Броварський районний підрозділ ПАТ «Київобленерго»

оновлено 14 січня 2024 07:09 | Бровари, Київська область
Основним видом діяльності ПАТ «Київобленерго» є постачання електроенергії за регульованим тарифом. Товариство «Київобленерго» також надає інші послуги населенню та юридичним особам:
• Перевірка, встановлення, ремонт та заміна лічильників електроенергії.
• Підключення будинків до електромережі.
• Будівельно-монтажні та електромонтажні роботи (будівництво і реконструкція електроустановок, улаштування вводів в житлові будинки, монтаж виносних шаф обліку електричної енергії, виконання ремонту кабельних мереж та повітряних ліній тощо);
• Видача технічних умов на приєднання електроустановок.
• Проектно-вишукувальні роботи, погодження проектної документації.
• Допуск до експлуатації електроустановок.
• Оформлення та нагляд за роботами в охоронній зоні електромереж.
• Технічне обслуговування абонентських електроустановок;
• Лабораторні роботи (пошук і визначення місця пошкодження кабельних ліній, вимірювання опору контуру заземлення, заземлювача опори, вимірювання опору і ємності обмотки машин, апаратів, опору ізоляції, випробування підвищеною напругою, вимірювання пробивної напруги тощо).
14.01.2024 07:09
Добрий день. У Гоголеві, на вулиці Богуна, при встановленні нових лічильників, було переплутано особові рахунки при оформленні документів. Як наслідок, квитанції на оплату електроенергії приходять сусідські. Після звернення до обленерго, приїжджала комісія, яка підтвердила цей факт. Проте, знову отримали чужі квитанції. Просимо розібратись у ситуації і зробити відповідні перерахунки.
відповісти (0)
Добрий день. Маю дачу у селі Гоголів по вул Пушкіна(Приходько) 33а. Прийшла квитанція на оплату електроенергії з боргом у майже 19000 грн. Після звернення до обленерго, виявили, що по ваших документах нам встановлено новий лічильник на стовпі біля будинку. Заявку на розгляд скарги було прийнято. Сьогодні знову прийшло повідомлення про борг. Я ще раз звертаюсь з заявою, про те, що ніякого нового лічильника за нашою адресою немає. Відправте свого співробітника, щоб переконався, що лічильника на вулиці за вказаною адресою немає
відповісти (0)
Доброго ранку,маю запитання придбали квартиру в с.Плоске ,в даній квартирі лічильник старого зразка,то нам потрібно самим придбати новий чи подати заявку на заміну.?
відповісти (0)
Підскажіть новий тариф на електроенергію : Броварський р-н, село Літочки,садівниче товариство  Проектувальник-1.
відповісти (1)
СТ - звичайно неприбуткові організації, де тариф встановлюється рішенням Правління на основі аргументованих розрахунків😉
відповісти (0)
Доброго дня. Вас турбують з с. Требухів, пров. Старий Шлях (Котовського), 3. У нас напруга в мережі більше 260V. Прийміть будь ласка відповідні заходи. Не треба чекати доки почне вихолити з ладу техніка.
відповісти (0)
Доброго вечора! Мене звати Валентина, скажіть будь ласка скільки ще має бути звернень у всі організації щоб хоч хтось звернув увагу на будинок номер 6, вул. Чорновола, Бровари? Світла не буває від 6 годин до 12годин і ні на які скарги ніхто не реагує. Всі будинки хоч по якомусь там наближеному графіку мають світло, поруч приватний сектор то там навіть вуличні фонарі ввімкнені , це добре звичайно, але має бути хоч якась справедливість. Вже залишилось звертатися тільки до президента. Дякую!
відповісти (0)
6 часов за сутки с электричеством-просто шикарно!Спасибо броварскому дтэк!
відповісти (0)
Я не впевнена, що хтось з ДТЕК Бровари це читає, але!!! Сьогодні світло о 7.40 включили, вимкнули о 10.00, ввімкнули о 14.50 і о 15.02 світла знову немає. Зранку світла нема, ввечері світла нема, вдень світла нема, вночі світла нема. Чи існують якійсь графіки? За ними відключають світло чи вони так, аби було? Чому якимось чудесним чином на свята світла всім вистачало, а зараз ніяк!!!
