Вийшло оновлення ОС UniFi Dream Machines 3.2.7

24 грудня 2023 18:53 | Київ
Компанія Ubiquiti представила нове оновлення своєї відомої операційної системи UniFi. Нове оновлення ОС UniFi Dream Machines 3.2.7 включає UniFi Identity, Shadow Mode, InnerSpace, VLAN Magic, DNS Shield та Loop Protection.
UniFi Identity повністю безкоштовна. Дозволяє локально керувати клієнтами UniFi за допомогою додатків для Android та iOS.
З режимом Shadow Mode максимально оптимізується доступність шлюзів мережі. Затримки зведені до мінімуму з повністю продуманим механізмом аварійного переключення. Наразі ведеться робота над вирішенням питань повної автоматизації. На даний момент потрібні деякі ручні налаштування.
За допомогою програми InnerSpace можна відстежувати зону покриття бездротового зв'язку. Програма VLAN Magic дозволить створювати віртуальні мережі та підключати до них потрібні Вами пристрої. За безпеку DNS-трафіку відповідає опція DNS Shield. А якщо виникне проблема з утворенням петель, тоді впорається з цим Loop Protection.
24.12.2023 18:53
Останні новини «Наука та технології» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6ImFyamYiLCJxbmduIjpbIjIyODc4NiIsIjIyMjE1NiIsIjIwNzM4MiIsIjQyMzk0IiwiMjE4NTE3IiwiMjEwNjgzIiwiMjA2MDcyIiwiMjA5MzA5IiwiMTQ2NDMxIiwiMTQ3MjE3IiwiNzkzNzAiLCIyMTY2NyJdfV8jJF9TRUdIKyQkJGNjNWZmNjA1M2E0ZjZkYjg5NTcxZmE2NTA3NzMxNTg0