який графік відключення світла можна говорити,чи ви там уже всі обалдєли чи що,майже сутки не було світла а ось на півтори години включили і знову нема,так про який графік може іти мова!!!!
відповісти (0)
Чому по вул.Східна напруга 160 вольт, як це розуміти? За що я плачу кошти? Робіть щось. (просто я сплачую в 2 рази більше чим потрібно, і нічого не працює, ні холодильник ні тв)
відповісти (0)
Доброго дня! як підключитися до електромереж. м. Кагарлик, вул. Журавлина 29. тел 95 94 832 760, ten.rku@pmdur
відповісти (0)
Кагарлик, неможливо додзвонитися до диспетчера, вулиці Білоцерківська, 4, Гайдара, 5, Дачна, 3/14 постійно без світла, коли вітер лише трішки посилюється. Весь масив зі світлом, а ми як три тополі на Плющисі, в темноті. І справа то зовсім не в масштабній аварії, а в тому, що вибиває запобіжник на трансформаторі, а включити нема кому бо неможливо додзвонитись до аварійних. Агов, електрики, вам самим не надоїли наші постійні скарги? Невже так важко поставити сильніші запобіжники? Знаєте вже не хватає нормальних слів, залишились одні матюки до вас.
відповісти (0)
Доброго дня! Аварія! В селі Горохуватка пропала електрика по вул. Гагаріна (буд. 31 та інші). Прошу терміново усунути аварію! Сергій
відповісти (0)
Залишила заявку на ремонт лічильника с.Кузьминці вул.Кірова(Незалежності)-2. Реакціі ніякоі. До кого дзвонити?93 57 192 790 Тетяна Іванівна.
відповісти (0)
Скажіть будь ласка як довго в Ржищеві не буде світла? І по вказаному номеру неможливо дозвонитись
відповісти (0)
Доброго дня..с.Стави нема свiтла
відповісти (0)
Чому не має світла с. Ноаосілки?
відповісти (0)
Село Півці вул. Шевченка 46 з 29.04.2022 року нема світла))) чому так довго не ремонтуєте???
відповісти (0)
Доброго дня. Село Горохівське( хутор)
Все відремонтовано. Нові стовпи встановлено,світло є. ДУЖЕ велике дякую!!! Оперативно
відповісти (0)
Доброго дня. Село Горохівське (хутор) по вулиці Пасічній завалено два дерев'яні стовпи з проводами. Вчора,сьогодні люди без світла. Приїхали ,провода обрізали і все. Сказали будуть на наступному тижні.
Ви шукаєте? Вулиця Пасічна БЕЗ СВІТЛА
Будь- ласка виправте ситуацію
відповісти (0)
Якого перебої з електрикою в с.Слобода на вул. Котовського
Це що буде кожен день таперки
Якщо так то може змінить руководство і робочих , бо хтось не зправляється зі своїми обов'язками , ніяких документів що затверджують відключиня електро постачання немає , то на яких основанях це трапляється , я розумію що десь там обрив лінії , ну не кожен день
Дійсно якщо не справляєтеся з вашими обов'я зками то може то не ваше
відповісти (0)
Коли буде свет на чехова
відповісти (0)
Мирівка 1 травня 57 напруга 320 вольт.
відповісти (0)
Скажіть пожалуста с, Гребені. вул, Зими 31а. Напряженіє очень плохоє, неможна даже насоса в колодце включить. Приїдьте пожалуста подивіться. Дайте ответ пожалуста.
відповісти (0)
Замучили вже ці планові відключення про які ніхто не інформує. Вже 7 годин нема світла телефони в них не працюють, просто підняли слухавки і типу зайнято. Додзвонитися нереально. Нікого не хвилює що в людей є холодильники які розмерзаються і продукти псуються, всім тупо начхати і що люди мають робити все в повній темряві теж всерівно, а саме смішне те що ліхтарі на вулиці працюють. І за що люди платять так гроші якщо світла немає коли воно потрібне 🤦
відповісти (0)
А ещё самое удивительное, что когда нет света у нас на улице, вторая половина города Не имеет этих проблем.