відповісти (0)
Доброго дня, я б не писав сюди, але це вже занадто! Світло виключають по 4 - 6 годин, а в темну пору доби так взагалі - практично не буває. Коли телефонуєш вам, ви не відповідаєте. А графік ваш? Він взагалі працює? Я захожу на сайт ДТЕК, хочу ввести свою адресу, але її нема. По старому графіку було хоча б все чітко, так зрозуміло) Можна було встигнути зробити всі свої справи, А тепер що!? Світло виключаєте як заманеться!!! Дивно чомусь коли були свята, новий рік, то світло не пропадало! Не вибивало ні поломок всяких. А після свят так це зовсім... То у вас вибиває весь час, то морози сильні. ЯКІ МОРОЗИ!? НА СВЯТА БУЛО ВСЕ ЧУДОВО. МИ ЯК ЛЮДИ ЖИЛИ. Ви вибачайте, але це вже перебір, якщо так далі і буде, то тепрпець увірветься у всіх...😤
відповісти (0)
Після відключення світла виникла проблема з лічильником, додзвонитися не можливо, по тел. 1444549540 та 5444549540 -відповідь одна - "лінія перевантажена, подзвоніть будь ласка пізніше", пізніше таж сама відповідь. Підкажіть, будьте ласкаві, який телефон не перевантажений та з ком можливо вирішення проблеми. Всього найкращого, чекаю на відповідь
відповісти (0)
Зачем Вы выключаете свет на долго на розвылке,в мене дома дружина и ребенок,а я не моду находыця рядом возле их бо я на служби в ЗСУ, свету до а не мае уже сутки,щас война выключаете по два часа,мы собираемся подавать на суд
відповісти (0)
Це поосто жах! Чому Ви на ніч на довго відключаєте світло, в Княжичах в Ялинці , майте совість,котел не працює,труби підмерзли,в будинку 10 градусів,хворіємо вже третій раз, не має більше сил. Я розумію що війна,і всім дуже важко,але таке враження, що навмисно все,щоб від болячок трохи вимерли. Цікаво а як у Всші оселі,теж 10 градусів,і дітям холодно???
відповісти (0)
Не має води теплі
відповісти (0)
Как вообще можно связаться с киевоблэнерго сайт не открывается, номера телефонов недозвонишся. SOS SOS SOS
відповісти (0)
Кто знает номер телефона киевоблэнерго? Те номера которые есть они не действитжельны
відповісти (0)
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, до кого можна звернутись.... Два місяці немає квитанції для оплати.
Зазим'є вул. Пролетарська (Широка)20.
Дякую.
відповісти (0)
Зазимье, ул. Лесная, д. 206, месяц не могут починить фазу, куда обратиться?
відповісти (0)
Ул. Киевская, 296, возле бывшего садика сломанное дерево висит прямо на проводах, куда обратиться?
відповісти (0)
Село Підлісся броварського району, на 10.04 .22 року ще досі не відновлено світлопостачання. Люди більше місяця сидять без світла. З 30.03.22 року село звільнено від окупації і з того моменту жодні роботи по відновленню світла не проводилися .
Натомість з місцевих мешканців 2 дні назад почали вимагати кошти на відновлення світла у селі, у розмірі 10000, і сказано що доки кошти не будуть зібрані ніхто нічого чинити не буде, це підскажіть хто там таких розумний і в такий час вирішив підзаробити.
Відреагуйте будь ласка.
відповісти (0)
Село Рожни 26.03.2022 відсутня електрика більше доби.
Чи можливе відновлення подачі електроенергії в найближчий час?
відповісти (0)
Пгт Велика Димерка Київська область, світла немає з учорашнього дня,світло то включають то виключають,ну це ж ненормально, живемо у 21 столітті, подув вітер і все і так завжди,дозвонитися не можливо,включіть світло!!!!
відповісти (0)
Село Пуховка отсутствует свет 18 чассов!!!!
відповісти (0)
Только что позвонил опять, оператор сообщил что завтра приедут менять подстанцию, даже не пытаются шевелить извилинами соврать более правдоподобно.
Держут нас за полных идиотов, явно обелэнерго управляется алькаидой.
відповісти (0)
Игра кто кого первый за.......ет продолжается.
Вчера оператор выдал уникальный перл, '' работники были, произвели замеры, да действительно напряжение завышено,завтра запланирована замена трансформатора'', я после таких слов чуть со стула не упал, где берутся такие .......
Сегодня уже шестой день как без электричества.
А как только сказал что сосед энергию ворует, тут же ; говорите адрес сейчас приедут.
