Санаторій "Березовий гай"

оновлено 01 січня 2024 11:00 | Миргород, Полтавська область

Санаторій «Березовий гай» Миргород – сучасний комплекс для оздоровлення і лікування цукрового діабету, визнаний не тільки в Україні, але й за її межами. На території санаторію діє обладнана «Школа цукрового діабету», в якій проводиться навчання для хворих, націлене на самостійний контроль захворювання у домашніх умовах. Для маленьких пацієнтів пропонується дитяча кімната з кваліфікованими вихователями. Окрім лікувальної бази, санаторій також пропонує велотренажерний зал, кабінет кисневої терапії, бальнеотерапію, масажні кімнати, фізіотерапію, психотерапію та ароматерапію, а також відділення реабілітації після оперативного втручання на щитовидній залозі.

Номери:

  • Одномісний покращеного типу (односпальне ліжко, холодильник, душ, необхідні меблі);
  • Одномісний Люкс (двоспальне ліжко, холодильник, душ, необхідні меблі);
  • Двомісний покращеного типу (два односпальних ліжка, холодильник, душ, необхідні меблі);
  • Двомісний Люкс (міні-кухня, двоспальне ліжко, м’який куточок, необхідні меблі, шафа-купе).

Харчування: у санаторії можливе стандартне або люксове харчування відповідно до вартості путівки. Дітям різного віку надається знижка на харчування на 30-60%.

Активність в соцмережах

Санаторій "Березовий гай" на карті

Зберегти мапу як зображення
01.01.2024 11:00
Об'єкти інфраструктури «Туризм > Санаторії, курорти» міста Миргород
Об'єкти інфраструктури «Туризм > Санаторії, курорти» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjM1NTQiLCIzNTUzIiwiMzU1MCIsIjM1NTEiLCIzNTQ5IiwiMzQ4MCIsIjM1MzQiLCIzNTI4IiwiMzUzMiIsIjQxNTciLCIzODU0IiwiMzgzMCIsIjM4NjgiLCIzNjIyIiwiMzg3MSIsIjk3OSIsIjM3NzIiLCIzNzgxIiwiMzgyOCIsIjM4NjkiLCIzODY1IiwiMzgxMiIsIjM4NjciLCIzODY2IiwiMzg3NCIsIjM2NDEiLCI0MjcwIiwiNDI3OSIsIjM2MTkiLCI0MjczIiwiNDI2MiIsIjQyOTAiLCIzNjQwIiwiMjk4ODIiLCIzNTc1IiwiMzU4MSIsIjM2MzAiXX1fIyRfU0VHSCskJCQyYTliZWZlMGRjNDcyMWE2OTQxM2Y3MjNkMDcyYzUzNw==