У Кропивницькому 80 одиниць громадського транспорту під захистом поліції охорони

14 червня 2023 14:54 | Кропивницький, Кіровоградська область
Понад шість років 80 тролейбусів та автобусів Кропивницького обладнані «Кнопками термінового виклику поліції».

У рамках проєкту «Створюємо простір вашої безпеки» відбулася робоча зустріч представників поліції охорони та керівництва КП «Електротранс» Кропивницької міської ради. Під час зустрічі обговорено питання забезпечення безпеки в громадському транспорті міста та питання налагодження подальшої співпраці.

Нагадуємо, що увесь громадський транспорт що належить підприємству обладнаний кнопками «Термінового виклику поліції», які розташовані біля водія та позначені відповідними інформаційними наліпками.

- Така тривожна кнопка є доступною для кожного громадянина. Нею може скористатися не тільки працівник автопарку, але й пасажир чи простий перехожий, який став свідком або потерпілим унаслідок вчинення правопорушення, - повідомив заступник начальника ВТОЛ майор поліції Іван Храпунов. - У разі надзвичайної ситуації працівник громадського транспорту натискає на спеціальну «тривожну кнопку», на пульт централізованого спостереження поліції надходить сигнал разом із координатами GPS і озброєний наряд реагування оперативно виїжджає на місце виклику.

З питань замовлення охорони або отримання консультацій телефонуйте на номер і ми подбаємо про вашу безпеку!

Управління поліції охорони в Кіровоградській області
Автор: Управління поліції охорони в Кіровоградській області
14.06.2023 14:54
Останні новини «Транспорт» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6ImFyamYiLCJxbmduIjpbIjU3MjQiLCIyMDg4NDciLCIxODA0ODciLCI3MDUwMSIsIjE4NTE1OCIsIjE4MjQwNiIsIjIyMzM1MSIsIjIyNTc1MiIsIjIxNzc0MCIsIjIxMTY5IiwiMjM4ODY5IiwiMjI1MzY2IiwiMjI2MDM3IiwiMjIwMTIyIiwiNDg5OTEiLCIxMjMxMDciLCI0NTMwNSIsIjIxMzQ5NyIsIjEwNjI1MCIsIjY4OTU5IiwiMTE3MjUzIiwiMTQxNCIsIjE4MDU2MyIsIjg4OTI2IiwiMjEwNjExIiwiNjc4OTgiLCIxMTk4MjIiXX1fIyRfU0VHSCskJCQ1YjE4ODE3OGRkZTMyMDhhYzJjYzBlODI2NWFjYWM1Nw==