ПП "Тернвояж" - пасажирські перевезення автобусами на 20-55 місць по Україні за кордон

оновлено 27 червня 2023 11:04 | Тернопіль, Тернопільська область
Надаємо послуги з перевезення пасажирів автобусами на 20-30-55 місць по Україні та за кордон

· Кваліфіковані водії
· Наявність Сертифіката відповідності
· Наявність всіх документів, визначених чинним законодавством
· Член АсМАП України
· Великий автопарк
· Комфорт та хороший настрій
· Надійність
· Автобуси на 20-55 місць
Активність в соцмережах

ПП "Тернвояж" - пасажирські перевезення автобусами на 20-55 місць по Україні за кордон на карті

Зберегти мапу як зображення
27.06.2023 11:04
Не купуйте квитки в цього перевізника ! Не витрачайте такі кошти, можна знайти достойніших і з нищою ціною!
дуже пожалкуєте якщо з ними звяжетесь!
Іхали з Модліну з дитиною, спеціально брала прямий квиток щоб не тягати дитину пол Автовокзалах. Прилетіла в 20 годин вечора, а кормили мене обіцянками що автобус їде до 12 годин ночі. Потім взагалі сказали щоб не заїжати на парковку платну аеропорту то вийдіть на круг дороги і там ми вас підберемо. Ще зробили мене винною що із за мене однієї їхали до аенропорту, бо як виявилось наш автобус який мав нас забрати зламався, і вони про це нічього не говорили з 8 до 12 вечора вони просто кормили обіцянками що автобус їде, а те що він поламався і їде інший забули сказати!!!
+ була пересадка в Львові.
Водії хами! Автобус смердючий, просто не можливо їхати. Що перщий автобус, що другий автобус смердючі.
На прохання коли буде зупинка в туалет - відповідали- кінцева в Києві. І всеодно що це дитина хоче в туалет!
На прохання висадити нас на Житомирській, тому що по часу вже не встигали доїхати до дому, бо комендантська година, вони відповіли ми вам не зупинимо на Житомирській. Я кажу без сумок, одні рюкзаки, ми вибігли і все, зупиніть будь- ласка, увійдіть в моє положення , я з дитиною тим паче, а він мені відповідає- увійду в полеження не зупиню на Житомирській.
Іншим пасажирам в автобусі теж фиркали.
На кордоні стоялди 2 години. Мали приїхати в Київ о 14:00 приїхати в 21:30.
відповісти (0)
Вперше їхала таким автобусом з Кракова до Львова.Наша подорож на цьому відрізку тривала 12 годин!!!!!Читаю відгуки про Тернвояж і здається,що у всіх був той самий водій:хамовитий,самовпевнений наглядач полонених пасажирів.Нашого звали Юрій.Були моменти ,коли він був компетентний .На кожне запитання була відповідь:чого раніше не казали.А раніше не давав теж можливості спитати.Замість 55 пасажирів,анонсованих на сайті,напхали 67.Прохання оформитиTax free було одномоментно відхилене,хоч простояли 3 год на польському боці.Розумію що затримка 7 год на кордоні,не його вина,але це Всетаки сфера обслуговування і водій має бути як проф,так і вихований.Не робить така особа фірмі плюсів.
Зате хочу подякувати диспетчеру,яка надавала інформацію в преписці і відповідала на дзвінки в вечірній час ,щоб пояснити ситуацію.
відповісти (0)
їду рейсом херсон варшава, купила білет у первомайську на вкзалі у водія бо в касі мені відповіли що білети не надають дітям такоговіку
заплатила повну стоімость білета на неповнолітню дитину, коли водій цього рейсу мені говорить я дитині ненадам місце томущо повний автобус я йому говорю що яж купила то білет на що він відповів мені що до тернопиля я маю її вести на руках ні він мене умене забере квиток і не повизе мене з чоловіком і здитиною а своїбілити з чоловіком, я зателефонувала до цього перевізника і говорю що поєїдитині ненадали місця а мені відповіли що я маю іще придоставити своєї дитині автокрісло бо то требує закон, приїхали ми до віниці я зайшла в агенство і розповіла їм всю ситуацію шо зімною стало а мені відповіли що до тернопіля вони могли небрати змене коштів як нема місця для дитини а з тернопіля виписати квиток з місцем для дитини а так вони взяли кошти з моєї дитини і іще з одного пасажира який їде як ми то мабуть я звернусь до адвоката щоб дізнатися хто є правим і подам позов проте що вони шахраї беруть кошти з дітей і недають місця.
