Ірпінський районний підрозділ ПАТ «Київобленерго»

оновлено 27 вересня 2023 16:58 | Ірпінь, Київська область
Основним видом діяльності ПАТ «Київобленерго» є постачання електроенергії за регульованим тарифом. Товариство «Київобленерго» також надає інші послуги населенню та юридичним особам:
• Перевірка, встановлення, ремонт та заміна лічильників електроенергії.
• Підключення будинків до електромережі.
• Будівельно-монтажні та електромонтажні роботи (будівництво і реконструкція електроустановок, улаштування вводів в житлові будинки, монтаж виносних шаф обліку електричної енергії, виконання ремонту кабельних мереж та повітряних ліній тощо);
• Видача технічних умов на приєднання електроустановок.
• Проектно-вишукувальні роботи, погодження проектної документації.
• Допуск до експлуатації електроустановок.
• Оформлення та нагляд за роботами в охоронній зоні електромереж.
• Технічне обслуговування абонентських електроустановок;
• Лабораторні роботи (пошук і визначення місця пошкодження кабельних ліній, вимірювання опору контуру заземлення, заземлювача опори, вимірювання опору і ємності обмотки машин, апаратів, опору ізоляції, випробування підвищеною напругою, вимірювання пробивної напруги тощо).
27.09.2023 16:58
Вітаємо. Наш будинок знищиний російськими агресорами 20 березня 2022 року за адресою Гостомель Дачна 70. Ми в евакуації європі. Поставили Вас до відому що ми не користуемося вашими послугами. А нам прийшла платіжка. Що нам робить хто зупинить ці платіжки. Контактний телефон 019760476083+ ватцап вайбер. Дякуємо за відповідь і вирішення питання!!!!!!
відповісти (0)
Буча, Пушкінська 61г, четвертий день поспіль вимикають світло від 2 до 10-12 годин. Очевидно, є проблеми на лінії або підстанції. Кол центр після 18.00 не працює, додзвонитись неможливо.
відповісти (0)
Дуже часто перепади напруги , Ірпінь Соборна 1Г корп 3 доходить до 250в. Раніше стабільно у ночі , зараз вже в день другий раз по 20 хвилин. Яка техніка витримає?
відповісти (0)
Питання стосовно винесення електролічильника із будівлі на стовп, куди звертатися.
Мешкаю Ворзель Київська область
відповісти (0)
Доброго дня, чому другу добу в Ворзелі подають електропостачання всього на одну годину, такого не повинно бути, у нас опалення, водопостачання, всё залежить від світла, хотілося би щоб ви вирішили це питання, сидимо в квартирі +10,такого повинно бути даже в цей час
відповісти (0)
Добрий вечір в мене на вулиці провід обірваний лежить на заборі і калітка іскрить. 8628168890
відповісти (0)
Електроенергії немає другу добу багато звернень і ніякого результату диспетчери хамлять Куди написати скаргу на цей безлад.А електроенергії як не було так і немає. адреса Буча кірова 314
відповісти (0)
Українська 15 а немає світла вже добу. А у сусідів схоже є. Вирішіть питання!!!9700760390
відповісти (0)
Доброго дня. Вулиця Єсєніна, м.Ірпінь, вже добу нема світла. Не можу дозвонитись.
відповісти (0)
Добрий день! Не стало світла за адресою: Ірпінь, вул.Київська 22Ж та в будинках що поруч. Це сталося під час грози коло 16:00, та світла досі немає. Допоможіть, будь ласка. Мій телефон 3159512690 Віктор. Дякую!
відповісти (0)
Добрий ранок! Нема єнергіі по Украінській 65 Б, а в інших будинках по цій вулиці ще раніше підключили! В колценту відповіли, що напмсано -виконано? Ні! Не виконано! Куди ще можна звернутись? Мій тел 2462522690 Дякую!
відповісти (0)
Доброго ранку, вчора ввечері був сильний вітер та повалив дерево , а дерево за собою потягнуло три електро стовба по вулиці Яблунька 41 смт Ворзель.
Мій номер 7102678590 Олег.
відповісти (0)
Доброго вечора!!!
По вулиці Соборна , будинок 35 пошкодження лінії електропередач !!!
З приватної будівлі вирвало електро лічильник!!!
