Агентство «КАДРОВИК» — підбір персоналу, допомога з кадрами

оновлено 20 серпня 2019 00:00 | Житомир, Житомирська область
Агентство «КАДРОВИК» пропонує компаніям допомогу з підбором персоналу, а претендентам можливість знайти гідну добре оплачувану роботу. Організація працює з великим переліком компаній. Фахівці центру надають повний спектр HR-послуг, проводять підбір працівників середньої та вищої ланки, також унікальних, галузевих фахівців. Заміна кадрів агентством безкоштовна. Кандидати можуть отримати допомогу в конструюванні, складанні резюме, проходженні співбесіди. Агентство забезпечує претендентам підтримку на випробувальному терміні.
Ознайомитися із запропонованими компанією вакансіями можна на сайті, де також представлені відгуки та детальна інформація співпраці для організацій. Консультації проводяться представниками агентства, в тому числі по телефону.

Агентство «КАДРОВИК» — підбір персоналу, допомога з кадрами на карті

Зберегти мапу як зображення
20.08.2019 00:00
Об'єкти інфраструктури «Освіта і робота > Кадрові агентства» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjI0MDAwIiwiMjM5NDQiLCIyNDAwOCIsIjMxNDY1IiwiMzE4ODciLCIyMjM5MiIsIjI0MDExIiwiMjQwMjYiLCIyNDAyNyIsIjMxNTgxIiwiMjQwMTIiLCIxNTI2MSIsIjI1ODUxIiwiMjQwMjAiLCIyMzkxOCIsIjI0MDEzIiwiMjQwMTQiLCIyNDAyNSIsIjI0MDAxIiwiMzAwMjEiLCIyOTI4OCIsIjI0MDIxIiwiMjQwMDYiXX1fIyRfU0VHSCskJCQ0OGFkNDQ0ZDE4MmJlYjU2NzNlNjgxNDRmNDUwM2VhNw==