Обухівський районний підрозділ ПАТ «Київобленерго»

оновлено 17 квітня 2024 02:15 | Обухів, Київська область
Основним видом діяльності ПАТ «Київобленерго» є постачання електроенергії за регульованим тарифом. Товариство «Київобленерго» також надає інші послуги населенню та юридичним особам:
• Перевірка, встановлення, ремонт та заміна лічильників електроенергії.
• Підключення будинків до електромережі.
• Будівельно-монтажні та електромонтажні роботи (будівництво і реконструкція електроустановок, улаштування вводів в житлові будинки, монтаж виносних шаф обліку електричної енергії, виконання ремонту кабельних мереж та повітряних ліній тощо);
• Видача технічних умов на приєднання електроустановок.
• Проектно-вишукувальні роботи, погодження проектної документації.
• Допуск до експлуатації електроустановок.
• Оформлення та нагляд за роботами в охоронній зоні електромереж.
• Технічне обслуговування абонентських електроустановок;
• Лабораторні роботи (пошук і визначення місця пошкодження кабельних ліній, вимірювання опору контуру заземлення, заземлювача опори, вимірювання опору і ємності обмотки машин, апаратів, опору ізоляції, випробування підвищеною напругою, вимірювання пробивної напруги тощо).
17.04.2024 02:15
Працівники не грамотні,пряме хамство,мало того що уваги не звертають на клієнтів,та ще й телефонують на Київ та брешуть що їх ображають і надають не правдиву інформацію.При цьому спочатку не говорять а потім нападають усі разом.Зверніть увагу на вигляд Ваших працівників.
Будьласка НАДАЙТЕ ЗВОРОТНІЙ ЗВЯЗОК по якому тарифу нараховуються оплати.Тому що Ваші співробітники незнають,мені соромно за кожну їхню відповідь.
Завжди вважала що Закон для усіх один,але у цьому місці ,як мені сказано.Їм "всьорамно"...
відповісти (0)
Самий звичайний гей-клуб, філіал від Київського на Стеценка1, бо працюють тут такі ж п*дар*си ("фахівці"). Відношення хамське! Ніхто нічого не знає! Начальника немає! Дозвонитись не реально!!!З усіма питаннями посилають на Київ, а там такі самі "фахівці"!
відповісти (0)
по якому тарифу сплачує за електроенергію ОКСТ-Берізка.
відповісти (0)
Ремонт та виготовлення трансформаторів ТОВ "ЗАТ ЕРГО"
відповісти (0)
яку суму треба сплачувати за електроенергію
відповісти (0)
Чекаю бригаду з 11.00 до тепер
відповісти (0)
Доброго дня, Відсутне світло по вул.Старовитичська, від № 1 по № 13, Наддніпрянська,буд.2,буд.4.,село Витачів,Обухівського району Київської області.Дякую.
відповісти (0)
Не працює лічильник
відповісти (0)
вулиця Києвська, 169-А. це що за жах взагалі??? вмикають на 30 хвилин, коли заманється. часу не вистачає на елементарні життєво необхідні дії. у знайомих які живуть на декілька км далі світло врубають на 5+ годин. ви знущаєтесь? у нас в країні війна, виконуйте свою працю нормально, інакше вас усіх звільнять і оштрафують!
відповісти (0)
Скільки ще буде ця дискримінація в Обухові, чому по вул. Київська відсутне світло більше ніж по 6 годин, а Миру і Каштанова сіяють. Зробіть нормальні графіки. Інакше жалоби підуть ще далі
відповісти (0)
Не шановні,ви розпалюєте гнів міг мешканцями,а більше за все до вас.Світло на боці БХЗ немає,а бік Картонки -Лас Вегас!чому так?дайте пояснення цього!
відповісти (0)
Що з будинком Київська 146? З 13.01,з 8 ранку немає світла, сьогодні 14.02,його нема!Частково з'являється,не в усіх квартирах!Води нема.Ліфт не працює.
відповісти (0)
Доброго вечора що це таке коїться по вул.каштанова 2а,включили світло і в де кількох квартирах пропало,і знову час відключення наближається що робити до кого звертатися???
відповісти (0)
Анулюйте ваші надумані борги мені і сусідам
відповісти (0)
З травня до листопада в квартирі не проживали. По 3000 гривень боргу нараховуєте нам і нашим сусідам ні за що, ні про що. Приїжджали ваші працівники, дивилися, лагодили лічильник, за який косатому вашому працівнику мій брат військовослужбовець, дав 500 гривень, тому що сидить при вході справа в кабінеті, а я місяць чекала, навіть зателефонувавши на урядову гарячу лінію. Які це 3000 гривень? Що це за знущання над людьми?
відповісти (0)
На якій підставі в Обухові по стороні Велмарта світло не вимикають уже місяць, а по стороні АТБ електроенергії нема по 8 і більше годин поспіль? Сьогодні вимкнули о 12, увімкнули о 20 і через 15 хвилин знову вимкнули - ви зовсім на голову хворі чи як? Для чого існують графіки відключень, якщо їх самі ж служби ігнорують? Дуже зручно звалювати все на русню і прикриватися трудом електриків (який і так є беззаперечним) - але в керівництві «Київобленерго» хтось явно зайвий. Мерзенний саботаж проти своїх же громадян у розпал війни.
