Санаторій "Полтава"

оновлено 01 січня 2024 11:00 | Миргород, Полтавська область

Санаторій «Полтава» Миргород пропонує відвідувачам сучасні методи лікування захворювань опорно-рухового апарату та органів травлення. На території санаторію діють три реабілітаційних відділення з усім необхідним обладнанням для хворих із серцево-судинними недугами, гіпертонією, виразкою шлунку та кишечника, а також для пацієнтів після перенесеного оперативного втручання. Підбір програми лікування та оздоровлення здійснюється індивідуально під наглядом фахівців та компетентного персоналу. Пацієнтам пропонується комплексна гімнастика, лікування грязями та мінеральною водою, вібромасаж, пневмопресінг, кріотерапія, а також ефективна програма по корекції зайвої ваги. Додатково можливо відвідати кріосауну, солярій, сеанси фітотерапії та голкорефлексотерапії. Хворі мають змогу також скористатися санаторною поліклінікою. Оздоровниця також має на своїй території спортивні майданчики для тенісу, волейболу та баскетболу.

Номери:

  • Одномісний (односпальне ліжко, холодильник, телевізор, стіл);
  • Одномісний покращений (односпальне ліжко, холодильник, телевізор, стіл, додаткові меблі);
  • Двомісний (два односпальних ліжка, холодильник, стіл, телевізор, тумба, м’які пуфи);
  • Двомісний покращений (два односпальних ліжка, холодильник, стіл, телевізор, тумба, м’які пуфи, додаткові меблі);
  • Одномісний Люкс (однокімнатний, односпальне ліжко, холодильник, стіл, телевізор, тумба, м’які пуфи, додаткові меблі);
  • Двомісний Люкс двокімнатний або трикімнатний (вітальня, передпокій, стіл, двоспальне ліжко, холодильник, меблевий гарнітур, з каміном або без).

Харчування: дієтичне харчування відповідно до різних дієт, входить у вартість путівки.

Активність в соцмережах

Санаторій "Полтава" на карті

Зберегти мапу як зображення
01.01.2024 11:00
Об'єкти інфраструктури «Туризм > Санаторії, курорти» міста Миргород
Об'єкти інфраструктури «Туризм > Санаторії, курорти» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjM1NTQiLCIzNTUzIiwiMzU1MCIsIjM1NTEiLCIzNTQ5IiwiMzQ4MCIsIjM1MzQiLCIzNTI4IiwiMzUzMiIsIjQxNTciLCIzODU0IiwiMzgzMCIsIjM4NjgiLCIzNjIyIiwiMzg3MSIsIjk3OSIsIjM3NzIiLCIzNzgxIiwiMzgyOCIsIjM4NjkiLCIzODY1IiwiMzgxMiIsIjM4NjciLCIzODY2IiwiMzg3NCIsIjM2NDEiLCI0MjcwIiwiNDI3OSIsIjM2MTkiLCI0MjczIiwiNDI2MiIsIjQyOTAiLCIzNjQwIiwiMjk4ODIiLCIzNTc1IiwiMzU4MSIsIjM2MzAiXX1fIyRfU0VHSCskJCQyYTliZWZlMGRjNDcyMWE2OTQxM2Y3MjNkMDcyYzUzNw==