Санаторій ім. М. Гоголя

оновлено 04 лютого 2024 03:25 | Миргород, Полтавська область

Санаторій ім. М. Гоголя Миргород розташований у зеленій зоні міста та спеціалізується на лікуванні та оздоровленні пацієнтів із захворюваннями органів травлення, цукровим діабетом, проблемами зайвої ваги та опорно-рухового апарату. В комплекс санаторію входить спальний корпус, лікувальне відділення і їдальня. Оздоровниця має басейн, більярдну кімнату, спортивні зали та відкриті ігрові майданчики, сауну та власний пляж на березі ріки Хорол. Сучасне обладнання та висококваліфіковані спеціалісти проводять комплексне лікування на основі цілющої мінеральної води, фізіотерапії, ЛФК та інших методів. Пацієнтам санаторію призначається також дієтичне харчування екологічно-чистими продуктами.

Номери:

  • Категорія «Люкс» (односпальні або двоспальні ліжка, телевізор, холодильник, усі необхідні меблі);
  • Категорія «Суперлюкс» (двоспальне ліжко, гарнітурні меблі, телевізор, холодильник, кухня, ванна кімната з душем);
  • Коттеджі-апартаменти (спальня, кухня, гарнітурні меблі, телевізор, холодильник, ванна кімната з душем).

Харчування: в залежності від назначеного лікування та мети перебування – дієтичне, вартість входить у ціну путівки. Можливий варіант ресторанного обслуговування.

Санаторій ім. М. Гоголя на карті

Зберегти мапу як зображення
04.02.2024 03:25
Об'єкти інфраструктури «Туризм > Санаторії, курорти» міста Миргород
Об'єкти інфраструктури «Туризм > Санаторії, курорти» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjM1NTQiLCIzNTUzIiwiMzU1MCIsIjM1NTEiLCIzNTQ5IiwiMzQ4MCIsIjM1MzQiLCIzNTI4IiwiMzUzMiIsIjQxNTciLCIzODU0IiwiMzgzMCIsIjM4NjgiLCIzNjIyIiwiMzg3MSIsIjk3OSIsIjM3NzIiLCIzNzgxIiwiMzgyOCIsIjM4NjkiLCIzODY1IiwiMzgxMiIsIjM4NjciLCIzODY2IiwiMzg3NCIsIjM2NDEiLCI0MjcwIiwiNDI3OSIsIjM2MTkiLCI0MjczIiwiNDI2MiIsIjQyOTAiLCIzNjQwIiwiMjk4ODIiLCIzNTc1IiwiMzU4MSIsIjM2MzAiXX1fIyRfU0VHSCskJCQyYTliZWZlMGRjNDcyMWE2OTQxM2Y3MjNkMDcyYzUzNw==