Like Bus - пасажирські перевезення по Україні та закордоном

оновлено 10 січня 2024 09:00 | Одеса, Одеська область
Like Bus — компанія, що здійснює пасажирські перевезення по Україні та закордоном. Завдяки бездоганному сервісу та налагодженим комунікаціям пасажири можуть потрапити у будь-яку точно швидко, комфортно та безпечно. Like Bus вже обрали сотні тисяч клієнтів через безліч переваг:
Індивідуальний підхід до кожного клієнта. Менеджери компанії завжди на зв’язку і допоможуть вирішити будь-які запитання, пов’язані з подорожжю — уточнення розкладу, подробиці маршруту, перенесення квитка на іншу дату та багато іншого.
Максимальний комфорт. Кількагодинна поїздка автобусом не повинна доставляти незручностей. Забудьте про затерплі кінцівки, холод або спеку — усі автобуси облаштовані кондиціонерами та туалетом.
Безкоштовний Wi-Fi. Щоб пасажири могли з користю провести час у поїздці, попрацювати, послухати музику або подивитись фільм, ми налаштували у всіх автобусах бездротовий інтернет.
Найвищий рівень безпеки. Кваліфіковані досвідчені водії та транспорт, що регулярно проходить техогляд.
Замовляйте квитки у Like Bus та відкрийте для себе світ комфортних поїздок!
Активність в соцмережах

Like Bus - пасажирські перевезення по Україні та закордоном на карті

Зберегти мапу як зображення
10.01.2024 09:00
Об'єкти інфраструктури «Транспорт > Пасажироперевезення» міста Одеса
Об'єкти інфраструктури «Транспорт > Пасажироперевезення» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjIyOTgyIiwiMzA5MTIiLCIyMjk2MyIsIjIyOTYwIiwiMjI5ODMiLCIyMjk3NCIsIjIyOTY1IiwiMzAyMDIiLCIyMzcwOSIsIjMxMzgxIiwiMTc4NTIiLCIyMzIxNCIsIjIyODI2IiwiMzA4MDYiLCIxODM5MyIsIjMwODI3IiwiMjI5ODAiLCIyMjk3NyIsIjIyNTc1IiwiMzIwNjIiLCIyMjk3MSIsIjEyMTE1IiwiMjA5NzgiLCIzMTUzNiIsIjE5NzQ3IiwiMjI5NzkiXX1fIyRfU0VHSCskJCQ3Y2I3MmIyNzU0NjQzZWI2NWUzMTYzMDFhOTBkYWIyZg==