Компанія СЕМ – виробник високоякісного вимірювального обладнання

оновлено 18 лютого 2024 03:25 | Київ

Уже понад 19 років компанія СЕМ спеціалізується на виготовленні електронних приладів для вимірювання різноманітних величин. Досвід цієї фірми гарантує якість і надійність продукції. Виробничі площі заводу становлять 16000 м2. СЕМ завжди відслідковує побажання замовників та тенденції розвитку приладобудування. Керування виробництвом побудовано з відповідністю ISO9001, завдяки чому продукція схвалена UL, GS та RoHS. У 2009 році СЕМ пройшов сертифікацію якості медичної продукції ISO 13485. Потужний науково-конструкторський відділ є акселератором підприємства, який продукує нові продукти і напрями. Представником компанії СЕМ в Україні є фірма «СІМВОЛЬТ», на сайті якої http://www.simvolt.ua можна більш детально ознайомитись з продукцією СЕМ. СЕМ завжди приділяє особливу увагу якості продукції та її відповідності міжнародним стандартам.

Асортимент приладів цієї фірми дуже широкий, представлений за такими напрямами.

ІНФРАЧЕРВОНІ ТЕРМОМЕТРИ. Цей напрям представлений широкою гамою пірометрів для контролю процесів у різних галузях - від ливарництва до медицини, а також пірометричними сенсорами, інфрачервоними камерами і пристроями для калібрування подібної продукції.

ЦИФРОВІ ОСЦИЛОГРАФИ ТА МУЛЬТИМЕТРИ. Цей напрям представлений широкою гамою мультиметрів різної складності та спрямування (від аматорських до професійних), а також сучасними цифровими багатоканальними осцилографами.

ВИМІРЮВАЛЬНІ КЛІЩІ ТА СПЕЦІАЛЬНІ ТЕСТЕРИ. Цей напрям представлений низкою вимірювальних кліщів для різного застосування, а також тестерами спеціальних параметрів – тестером для вимірювання опору ізоляції, тестером для вимірювання опору заземлення, автомобільним тестером та ін. ПРИЛАДИ ДЛЯ

ВИМІРЮВАННЯ ПАРАМЕТРІВ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА. Цей напрям представлений як спеціальними, так і багатофункціональними приладами для вимірювання характеристик навколишнього середовища, таких як температура, вологість, тиск і швидкість повітря, наявність газу й пилу в повітрі, шумовий клімат і т. д. Деякі зразки приладів цього напряму представлено нижче.

ДАЛЕКОМІРИ. Цей напрям представлений лазерними й ультразвуковими далекомірами.

МЕДИЧНІ ПРИЛАДИ. Цей напрям представлений термометрами різних типів і призначень, а також електронними тонометрами. Крім представлених напрямів, СЕМ також пропонує реєстратори даних, ендоскопи, вимірювачі оптичних параметрів, прилади для вимірювання вологості деревини та будматеріалів і т. ін. З огляду на представлену номенклатуру продукції та відповідність її сучасним вимогам можна зробити висновок про серйозність і сучасність цього виробника.

Компанія СЕМ – виробник високоякісного вимірювального обладнання на карті

Зберегти мапу як зображення
18.02.2024 03:25
Об'єкти інфраструктури «Промисловість > Вимірювальні прилади» міста Київ
Об'єкти інфраструктури «Промисловість > Вимірювальні прилади» найближчих населених пунктів