Міжрегіональна академія управління персоналом (МАУП)

оновлено 18 квітня 2024 17:32 | Київ
Міжрегіональна Академія управління персоналом (МАУП) була заснована в 1989 році як недержавний вищий навчальний та науково-дослідна установа. МАУП готує фахівців за 22 спеціальностями та 115 спеціалізаціями. Академію акредитовано за всіма ліцензованими спеціальностями з правом видачі дипломів про вищу освіту державного зразка, в тому числі надання освітніх послуг іноземним громадянам.

Міжрегіональна Академія управління персоналом — це найбільший гуманітарно-економічний ВНЗ України, в складі якого діють Президентський університет (м. Київ), Всеукраїнський університет (інститути, філії та відділення в усіх регіонах України, а також Інститут дистанційного навчання); зарубіжні структурні підрозділи та представництва. Випускники Академії отримують диплом про вищу освіту державного зразка з присвоєнням ступеня вищої освіти бакалавра і магістра.

Навчальний процес в Академії забезпечують понад 2300 викладачів, 70% з яких — доктори та кандидати наук. Удосконалюючи систему освіти та задовольняючи потребу в фахівцях, Міжрегіональна Академія управління персоналом здійснює навчання за денною та заочною (в тому числі дистанційної) формах.
Активність в соцмережах

Міжрегіональна академія управління персоналом (МАУП) на карті

Зберегти мапу як зображення
18.04.2024 17:32
Об'єкти інфраструктури «Освіта і робота > Університети, інститути» міста Київ