Пейнтбол Отаман

оновлено 04 червня 2023 03:25 | Рівне, Рівненська область
Пейнтбол є візитівкою нашого закладу, це єдиний в світі спорт-паб тематично оформлений в пейнтбольному стилі.
Уже 15 років працюємо для Вас. Ми зробили найкращі умови для відпочинку в Рівному. Затишне кафе, яке більше орієнтується на гриль меню, поруч барбекю зона. Ви зможете скуштувати найсмачніший шашлик в місті Рівному, ароматні реберця та риба власного вилову на мангалі. Також на території можна спокійно відпочити, альтанки в яких можна розважитись на свіжому повітрі, посмажити шашлик та літня тераса, найкраще місце для куріння кальяну. До того ж розваги на будь-який смак для дітей та дорослих.
Пейнтбол - в нашому клубі діти можуть грати в пейнтбол від шести років для цього є спеціальна зброя, яка в пейнтболі називається маркер та кульки з фарбою дитячі, його діаметр значно менший за стандартний, також ми проводимо виїздні ігри по пейнтболу в Рівненській області. Наші точки також є в інших містах України, ми проводимо пейнтбол Луцьк, пейнтбол Житомир, пейнтбол Сарни, пейнтбол Дубно, пейнтбол Київ.
Лазертаг - це динамічна гра, яка надзвичайно подобається дітям та дівчатам, гра відбувається на пейнтбольному майданчику або ж на будь якому місці, для гри в лазертаг непотрібно ніякого спеціально облаштованого майданчика, рівняни полюбляють грати в лазертаг на нашій площадці за адресою: м. Рівне, вул. В'ячеслава Чорновола, 174.
Арчеритаг. Це новинка для Рівненської області, це стрільба з лука з м'якими паролоновими наконечниками. Стрільба з лука може бути безпечною, ми це гарантуємо. Грати в арчеритаг можуть не тільки дорослі, а й діти від 8 років. Весела, емоційна, командна гра, яка може стати Вашим улюбленим видом спорту.
Активні квести. Так, саме активні квести, а не квест-кімнати, найпопулярніший квест - це місія нездійсненна, кількість учасників від 5 до 30 чол. Квест - це чудове поєднання з пейнтболом чи лазертагом на святкування дня народження, корпоративу, тімбілдінгу, ювілею.
Верхова їзда. Нарешті нам вдалося відкрити школу верхової їзди в Рівному різної вікової категорії
Коні - це надзвичайні тварини, в Рівному верхова їзда не дуже популярний вид спорту, хоча бажаючих покормити цих милих тваринок дуже багато, інструктор з верхової їзди в нашому пейнтбольному клубі з радістю розповість як керувати конями, також можна зробити прогулянку на конях, фотосесію на конях, навчання верховій їзді, сертифікат - чудовий подарунок на День Народження.
Риболовля. Цього року ми тільки розпочали масштабно вирощувати рибу і в нашу водойму запустили майже 100 кг дзеркального коропа. Всі рибалки Рівного зраділи цій новині і чекають рибацького сезону, спійману рибу наш шеф-кухар може відразу засмажити на мангалі.
Також є батут, скеледром, каруселі, паперове шоу, бульбашкове шоу, аніматор. Це ще не весь список, що ми можемо Вам запропонувати. Проведіть канікули чи вихідний у нас - не пожалієте. Оригінальна кухня, розваги, атракціони - кращий відпочинок Рівненщини. Хочеш відпочити сам, з сім'єю чи друзями - приходь до нас. Готові влаштувати свято в Рівному та на території Рівненської області. Ми здійснимо будь-яку Вашу мрію.
Телефонуйте
04.06.2023 03:25