«Macro Consulting Group» — підбір персоналу, навчання, тренінги

оновлено 21 серпня 2019 00:00 | Луцьк, Волинська область
«Macro Consulting Group» проводить підбір персоналу, оцінювання та навчання, займається hr-консалтингом і маркетинговими дослідженнями. Компанія працює на ринку працевлаштування з 2002 року. Організація надає послуги досвідчених фахівців, які в короткі терміни підбирають співробітників різної ланки (директорів, офісних робітників, обслуговуючий персонал), в тому числі рідкісних і особливих спеціальностей.
Для кандидатів пропонується допомога у складанні ефективного резюме, проходженні співбесіди і підтримка на випробувальному терміні. Організація проводить відкриті та корпоративні тренінги, навчання фахівців, а також пропонує проведення досліджень в області маркетингу, послуги таємних покупців.

«Macro Consulting Group» — підбір персоналу, навчання, тренінги на карті

Зберегти мапу як зображення
21.08.2019 00:00
Об'єкти інфраструктури «Освіта і робота > Кадрові агентства» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjMxNTgxIiwiMjQwMTIiLCIyNDAwMyIsIjI0MDI3IiwiMjQwMDAiLCIyMzk0NCIsIjI0MDA4IiwiMzE0NjUiLCIzMTg4NyIsIjIyMzkyIiwiMjQwMjYiLCIyNDAxNCIsIjI0MDEzIiwiMjM5MTgiLCIxNTI2MSIsIjI1ODUxIiwiMjQwMjAiLCIyNDAyNSIsIjI0MDAxIiwiMzAwMjEiLCIyOTI4OCIsIjI0MDIxIiwiMjQwMDYiXX1fIyRfU0VHSCskJCQ5NjMyYzhhM2NiMWU3ZDliMWVjZDIwM2Q2OWYxYWMyZQ==