Научитесь решать проблемы, начните брать на себя ответственность...
відповісти (0)
Доброго времени суток, проживаю на улице Строителей в г. Ржищев. Постоянные перебои с электроэнергией, дозвониться к вам не могу.
Решите наконец то эту проблему которая тянется уже 20 лет. На улице 21 век а у Вас все в полной жопе... как такое может быть? Почему за 20 лет нет изменений в лучшую сторону. Скажите что денег не хватает? В это не кто не поверит! Как меня это все зае...ло! Почему я должен идти и покупать генератор что бы у меня был свет...
відповісти (0)
Абсолютно мудацкая контора. Нет света - твои проблемы. Дозвонится невозможно, на 100 звонков 1 дозвон и вежливый робот говорит тебе что ты шановный абонент, звонок будет записан для улучшения обслуживания операторы заняты иди.... нахрена вам вобще телефоны, повесьте рельсу рядом с трансформатором, в нее стучать будет больше толку.
відповісти (0)
Приїхали працівники РЕСУ замінити старий лічильник, замінили все, і один з працівників сказав "що старий лічильник можна знімати", і сказав що в ньому напруги немає. Почали знімати, а виявилось що напруга була в старому лічильнику, і добре що виключилось світло так би наробили горя із не уваги працівників РЕСУ. СКАЖУ ПРАЦІВНИКИ РОБЛЯТЬ ЧЕРЕЗ ЖОПУ!!!!
відповісти (0)
У селі Переселення ваша контора влаштувала класний Новий 2020 рік - з 1-30 вимкнули без попередження струм, згодом ви так робите постійно! Псуються електроприлади, глибинний насос, псуються продукти у холодильниках, зрештою псується настрій. Збираємо колективний позов.
відповісти (0)
07.11.2019 с. Слобода є проблеми з електропостачання дозвонитися не можливо, що це за сервіс, яка якість надання послуг взагалі навіщо така шарашкіна контора здалася ???
відповісти (0)
Не могу дозвонится.
відповісти (1)
Номер телефону 60850
відповісти (0)
Я не так давно проживаю в г. Кагарлык-но уже сложилось отрицательное впечатление об обслуживании энергетиков в этом городе(чуть-ли не каждый день, и по несколько раз в день, сидим без света. а соответственно нет света-нет воды. Где блага цивилизации???до столицы рукой подать, а такое впечатление что этот город находится в далекой глуши. Прошу улучшить обслуживание жилых домов!!!
відповісти (0)
Живу в г. Ржищев, как только начинается осень, зима, часто пропадает свет, дозвонится и сообщить об этом в Рес не реально, телефонный номер все время занят, видать его просто отключают или держат снятой трубку.
відповісти (0)
с. Стайки, ночь, сидим без электричества, на улице -2с°. В Облъэнерго на звонки не отвечают и так всегда. Организация работает плохо и с каждым годом все хуже.
відповісти (0)
Жыву в с. Слобода ул. Независимости Киевской обл. Кагарлыкского р-ну. у нас с 16:00 вчерашнего вечера и по данный момент нету света, в следствии чего нету и води, так же меня беспокоит тот момент что и морозилка и холодильник могут просто на просто растаять, дозвонится по указанным номерам телефона просто не реально !!!! Мне так кажется что они просто сняли трубку и на звонки там отвечать никто не намерен!!! Работай организации я не то что не довольна, её как таковой вообще не видно !!! Обратите пожалуй внимание на это сообщение и как то отреагируйте!!!!
відповісти (0)
Хочу висловити подяку працівникам Кагарлицького підрозділу ПАТ "Київобленерго" за швидке виконання поданої телефоном заявки на відновлення електропостачання будинку в с. Бурти, вул. Центральна, 9. ДЯКУЮ!!!
відповісти (0)
Об'єкти інфраструктури «Установи, товариства > Енергетика, опалення» найближчих населених пунктів
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