Надам послугу Допомога в отриманні приватного кредиту та іпотеки

02 лютого 2020 22:34 | Тернопіль, Тернопільська область
Приватні кредити та іпотека для тих, хто проживає і працює у Швеції!!!

Якщо Ви чи Ваші рідні живуть та офіційно працюють у Швеції, скористайтесь можливістю купити своє власне житло!

Ми допоможемо Вам зібрати весь пакет документів для отримання банківського кредиту на придбання власного житла чи на інші потреби та надамо вам повний супровід.

Оренда житла у Швеції обходиться значно дорожче, ніж виплачувати кредит за своє власне. А оплата кредиту за свій будинок чи квартиру - це інвестиції у своє майбутнє, а не порожнє викидання грошей за оренду, які заробляються нелегкою працею.

Приблизна оплата кредиту за:
1-кімнатну квартиру - від 4 500 SEK + обслуговування
2-кімнатну квартиру - від 5 500 SEK + обслуговування
3-кімнатну квартиру - від 7 000 SEK + обслуговування
Для порівняння – орендна плата у Швеції за 1-кімнатну квартиру складає від 10 000 SEK.

Ми надамо Вам повний пакет послуг – консультації та оцінка фінансових можливостей, розробимо план по отриманню кредиту на найкращих для Вас умовах, проведемо переговори з банками та рієлторами, допоможемо зібрати всі необхідні документи, допоможемо у пошуку нерухомості, участь в аукціонах, проведемо експертну оцінку нерухомості.

Кредит на придбання нерухомості – під 1.3 – 2.0% річних на термін до 50 років. Оплата за послуги по цьому кредиту обговорюється попередньо перед початком роботи і відбувається по факту отримання кредиту від банку.

Приватний кредит – під 5-11% річних на термін до 12 років. Оплата за послуги по цьому кредиту обговорюється попередньо перед початком роботи і відбувається по факту поступлення коштів на Ваш рахунок.

Зателефонуйте нам за тел.: +46735620849/+46735621346 (Tel/Viber/WhatsApp/Telegram), або напишіть на e-mail es.gnitlusnocaivanidnaks@tcatnoc. Ми проконсультуємо вас, оцінимо ваші можливості і разом розробимо план для покупки вашого житла навіть при наявності невисокого річного доходу або відсутності коштів для першого внеску. Консультація безкоштовна.
⚠️ Зверніть увагу, що для оформлення кредиту не потрібно робити ніяких передоплат (страхування, перший внесок, підтвердження платоспроможності, підняття кредитного ліміту на карті та на інші цілі), якщо у Вас вимагають передоплату або зробити будь-які дії в банківському терміналі чи інтернет-банкінгу - це шахраї, повідомляйте про такі випадки в коментарях до оголошення. Також не розголошуйте реквізити платіжних карток - термін дії, суми залишків на рахунках, PIN-коди, CVV-коди або паролі до інтернет-банкінгу.
02.02.2020 22:34
Оголошення «Надам послугу Бізнес > Кредити» найближчих населених пунктів
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