Куди мені звернутися ???
Мій контакт 4496797790 Денис !!!
Зателефонуйте мені !!!
відповісти (0)
Д. День. Буча ул. Трудовая дом 7.На моем участке стоят две деревянные опоры по которым идет подключение трех домов. Опоры пришли в негодность, уже выпала одна чашка изолятора . Как мне поступить? Спасибо. Мой моб. 0999877760,Володя.
відповісти (0)
В Ірпіні є два будинки за адресою вул. Кошового, 13-б /1 і /3.
Їх обслуговує ТОВ ПРОФСЕРВІС.
За неповною для мене інформацією постачання електроенергії здійснюється за договором ТОВ ПРОГРЕС.
Через те, що ТОВ ПРОГРЕС створює якийсь перепони для укладення індивідуальних договорів на постачання е/е мешканцями цих будинків, ТОВ ПРОГРЕС і ТОВ ПРОФСЕРВІС виставляють для сплати за е/е тариф 5 грн. 42 коп.
Підкажіть, яким чином мешканцям цих будинків вийти з полону цих ТОВ і укласти індивідуальні договори?
Неможливість укладення таких договорів ці організації пояснюють наявністью у них боргів перед обленерго.
Але це не борги мешканців, які справно сплачують свої споживання е/е.
відповісти (0)
Подскажите пожалуйста почему не приходят платёжки, и что в этом случае делать?
відповісти (1)
Анастасия, здравствуйте. Я впервые написал обращение на этом сайте. Но вижу Вы намного раньше написали.
Хочу спросить, кто-то тут реагирует на эти обращения?
Смотрю, у тех кто больше года тут обращался стоит цифро 0 (ноль) в ответах.
Может сам сайт, как и многие телефоны госслужб и местных властей - профанация?
А мы чего-то ждём?
відповісти (0)
В смт Гостомель по вул Озерна, 65, поставили здвоєний стовп прямо на газовій трубі середнього тиску.
відповісти (0)
Добрий день. у нас також, проблема переоформити особовий рахунок на нового власника. прийому нема бо карантин, телефони, що вказані на сайті не працюють. Передати показники електроенергіі нема можливості, тому що навіть платіжки не приходять, навіть на імя старих власників квартири. пів року не платимо за електрику, не тому що не хочемо, а тому що Рес себе ізолював від будь якого контакту з населенням. Також додам _зарееструватись через інтернет не можливо, не маючи особового рахунку, Прошу працівників Ресу звязатись через електрону адресу, та вирішити дані проблеми. Дякую.
відповісти (0)
Добрый день! К кому обратиться по вопросу консультации и заполнения заявки на новое присоединение к электросетям частного дома в пгт Гостомель? Личного приёма нет в связи с карантином, сказали оформлять заявку на сайте. На каком сайте ? Красиво написано что в течение 5 дней заявка будет обработана, только подать ее самостоятельно практически невозможно На сайте ДТЭК заявка с техническими пунктами на которые рядовой потребитель не сможет сам заполнить. Кроме того при попытке зарегистрироваться пункт тип потребителя не срабатывает. Помогите пожалуйста с данным вопросом, дозвониться ни по одному из телефонов невозможно. С уважением Завалина Анна Владимировна 1616276590
відповісти (0)
Порядку не буде до тих пір, поки не закриють приватну власність і не стане державним коритом
відповісти (0)
В Гостомилі(Г. Липки) по вулиці Остромирська 35 часто без причин виключають подачу електроенергіі. Так сьогодні13.01.2021виключили подачу з 11оо, залишили багатоповерхівки без світла і тепла. Для чого все це робиться це щоб якомога більше були не вдоволені так це зіграе проти вас Дайте вказівку нехай перестануть виключати і не знущаються над людьми
відповісти (0)
К вам невозможно дозвониться! Мне необходимо подключить новую проводку к счётчику! Как это сделать быстро??!! Я уже все телефоны оборвала, тишина! Мой телефон 0999751760
відповісти (0)
Мені цікаво, ви взагалі працюєте??? 17.10.2020 гаряча лінія не відповідає, ні один з номерів не відповідає. Черговий посилається на номер 9923679540, але там тиша!!! Сьогодні вже 19.10.2020 та ж історія. В мене в будинку лічильник коротить, тріщить. Не дай Боже в мене будинок згорить, через вашу безвідповіальність??!!!! то хто відповідатиме?? Винних не знайти!.
