Свято Світлого Христового Воскресіння!

03 мая 2024 16:10 | Лебедин, Сумская область
03 травня 2024 року з метою духовного збагачення суб’єктів пробації працівники Сумського районного сектору № 3 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області разом із засудженими, які перебувають на обліку за вчинення кримінальних правопорушень відвідали Вознесенський храм міста Лебедина та зустрілися з благочинним Лебединського церковного округу настоятелем протоієреєм Романом Андрухів. Подібні зустрічі вже стали доброю традицією.
Отець Роман розповів про Свято Світлого Христового Воскресіння, про духовну важливість даного свята та його значення для християн! Великдень – одне з найвизначніших християнських свят, яке святкують у всьому світі. Адже ця подія — Воскресіння Ісуса Христа — є фундаментом віри, яка змінила розвиток та життя людства. Священник завжди вміє знайти правильні слова, з якими звертається до присутніх, закликаючи кожного замислитися над власним життям та покаятися у своїх гріхах.
«Традиційні зустрічі в стінах храму, особливо з нагоди релігійних свят, стали одним із дієвих методів роботи із суб’єктами пробації, що дає можливість особам, які перебувають на обліку за вчинення кримінальних правопорушень замислитися над своїм життям, переосмислити свою поведінку, а також зробити висновки зі своїх помилок. Сподіваємося, що повчальні бесіди-настанови настоятеля храму посіяні в душах молодих людей, обов’язково дадуть позитивні плоди» - наголосив на завершення начальник уповноваженого органу з питань пробації Анатолій Глух.
Щиро дякуючи приватному підприємцю Берестовській Світлані Олександрівні пекарня «Bakehouse», суб’єктам пробації, присутнім на святі, були вручені паски.
Автор: Сумський районний сектор № 3 філії Державної установи "Центр пробації" в Сумській області
03.05.2024 16:10
Последние новости «Религия» ближайших населенных пунктов
eyJxbyI6ImFyamYiLCJxbmduIjpbIjE1NjE3MSIsIjE3NzQiLCIxNDM1NjMiLCIyMzI0NCIsIjE0NTg1MyIsIjIyMjk3NCIsIjI2MjUwIiwiMjIxODY2IiwiMjE4MDY5IiwiNzkyMTQiLCIxNDc0IiwiMjA4MjY2IiwiMjA3MTE5IiwiMzYxIiwiOTQxMjkiLCI5MjI2OCIsIjkxOTQ3IiwiOTA2MjgiLCI5MDI1MCIsIjYyMjE4IiwiNTc1NDAiLCI4NTA4MCIsIjgwMTQ3IiwiNDk4NDIiLCI3MTM1NyIsIjI0MTcyNCIsIjIwMDE2NSIsIjEwMTMiLCI0Nzg4NiIsIjk3ODkxIiwiMTM5MTA5IiwiMjk0IiwiMjkxIiwiOTMiLCI2ODIzNiIsIjE2NzYzOCIsIjE1MCJdfV8jJF9TRUdIKyQkJGJkYTE2ODU4ZjJhZjExODk5ZmU3YTBmNTBkNWFkYmE4