ТзОВ "ГідроОфіс" - гідравлічне та пневматичне устаткування

оновлено 03 вересня 2023 03:25 | Львів, Львівська область
"ГідроОфіс" — унікальна компанія, що здійснює свою діяльність на території Україні. Основними напрямками нашої діяльності є проектування, виробництво, постачання та реалізація гідравлічного та пневматичного устаткування. За специфікою та масштабами своєї діяльності "ГідроОфіс" не має аналогів на території України. "ГідроОфіс" активно розвивається, впроваджує сучасні технології та новітні підходи як на власних підприємствах, так і на підприємствах клієнтів. Нашою продукцією користуються тисячі людей і компаній по всій території України. Основна ціль компінії "ГідроОфіс" - забезпечення підприємств елементами гідравлічного обладнання. Наша діяльність:
• проектування, виробництво та ремонт гідроциліндрів;
• поставка комплектуючих для ремонту гідроциліндрів;
• виробництво та проектування гідростанцій;
• поставка гідроклапанів, насосів, моторів;
• рукава високого тиску, фітинги;
• адаптера;
• фільтра та фільтроелементи. Як ми працюємо. Співпрацюємо з приватними особами, організаціями та підприємствами. Наше завдання - полегшити Вашу роботу. І не тільки полегшити, але і зробити її комфортною і приємною. Тому співпрацюємо тільки з перевіреними виробниками. Будь-яке питання, поставлене вами, не залишиться без відповіді. Будь-який товар, обраний вами, пройде ретельну перевірку і лише після цього буде доставлений.

ТзОВ "ГідроОфіс" - гідравлічне та пневматичне устаткування на карті

Зберегти мапу як зображення
03.09.2023 03:25
Об'єкти інфраструктури «Промисловість > Промислове обладнання» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjE4NjQ0IiwiMjIxNzEiLCIzMDc2MyIsIjI5OTI0IiwiMzA1MTciLCIxNzQ2MyIsIjMyMDY0IiwiMzEyNDMiLCIyNDQ3NSIsIjMxODI5IiwiMjg3MTAiLCIyOTE1MSIsIjI4Nzk4IiwiMjI2MDkiLCIyOTU0NiIsIjMwMjM2IiwiMTc0MzIiLCIyMzYxNiIsIjI0MTc3IiwiMjM3MDUiLCIyNDE3OCIsIjE5MDU0IiwiMjkzMTciLCIzMTg5OSIsIjI5MTAyIiwiMjQ5NjYiLCIyNTczMCIsIjI5MzY4IiwiMzA4NzAiLCIyOTM0MSIsIjE0NTgyIiwiMjkzNjIiXX1fIyRfU0VHSCskJCQ1N2Q2MjM2YTEyMDhmMDZjNGM4MmM1ZGQwNDQ2OTQ4Nw==