Локомотивне депо станції імені Т.Шевченка визнано кращим в Україні

01 жовтня 2012 09:55 | Черкаси, Черкаська область

Трудовий колектив локомотивного депо імені Т.Шевченка виборов першість у галузевому змаганні за результатами роботи локомотивних депо України у першому півріччі поточного року. Із перемогою працівників депо привітав начальник Головного управління локомотивного господарства Юрій Білоус. Він вручив начальнику депо Олександру Петренко перехідний прапор та почесний диплом.

Як повідомили у прес-службі Одеської залізниці, за перше півріччя 2012 року продуктивність праці робітників депо зросла на 19,6% відповідно до аналогічного періоду минулого року та на 10% до планових показників.

При перевиконанні обсягів перевезень за відповідний період на 11,3% зросла економія експлуатаційних витрат на 5,8%. Окрім того були скорочені витрати на енергоносії, дизельне пальне, електроенергію завдяки раціональному використанню тягового рухомого складу та ощадливим витратам ресурсів. Обсяги поточних ремонтних робіт повністю виконані згідно з планом. Територія та виробничі приміщення депо були оснащені зовнішньою та внутрішньою системами відеоспостереження. Для подальшого удосконалення і покращення технології ремонту тепловозів в локомотивному депо за даний період було впроваджено ряд технологічних новацій у оснащенні, облаштуванні випробувально-діагностичних стендів, встановлено сушильну піч тощо. В депо не було допущено жодного випадку виробничого травматизму завдяки проведенню активній профілактичній роботі.

01.10.2012 09:55
Останні новини «Транспорт» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6ImFyamYiLCJxbmduIjpbIjIyMDE3NSIsIjEyNjMwMSIsIjEyNTE2MSIsIjIyNTc1MiIsIjIxNzc0MCIsIjIxMTY5IiwiMTg1MTU4IiwiMTgyNDA2IiwiMjIwMTIyIiwiNDg5OTEiLCI3MDUwMSIsIjIzODg2OSIsIjIyNTM2NiIsIjIwODg0NyIsIjE4MDQ4NyIsIjIyNjAzNyIsIjQ1MzA1IiwiMTIzMTA3IiwiMjIzMzUxIiwiMjEzNDk3IiwiMTA2MjUwIiwiNjg5NTkiLCI4ODkyNiIsIjE4MDU2MyIsIjIxMDYxMSIsIjE0MTQiLCIxMTcyNTMiLCI2Nzg5OCIsIjExOTgyMiJdfV8jJF9TRUdIKyQkJGU4NzIwYzdkZjRhYTAxOWJlNzhmNDVkZWQzNDUyNWYy