Вообщем бардак, безнаказанность , хамство.
відповісти (0)
с.Жердова ул. Озерная.
С 29.12.2021г. В доме обычное подключение на 220в., на моей фазе поднялась напруга до 270-280в.Спецы б лин передааили ноль на каком то из столбов.
Естественно автоматика на стабе ушла в защиту, подключать без него что либо надо быть идиотом.
Звоню на Киев, в Броварское дозвониться нереально, операторы кормят завтраки уже четвертые сутки, боюсь их завтраки прийдется жрать до рождества , чтоб их!
Управы никакой, несут реально какой то бред, не организация а реально Психушка!!!
Если так дальше пойдет, надо нам организовываться и что то решать иначе они нас замучают!
відповісти (0)
Почему в платежках за Октябрь 2021 года тариф для общежитий стоит 1,68, когда уже с 1 октября 2021 года тариф 1,44 до 250 кВт? Везде коррупция, считаете расход по общедомовому счетчику, делите на прописанных, и даже если получается 113 кВт потребление выставляете по 1,68? Почему?
відповісти (0)
Ви вже замучили зі своїм відключенням світла БЕЗ ПОПЕРЕДЖЕННЯ! Я розумію, що може бути аварія і т.п. Але у будинку, де повністю все на електриці, це просто піз..ець сидіти півдня з двома маленькими дітьми без світла, води - ні їсти приготувати, ні помити руки, унітаз не змити і, дай Бог, в ліфті не застрягти!
Вирішуйте щось, МОНОПОЛІСТИ хр..нові, бо як гроші дерти з людей, то у вас все виходить, а послуги нормальні надавати - то щось не дуже спішите!
відповісти (0)
Уважаемые руководители БРОВАРСКОГО РЕС , когда закончиться это ??? На протяжении недели 2 раза часам отсутствует свет , потом с горем пополам его включая за 15 минут 5-7 раз включаете и выключаете !!! Неужели нет денег на то чтоб устранить ту неполадку о которой вы знаете раз и навсегда ??? ЖК КУПАВА 7330184760 Руслан. 22.09.21-АВАРИЯ(1,5 часа нет света ); 28.09.21-АВАРИЯ( 1 час нет света ). ЗА КАКОЙ ВЫ СОБИРАЕТЕ ДЕНЬГИ И НЕ В СОСТОЯНИИ ДАТЬ УСЛУГУ ???
відповісти (0)
Ну от знову. О 10:50 пропало світло на вулиці Княжа. І коли з'явиться невідомо. Як можна працювати??? Скільки можна знущатися над людьми??? Ціни з кожним місяцем повишаєте, а якість як при совдепії....
відповісти (0)
Ви вже дістали жителів вулиці Княжа. Постійним відключенням світла, майже кожного дня сидимо без світла. 19.07.2021 пропало о 12 дня, з'явилося ночью. Сьогодні 20.07.2021 знову о 16:00 пропало світло. Ні в чатботи, ні на городські лінії не дозвонишся. Скільки будете знущатися над людьми??? Від сьогодні будуть залишатися скарги на НКРЕП.
відповісти (0)
Проживаю у м. Бровари, вул. Івана Пулюя. Хто зна як вимикається світло. У людей котли у приватному секторі, розігрівшись до 90 градусів, які без світла не мають змоги самостійно охолоджуватись та взагалі можуть вибухнути кип‘ятком та призвести до пожежі та трагічних наслідків! Завчасно потрібно якісно попереджувати громадян про вимкнення світла, шановні!!! Не на сайті, тому, як не у всіх є можливість доступу до інтернету! А саме оголошенням, у телефонному чи смс режимі!!!!!
відповісти (0)
Добрый день
Прошу сообщить когда будет присоединение к електричеству с. Гоголив, все сроки давно прошли, а к подключению не приступали ????
Более детально адрес напишу или скажу отправлю на почту
Жду звонка или на почту ответ
2111008590
відповісти (0)
Скажіть мені будь ласка якого ви посеред ночі в три години вимкнули отопленя по вулиці Симона Петлюри 21. Листопад 27 число. На вулиці 0 градусів. Скільки це буде продовжуватися.???
В мене маленька дитина яка зараз хворіє.
відповісти (0)
Телефону стабільно в різні дні тижня, слухавку не піднімають!
відповісти (0)
Об'єкти інфраструктури «Установи, товариства > Енергетика, опалення» найближчих населених пунктів
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