Для вихованців Кременчуцької виховної колонії провели виховну годину «Здоров’я природи-здоров’я людини»

16 листопада 2019 15:29 | Кременчук, Полтавська область
16 листопада 2019 року для вихованців державної установи «Кременчуцька виховна колонія» провели виховну годину «Здоров’я природи-здоров’я людини».
Година розпочалася з віршів про найбільше багатство людини – її здоров’я. Подискутували про взаємозв’язок чистоти навколишнього середовища із здоров’ям людини. Учасники вирушили різними стежками природи, аби побачити як залежить здоров’я людини від здоров’я природи. На 1-й зупинці пояснили вислів «В природі все взаємопов’язано» та відповіли на запитання: що дає людині природа та що дає людина природі? На наступній зупинці «Що таке здоров’я?» подискутували над тим, чому люди хворіють, що таке здоровий спосіб життя, що таке «екологічні « хвороби та від чого вони. На третій зупинці влаштували дебати на тему «Людина-частина природи», подумали як кожний з нас може допомогти зберегти природу, та що означає поняття «Марш парків». На кінцевих зупинках згадали про відносини людини і тварини, яке значення тварини в житті людини, яке значення для життя людей мають рослини. Зустріч закінчилась переглядом відеоролика «Екологія та людина».
«Зустріч відбулась з метою збагачення знань юнаків про навколишнє середовище, розвитку бажання робити все для того, щоб бути завжди здоровим, виховання бажання оберігати природу, вносити свою часточку для збереження навколишнього середовища», - наголосив начальник колонії Олександр Сайко.
Автор: Заступник начальника Кременчуцької виховної колонії Олена Удовицька
16.11.2019 15:29
Останні новини «Погода та екологія» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6ImFyamYiLCJxbmduIjpbIjI0NDQiLCIxMjU2MzAiLCIxMjQ2NzkiLCIxMjQ1MDIiLCIxMjQyNDEiLCIxMjM2NDgiLCIyNDIyMCIsIjI0MzA1MSIsIjIyMTI3MiIsIjI0MjM5NCIsIjIzMDg3NyIsIjE0MzczOSIsIjIyMDgyNSIsIjI0Mjc3NyIsIjI0MjYyOCIsIjIxNjg1MiIsIjIxNjMzNyIsIjIwNzI4NiIsIjE5NjE2MyIsIjIwMDAzOCIsIjE2OTEzIiwiODYwNzYiLCIyMDM1NzkiLCIyMDI4NDgiLCIyMDE4NjEiLCIyMDAxOTMiLCIxOTQ2ODIiLCIxOTQyMTAiLCIzNzM4MyIsIjE2MzMxIiwiODMyNSIsIjE4Nzc3NyIsIjE4Nzc3NSIsIjEwMjg4MiIsIjEwMTY3NyIsIjEwMTY3MSIsIjEwMDY4NiIsIjk2OTE3IiwiOTYxMjgiLCI3NjEyMCIsIjEwMjg4NyIsIjEwMjg4NCIsIjk2MTI0IiwiNjQ4MTAiLCIyNDA5NyIsIjEyMzQwOSIsIjEyMDA2IiwiMjQyNjE5IiwiMjM3MTciLCIyMzIyNCIsIjE0Mjg1OSIsIjEyOTMzNSIsIjEyNjk3MyIsIjUyNzU2IiwiMTkxMjc4IiwiMTY0ODYzIiwiOTMwOCIsIjEyMjc5OCIsIjY5MTUwIiwiNDYiLCIyMDE4ODUiLCIyMTI5ODAiLCIyMTI2NTUiXX1fIyRfU0VHSCskJCQwYzA2MjYxNjA0ZTc5Y2U2NDM0Y2I2YjA1ZDdhNDBmMQ==