День довкілля 2024

16 квітня 2024 15:15 | Дніпро, Дніпропетровська область
День довкілля: Віддаймо природі повагу та дбайливість

У третю суботу квітня відзначається «День довкілля».
Працівниками Індустріального районного відділу з суб’єктами пробації, які перебувають на обліку було проведено інформаційну бесіду щодо відповідальності перед природою та важливістю її збереження.
Вшановуємо нашу планету та висловлюємо вдячність за її неймовірну красу та ресурси, які вона нам надає. Цей день нагадує нам про важливість збереження та охорони природи для майбутніх поколінь.
У світі, де зростає забруднення повітря, знищення лісів та втрата біорізноманіття, кожен з нас має відповідальність перед нашою планетою. Малі кроки, які ми робимо можуть мати велике значення для збереження природніх ресурсів та запобігання змінам клімату.
Під час цього Дня давайте повернемо назад нашій планеті теж добро. Ми можемо зайнятися сортуванням сміття, відсівати та викорінювати негативні звички щодо використання пластику, дбати про енергоефективність та екологічність у наших повсякденних справах.
Нехай День Довкілля стане нагадування для кожного з нас про те, як важливо берегти нашу планету та робимо все можливе, щоб зробити її кращою для майбутніх поколінь. Віддаймо природі повагу та дбайливість, бо тільки разом ми можемо зробити зміни, які врятують нашу планету.
Автор: Індустріальний районний відділ
16.04.2024 15:15
Останні новини «Погода та екологія» найближчих населених пунктів
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