відповісти (0)
Найгірший перевізник! Наша поїздка повинна була розпочатись зі Слубіц 27.11.17, але за добу до виїзду зателефонувала диспетчер і повідомила, що рейс відмінено через несправність автобусу, натомість вона запропонувала поїхати 28.11, на що ми, звісно, погодились, адже виїхати з такого місця перед святами вкрай важко. Проте, одразу ж у день відправлення почались інші пригоди. Знову зателефонувала диспечер та в ході розмови поставила перед фактом: "автобус в місто не заїзджатиме", обґрунтувавши це тим, що не має дозволу зупинятись на території автовокзалу. "Запропонованим" місцем посадки виявився готель Cargo, розташований за містом, і, звісно ж, доправа туди за свій рахунок. Зв'язавшись з керівником даної фірми-перевізника, ми пояснили ситуацію, і вказали на можливість зупинки поряд зі станцією, та в ході переговорів домовились про компенсування незручностей безкоштовним багажем у разі самостійної доправи до поданого диспетчером місця. По прибутті до автобусу умову було виконано, але як виявилось заїзджати на вокзал для водіїв було простою незручністю, як повідомив один з них. Загалом, автобус їде дуже повільно, не вкладається в час, стоїть на зупинках задовго тому, що водії ходять по власних справах... На другому поверсі "Ташкент", душно, зовсім немає свіжого повітря, і те, що стало останньою краплею та в суммі спонукало до написання даного негативного відгуку, коли на вулиці розпочався дощ - з люка почала крапати вода, прямо на моє місце і на мене, на що я ввічливо попросив водія допомогти вирішити цю проблему, а у відповідь отримав грубо сказане: "Я нічого не можу зробити, цей люк закритий намертво, хочете пересідайте". Так минуло тільки пів дороги, боюсь уявити, що буде далі... моя оцінка даного перевізника 0 по 5-ти бальній шкалі. Техніка несправна, місця не зручні, водії та диспетчера не ввічливі!!!
Я залишу це повідомлення всюди, де тільки зможу доки Ви, хоча б, не спробуєте покращити умови, а по приїзду я обов'язково навідаюсь до Вас зі своєю скаргою! Дякую!
відповісти (0)
Ганьба Найгіршому перевізнику. Ніколи не подорожуйте з тим горе-перевізником. Мав довезти до Вроцлава, з горем пополам довіз до Кракова і далі відмовився везти, як би не оперативна допомога адміністраціі львівського автовокзалу, то не вийшло би вчасно дістатись до місця призначення. Ніколи не звязуйтесь з цією ШАРАШКІНОЮ КОНТОРОЮ
відповісти (0)
Вся дорога на нервах. Почалось все із розмови з водієм, котрий наїхав сказавши, що білети повині бути надруковані хоча я вже не вперше їздив з електронним квитком. Далі, ше цікавіше. Ніде не було вказано, що планується пересадка, котра в свою чергу вкрала в нас ледь не 3 години.
Шофери хамлять, не привітні. Не інформують пасажирів про причини зупинок і зміну маршрутів.
Якій людині хочеться сидіти в автобусі лишні 5-10 годин? Напевне таких немає. Щоб ви розуміли мою ступінь невдоволення, я заношу перевізника в свій чорний список.
Гадав, що заплативши більше ніж зазвичай їздитиму в комфорті, та не так сталось, як гадалось! Вибирайте перевізників ретельно.
відповісти (0)
Об'єкти інфраструктури «Транспорт > Пасажироперевезення» міста Тернопіль
Об'єкти інфраструктури «Транспорт > Пасажироперевезення» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjIyODI2IiwiMzA4MDYiLCIxODM5MyIsIjMwODI3IiwiMjI5ODMiLCIyMjk3MSIsIjEyMTE1IiwiMjI5NzciLCIzMjA2MiIsIjMxNTM2IiwiMjI5NzkiLCIyMjk2NSIsIjMwMjAyIiwiMzEzODEiLCIyMzcwOSIsIjI4ODY2IiwiMjI5ODIiLCIzMDkxMiIsIjIyOTczIiwiMjU4NjQiLCIzMDczMiIsIjIyOTc0IiwiMjI1NzUiLCIyMjk2MCIsIjIyOTYzIiwiMjI5ODAiLCIyMDk3OCIsIjE5NzQ3Il19XyMkX1NFR0grJCQkODJjYzBjMWY5NDRlMmI5ODEzNDJlYzNjNmYwZWNjM2M=