Детективне агентство "Приватний детектив"

оновлено 03 грудня 2023 03:25 | Київ
Уже кілька сотень років тому наші предки намагалися знайти унікальний спосіб, який би дозволив їм без зайвих зусиль визначити, чи говорить опонент правду або намагається обдурити. Ця проблема актуальна і сьогодні. Але в наш час вже не використовуються тортури та інші далеко не гуманні методи, оскільки знайдені інші більш унікальні інструменти.

У багатьох організаціях у відділі персоналу працюють психологи вузького профілю, які проводять спеціальне тестування при прийомі на роботу нового персоналу. Підприємці проходять спеціальне навчання, щоб на переговорах визначати, наскільки в майбутньому вони зможуть довіряти своїм новим партнерам. Але жоден такий метод не зможе у всій своїй повноті замінити результативність перевірки на детекторі брехні. Використання цього інструменту виключає можливість помилки, властивої людям, наскільки б хорошими фахівцями вони не були. Але організована нами перевірка на поліграфі в Києві також здійснюється під пильним керівництвом спеціально навченого психолога. У кожній ситуації ми готуємо індивідуальне тестування. А враховуючи, що обдурити цей прилад можна тільки якщо пройти спеціальне навчання, яке проходять тільки розвідники, то точність тестів становить не менше 99%.

Коли необхідна перевірка на поліграфі?
Пройти тест на детекторі брехні: ціни на послуги поліграфа в Україні від ЧДК
Якщо ще не так давно пройти тестування на детекторі брехні можна було у винятковому випадку, то сьогодні ця послуга доступна будь-якій людині, яка звернеться до нас.

• Ви ведете набір нових співробітників на посаду, яка вимагає від претендента певних якостей і високої відповідальності;
• На вашому підприємстві стався злочин, і ви хочете швидше виявити винуватця;
• Під час судового розгляду потрібно виявити достовірність показань свідків;
• Подружжя хочуть провести перевірку на вірність.

У разі використання поліграфа в робочих цілях ви можете сміливо замовити таке дослідження. Тим більше що наші клієнти застосовують поліграф не тільки на стадії співбесід або розслідувань, а й для забезпечення інформаційної безпеки своєї компанії, щоб виключити можливість проникнення шпигунів в організацію. І в кожному випадку наш поліграфолог підготує індивідуальне тестування в залежності від кінцевої мети.

Але в разі виявлення подружньої невірності на відміну від перевірки співробітників необхідно отримати згоду перевіряється боку. У тому числі наші фахівці завжди проводять чіткий інструктаж з проведення перевірки, щоб люди були готові до того, що відбувається і розуміли, що від них вимагатиметься. Вся інформація, отримана нами в хоті таких перевірок, є суворо конфіденційною.

Як проводиться тестування?
Сьогодні вартість послуги поліграфа доступна практично кожному і не є недосяжною. Спеціальні датчики фіксують зміни і реакцію організму людини на поставлені йому запитання. І у цієї категорії хворих поліграфолог робить висновки про правдивість відповідей, даних на заздалегідь підготовлені нами питання. І тут враховується кожен нюанс - пульс, дихання, шкірні провідність і кров'яний тиск. Результат кожного процесу виводиться на екран, а також потім всі ці дані можна роздрукувати. Відповідно, людина не зможе приховати ні зраду, досконалу чоловікові або дружині, ні крадіжку важливої інформації на роботі. І головне, що весь процес є абсолютно безпечним для будь-якої людини, але приносить багато користі, позбавляючи від непотрібних відносин і свідомо провальних проектів

Детективне агентство "Приватний детектив" на карті

Зберегти мапу як зображення
03.12.2023 03:25
Об'єкти інфраструктури «Закон > Детективи» міста Київ
Об'єкти інфраструктури «Закон > Детективи» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjIwMjE5IiwiMjAyNzAiLCIyMDIxNyIsIjIwMjI1IiwiMjAyNjQiLCIyMDI0NyIsIjE0NzkzIiwiMjAyNDgiLCIyMDI0NiIsIjIwMjM1IiwiMjAyNTUiLCIyMDIxOCIsIjI1MDY3IiwiMjAyMzciLCIyMDI3MSIsIjIwMjYyIiwiMTQwMCIsIjIwMjIzIiwiMjAyNjMiLCIxMjI2NyIsIjIwMjIwIiwiMjAxMjIiLCIyNDE0NSIsIjIwMjM4IiwiMjAyMzYiLCIyNDQ1MSIsIjI0Njk4IiwiMTg4OSIsIjIwMjU2Il19XyMkX1NFR0grJCQkOGE1ZjFiYjE5Y2Q3YzIyZWEzZGU4NmJhZmEwY2RiMzA=