Транспортна компанія «Автомир Полтава» — пасажироперевезення, оренда легкових авто

оновлено 27 грудня 2019 00:00 | Полтава, Полтавська область
Транспортна компанія «Автомир Полтава» здійснює пасажироперевезення та пропонує в оренду автомобілі для поїздок по всій Україні. Фірма має у своєму розпорядженні великий автопарк, в якому пропонуються м'які, комфортабельні автобуси, мікроавтобуси, автомобілі різних марок. Серед великого пасажирського транспорту — автобуси марок SETRA, NEOPLAN, MERCEDES-BENZ, VOLVO, MAN, мікроавтобуси — VOLKSWAGEN, Мерседес, IVECO. Вартість оренди, допомогу з організацією перевезень та вибором підходящого транспортного засобу готові надати менеджери компанії, у тому числі по телефону.
Організація «Автомир Полтава» має автопарк легкових транспортних засобів — марок Шкода, HYUNDAI, Лексус, Крайслер та ін., для організації трансферу, весільного кортежу, ділових поїздок, здачі в оренду авто. Всі автомобілі компанії з параметрами та основними характеристиками представлені на сайті.

Транспортна компанія «Автомир Полтава» — пасажироперевезення, оренда легкових авто на карті

Зберегти мапу як зображення
27.12.2019 00:00
Об'єкти інфраструктури «Транспорт > Пасажироперевезення» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjIyOTgwIiwiMjI5NjAiLCIyMjU3NSIsIjIyOTgyIiwiMzA5MTIiLCIyMjk2MyIsIjIwOTc4IiwiMjI5NjUiLCIzMDIwMiIsIjMxMzgxIiwiMjM3MDkiLCIyODg2NiIsIjE5NzQ3IiwiMjI5NzMiLCIyNTg2NCIsIjMwNzMyIiwiMjI5NzciLCIxNzg1MiIsIjIzMjE0IiwiMjI5ODMiLCIyMjgyNiIsIjMwODA2IiwiMTgzOTMiLCIzMDgyNyIsIjIyOTcxIiwiMTIxMTUiLCIzMjA2MiIsIjMxNTM2IiwiMjI5NzkiXX1fIyRfU0VHSCskJCQ1YTg1YzllNGQ3NjdjMmM5ZGYyOTM2MzQ2MjViZmFhZQ==