відповісти (0)
Знову в Українці дали на 1.5 години та вимкнули світло. Це просто піпец. Там в загалі мізки хтось буде напружувати, чи їх там немає. Що це за графік 8 годин немає і 1.5 години є світло. Жахи. Якщо це графік відключень, то він має бути для всіх. А то є дуже хітрозроблені пани, в яких взагалі світло не вимикають. Треба вже щось міняти в цій трухлявій системі.
відповісти (0)
Доброї доби! Скажіть будьласка, чому постійно відключається світло по одній і той самій гілці в місті Українка. Дома по вулиці Юності, та проспекту Дніпровський? Світла вже немає по 6 годин. Що других місць для відключення немає. Я згоден, що потрібно вимикати, но не постійного одних і тих самих. Потрібно щось міняти. Чи скласти графік відключень, а не мучити людей. Робіть уже щось. На разі не вирішення цього питання, будемо звертатися в інші органи.😡
відповісти (0)
Де світло? Де графіки виключення? Ви що ах...лі зовсім...на школі на виключають зовсім ....якого х..я виключають БХЗ?????
відповісти (0)
Вам усе повернеться
відповісти (0)
Нічого вони не збираються робити у них все добре ну нічого бумеранг така штука
відповісти (0)
Чесно кажучи я від Обухівського Ресу нічого доброго не очікував.вони живуть на пісчаній та школі у них світло і тепло є.а інші в центрі хай мерзнуть діти і пінсіонери їх треба взяти і посадити козлів біля маленьких дітей на ніч щоб сраеу отморозили
відповісти (0)
сосновый самая высокая точка центрального отопления !!! Насосы котельной не докачивают !!! Одумайтесь !
відповісти (0)
6.1. Оператор системи розподілу зобов'язується:
1) виконувати умови цього Договору;
2) відкрити особовий рахунок Споживача;
3) забезпечувати утримання мереж в належному стані для задоволення потреб
Споживача в електричній енергії;
4) здійснювати розподіл (передачу) електричної енергії Споживачу, із дотриманням
показників якості електричної енергії, визначених державними стандартами;
відповісти (0)
требуем предоставить график справедливого отключения !!!!!
відповісти (0)
Почему на школе і піщані є графік 4 є 4 нема а коли виключають в центрі то сразу на 10-15 годин чому не можна придумать графік для центра
відповісти (2)
Добрий день, На школі та піщані взагалі не відключають. А інші райони повинні сидіти без світла по 10 годин .
відповісти (1)
Бо вони тільки себе знають а на остальних їм пофіг.вони не мерзнуть в тільки своїми ручонками виключають линии де їм вигідно і де вони не проживають
відповісти (0)
Здравствуйте ! Скажите пожалуйста почему вы выбрали микрорайон Сосновый для стабилизации напряжения в городе ? Где справедливые отключения света ? Почему именно Сосновый ? когда закончится этот ваш беспридел ?
відповісти (0)
Добрий день с.Нещерів без світла з 18.12 р.з 22:00 год ,коли буде світло ,в м.Обухові світло не відключають зовсім ,на них не діють ні графіки ні аварійні відключення ,чому села вже другу добу сидять без світла ????
відповісти (0)
Добрий день. В с.Трипілля Обу
хівського району відсутнє світло з 18.12.2022 року з 22-00 год., майже дві доби поспіль,а в цей час в м.Обухів та Украінка вже третю добу не вимикають взагалі світло. Відповідь не дають, коли буде відновлено.
відповісти (0)
Обухів, вул.Волошкова, 51. Світла немає вже добу. Приватний будинок, на вулиці -7, опалення не працює. Ввечері їхав з роботи через освітлений Обухів. Що це за розподіл відключення такий???
відповісти (0)
В с.Новые Безрадичи более 15 часов нет света ..со вчерашней ночи 24-00 отключили...когда появится СВЕТ!!!! не слишком ли ? эти плановые отключения я так понимаю плавно переходят в экстренные?!!!...дозвониться никуда нельзя....может начнете работать и нести ответственность за то что делаете!!!....к примеру Мануфактура все это время не отключалась....там бутики и рестораны которые никто не посещает особо...пусто......это избранные?
відповісти (0)
В с.Старые Безрадичи более 15-ти часов нет электроэнергии. В ДТЭК сообщили об аварийных отключениях в Обуховском районе, однако, в самом городе Обухове свет есть и его не отключали даже в тот промежуток, когда по графику должно быть отключение, хотя сейчас АВАРИЙНЫЕ. Что это за распределение электроэнергии между пользователями? У одних целый день свет есть, а у других по 15 часов отключения и в доме -2 градуса!
відповісти (0)
Обухів, вул.Миру 17А, особовий рахунок 400824294, військовий пенсіонер. Уже вдруге за останні три місяці приходять неймовірні рахунки за споживання електроенергії. Так 12.10.2022 року надійшов рахунок на суму 1385,98 грн. (це з урахування адресного погашення частини суми за рахунок пільги), причина вказана - "Перерахунок після зняття показника", згідно рахунку від 30.11.2022 року знову перерахунок після зняття показника 804,60 копійок при споживанні 164 кіловат за місяць на суму 196,80 грн. Прошу перевірити чи не підключена до мого лічильника майнінгова ферма або у крайньому випадку перевірте лічильник, бо такі суми не можуть бути фізично після ударів ворога по критичній інфраструктурі 10.10.2022 року і за умови постачання електроенергії 12/24 (у кращому випадку).
відповісти (0)
Об'єкти інфраструктури «Установи, товариства > Енергетика, опалення» найближчих населених пунктів
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