Пейнтбольний клуб "Бугай"

оновлено 13 грудня 2023 21:00 | Київ
Ми пропонуємо вам активний відпочинок на свіжому повітрі – гру, яка підвищить у вас рівень адреналіну та дозволить відчути найширший спектр емоцій.
До нас легко дістатися, з будь-якого району міста, зручна транспортна розв'язка.
На території клубу: безкоштовне автопаркування.
Великий спортивно-тактичний, (55х100 м.) майданчик – Сайгон.

Крім цього клуб працює на виїзді, встановлюється надувне поле (20 фігур) практично в будь-якому місці, або ми пропонуємо цікаві місця (занедбані об'єкти, будівлі тощо).
Крім того:

Лазертаг (від англ. laser - лазер, і tag - мітка), або лазерний бій, - безконтактна спортивно-тактична гра, що імітує реальні бойові дії із застосуванням оптико-механічних пристроїв та засобів.
У порівнянні з пейнтболом і страйкболом, лазертаги мають відмінності, такі як: вищу дальність стрільби (200 м.), відсутність перешкод від вітру при використанні на відкритому повітрі, відсутність необхідності перезарядки картриджів і куль (за бажанням є можливість імітації), нелімітована (у принциповому розумінні) кількість зарядів, відсутність необхідності застосовувати спеціальний одяг і шоломи-маски, та ін. у гравця.
У нашому клубі найсучасніше обладнання, статистика гри кожного гравця, електронні контрольні точки.

Зимовий пейнтбол (тепла роздягальня, намет, що обігрівається на 40 чол., гарячий чай, кава - безкоштовно);

Нічний пейнтбол (майданчик освітлюється 16 прожекторами);

Дитячий пейнтбол (клуб пропонує чудову програму, розраховану для гравців шкільного віку).

Також надаєм в прокат пейнтбольне спорядження, подобово, на декілька днів. Також спорядження для гри в Лазертаг. Проводимо виїздні ігри.
Грати можна як на нашому ігровому майданчику в м. Києві, на Повітрофлотському пр-ті. 63 так і на іншій вашій території, ліс, поле, будівлі та інша місцевість
Активність в соцмережах

Пейнтбольний клуб "Бугай" на карті

Зберегти мапу як зображення
13.12.2023 21:00
Об'єкти інфраструктури «Спорт > Пейнтбол» міста Київ