Надам послугу Ремонт ноутбуків в Тернополі, профілактика (чистка) ноутбуків, заміна дисплеїв, чистка ноутбука після залиття

14 листопада 2017 16:20 | Тернопіль, Тернопільська область
SO-DIMM service - сервісний центр з ремонту та технічного обслуговування персональних комп`ютерів та ноутбуків. Наші фахівці професійно здійснюють ремонт техніки від проcтих ремонтів до складних. Головний принцип сервісного центру SO-DIMM – ремонтуємо якісно, швидко з гарантією! Діагностика у нашому сервісному центрі безкоштовна, за умови що ремонт буде виконуватись у нас. Також ми надаємо гарантію на виконану нами роботу.

Фахівці компанії SO-DIMM service проходять регулярні технічні навчання та тренінги, підвищуючи свій професійний рівень, знання і навички.

Наш сервісний центр веде співпрацю з багатьма сервісними центрами України, також співпрацюємо з одним з найпотужніших постачальників запчастин для ПК та ноутбуків, тому потрібні запчастини для заміни завжди маємо!

Чому саме ми?

- Висока швидкість і якість ремонту завдяки кваліфікованим працівникам сервісного центру.

- Використання якісних оригінальних запчастин привезених з Європи, оскільки ми співпрацюємо з одним з найпотужніших постачальників запчастин для ноутбуків;

§ - Готовність роботи з проблемними несправностями, які не змогли виправити в інших сервісних центрах, за рахунок досвіду, професійної майстерності, обладнання, здатності застосувати нестандартний підхід, і щирого бажання допомогти клієнту.

§ - Надаємо гарантію на виконані роботи та встановлені запчастини.

Окрім ремонту та обслуговування ми також займаємося продажем ноутбуків з Європи з гарантією, та викупом ноутбуків у будь - якому стані.

Продаж ноутбуків з Європи

Хочете придбати дешевий вживаний ноутбук? Вживані ноутбуки з Європи з гарантією у наших магазинах. Ноутбук який ви купуєте в SO-DIMM service - налаштований, протестований, виконана профілактика.

Викупимо Ваш ноутбук у будь-якому стані

Хочете швидко продати поломаний ноутбук? Ми за 5-10 хвилин оцінимо ваш ноутбук і виплатимо вам гроші.

Спеціалісти сервісного центру SO-DIMM service професійно виконають:

Профілактика ноутбуків (заміна термоелементів та чистка); Чистка після потрапляння в ноутбук рідини (кава, чай, сік, алкоголь і т. п.); Заміна матриць (дисплеїв) ноутбука, ламп підсвічування, шлейфів, інверторів; Ремонт і заміна клавіатур, заміна зламаних кнопок, наклеювання букв кирилиці; Ремонт та заміна гнізд (роз`ємів) та портів, ремонт блоків живлення, заміна батарей; Заміна та модернізація оперативної пам’яті, вінчестерів, оптичних приводів (DVD,CD), процесорів; Апгрейд (підвищення потужності шляхом оптимального підбору й заміни процесора, відеокарти, оперативної пам’яті та вінчестера). Та багато іншого.
Ціна: 200 UAH
Контактна особа: Юра
14.11.2017 16:20
Оголошення «Надам послугу Послуги > Ремонт електроприборів» міста Тернопіль
Оголошення «Надам послугу Послуги > Ремонт електроприборів» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6Im9ibmVxIiwicW5nbiI6WyIxNzQxNjkiLCIxNTU3OTYiLCIxMTgzMzgiLCIxNzQ0NDMiLCIxNzcyNTAiLCIxMzg5MTEiLCI1Njg2NCIsIjE3NzI2MCIsIjQzMTU5IiwiMTA4OTg0IiwiMTI5MTUxIiwiMTc3MjM1IiwiMTczNzQzIiwiMTYyMjkxIiwiMTMzODcwIiwiODY4MTUiLCI4NjgxNCIsIjE0MzYyOCIsIjE3NjMyNSIsIjE3NTA2OSIsIjE3MjcyMCIsIjE0MjU2MCIsIjE0MzY5NyIsIjE0MzY3NSIsIjE0MzY3MSIsIjE0MzY2NyIsIjExMTI0NCIsIjExNTA5OSIsIjE3MjQyOCIsIjU1NTQyIiwiMTc1NTAxIiwiNzU2MzYiLCIxMTYxMjQiLCIxNTk1MjAiLCIxMTA1OTUiLCIxMDY0MjgiLCI5OTI5MSIsIjM2NTMxIiwiNDE5NjkiLCIxMDE4NDMiLCIxNzI4NjAiLCI2MTI0OCIsIjg4MDQ1IiwiOTgzNzgiLCIxMDE4NDEiLCIxMTY2NTYiLCIxNjE5NjgiLCIxNTUyNzMiLCIxNTUyNjciLCIxNzEyOTEiLCIxNzEyOTIiLCIxNDU3MzciLCIxNTQxMjciLCIxNzQ0NjgiLCIxMTA1OTQiLCIxMTA1OTYiLCIxMTA1OTciLCIxNzYwOTEiLCIxNzc0NDIiLCIxMTkxMzciLCIxNTg5NjgiLCI0MTk2NiIsIjU0OTU0IiwiNDE5NjgiLCI1MDY5MCIsIjUzOTk4IiwiMTI3MDQzIiwiMTI2NzIwIiwiNzUyNjEiLCIxNzUxMTEiLCI4MTMzNyIsIjgxODAyIiwiNjE1MDIiLCIxMDk3NzMiLCI2MjMzOSIsIjc0OTk1IiwiMTA5Nzc0IiwiNjE1NjciLCIxNDAxMjYiLCIxNDAxMjgiLCIxNDAxMjciLCI2MTU2OCIsIjE0MDEyNCIsIjE0MDEyNSIsIjYxNTY5IiwiMTQwMTIzIiwiMTYwNTAxIiwiMTYwNTA0IiwiMTc1MjM4IiwiMTQ4MzUiLCIxNDg3NiIsIjE2NjY2OSIsIjE2NjY2OCIsIjE2NjY2NyIsIjE2MzAxNSIsIjE2MzAxMCIsIjE1OTM4NSIsIjEwODExOCIsIjE2NDIyMCIsIjc4NjYyIiwiMTc2NzQ5IiwiMTYzNzIwIiwiMTc1NzQ4IiwiMTMxMTg4IiwiMTIwNzY1IiwiMTAwOTUyIiwiNTAzNTkiLCIxNDY2ODAiLCIxNTg5MzAiLCIxNzM5MTQiLCI5ODYxMyIsIjE3MTIyOSIsIjEyOTEwNCIsIjE3MTQzMSIsIjE1MTc3MCIsIjE1Nzk5OCIsIjE2MDIxMCIsIjE3NTg5OSIsIjc3NjkzIiwiMTcxNjUyIiwiMTYxMDM4IiwiMTc2MzQzIl19XyMkX1NFR0grJCQkYmE2ZjFlMzU4NmUwOTZjMmU3MTAyOGQ4M2Q0M2NkZDY=