Гласс-М-Тех - обладнання, матеріали та інструменти для обробки скла

оновлено 21 квітня 2024 03:25 | Тернопіль, Тернопільська область
Компанія Glass-M-Tech спеціалізується на продажі обладнання, інструментів та розхідних матеріалів для різних стадій обробки скла, та технологій декорування.

Ми пропонуємо широкий асортимент принтерів для УФ-друку, ріжучих та планшетних плоттерів, піскоструминних камер та іншого обладнання, інструментів і матеріалів.

Вся продукція постачається з Китаю та Європи, а також пропонуємо товар вітчизняного виробництва. Наш сервісний відділ займається встановленням, запуском та налагодженням роботи обладнання. Спеціалісти нашої компанії постійно слідкують за новими тенденціями та технологіями, тому чудово орієнтуються в прогресивних тенденціях на світовому ринку у сфері обробки та декорування скла.

Ми допоможемо підібрати все необхідне для оптимального вирішення поставлених Вами виробничих і технологічних завдань.
21.04.2024 03:25
Об'єкти інфраструктури «Промисловість > Промислове обладнання» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjMwNzYzIiwiMjk5MjQiLCIyMjE3MSIsIjE4MTUwIiwiMzA1MTciLCIxNzQ2MyIsIjE3NDMyIiwiMzIwNjQiLCIzMTI0MyIsIjI0NDc1IiwiMzE4MjkiLCIyODcxMCIsIjI5MTUxIiwiMjg3OTgiLCIyMjYwOSIsIjI5NTQ2IiwiMzAyMzYiLCIyMzYxNiIsIjI0MTc3IiwiMjM3MDUiLCIyNDE3OCIsIjE5MDU0IiwiMjkzMTciLCIzMTg5OSIsIjI5MTAyIiwiMjQ5NjYiLCIyNTczMCIsIjI5MzY4IiwiMzA4NzAiLCIyOTM0MSIsIjE0NTgyIiwiMjkzNjIiXX1fIyRfU0VHSCskJCRlODBkNzM5OWYwMTdlOWYwN2I0ZDM0YWE3YTkxYWNjYQ==