Пломбу зняти і викликати електрика не можна, а вас як папороть на Івана купала....теж не знайти! Черговий сказав одне..подайте онлайн заяву...Ви в своєму розумі? 10 днів ви будете опрацьовувати???? А я чекати, коли в мене пожежа буде???? Жах!!! А платити ми повинні вчасно!
відповісти (0)
Підкажіть будь ласка, скільки часу ще потрібної, щоб ввести в дію сонячну електростанцію???? Вже не вистачає ніяких слів!!!!! З лютого місяця і по сьогодні - одні відмовки!!!! До того ж щоразу нові та більш вишукані!!! А встановлення лічильника, який до того ж не там встановили, і півроку черга на перевстановлення, про яку ніхто не знає коли настане чия..... і т. д.....Чи настане той час коли ця система працюватиме нормально???
Я звичайно розумію, що якраз скінчиться сонячні дні, і таким чином комусь знову вигода.. на рік майже відтягнули. Де є структура, що може на вашу роботу вплинути???
відповісти (0)
Сил нет терпеть безответственность в работе вашей организации. Оставляла заявку на замену автомата ещё 17 июня 2020 года в 12 часов дня. Выбивает пробки по 15 раз на день. Бытовая техника сгорает на глазах!!! Сегодня уже 20 июня а вы только кормите обещаниями о скором приезде бригады. Скажите пожалуйста, что должно произойти, чтоб вы наконец начали работать? Сколько можно терпеть вечно отключенные телефоны вашей конторы и невозможность дозвонится? Я уже не говорю о решении моей проблемы.
відповісти (0)
Доброго дня. Як представник юридичної особи намагаюся зв'язатися із Вами з приводу приєднання об'єкта.
Ваш сайт загрозливий щодо безпеки комп'ютера і спроба його відвідати блокується.
Телефони у Вас тільки Укртелекому, отже телефонувати Вам із мобільного доволі недешево, такої змоги не маю. Відвідування Вас неможливо через відсутність прийому у зв'язку із карантином. Як я можу до Вас дістатися для діалогу і узгодження ТУ приєднання і т. ін.?
Романенко Юрій Володимирович. 1616495890
відповісти (0)
Яка причина перепадів напруги по вул..Садова 61а. м. Ірпінь. Напруга то понижається до 180 вольт, піднімається до 265 вольт. Найчастіше 250-260.
відповісти (0)
Свет на улице Мечникова будет весь день гореть? Звоню никто трубку не берет...Может займётесь делом и выключите ?
відповісти (0)
Здравствуйте!!! Сейчас 14:24 (день) По всей Буче горит СВЕТ на улицах. Как вы собираетесь экономить??? Веерным отключением по всей Буче? Я сделал фото, на случай разборок по этому вопросу. При первом отключении света в домах, я намерен подать в суд на компенсацию. Достала уже ваша политика энергосбережения... Думайте что то...
відповісти (0)
Доброго вечора. 25.03.19р По вулиці Новооскольській м. Ірпінь, знову цілий вечір немає світла. 21.03.19 електроегергії не було майже цілий день. Діти навіть уроки зробити не можуть. Яка причина? Колцентр відповіді не дає. Плата по рахункам - це важливо, тому має бути своєчасною... що ми і намагаємогося робити не дивлячись на ціну. Як щодо якості та своєчасності виконання зобов'язань перед людьми? 90ті роки давно позаду... обленерго у приватній власності теж давно.. де ж якість обслуговування та надання послуг???? Повага до людей нарешті...
відповісти (0)
Доброго вечора. (30.05.2019 р.)

Без попередження відключено електропостачання вже більш ніж на 3 години. м Ірпінь, вул. Озерна. На які кроки ви ще спроможні мені невідомо.

Всіми силами буду намагатись перейти на сонячні панелі...

Дякую.
відповісти (0)
По улице мечникова 106 в большие перепады электроэнергии, одна фаза снижаться до 180 В, другая повышается до250В. И это происходит по 40-50 раз за день. Звоню через день на кулцентр и только обещают что к вам выйдет аварийная и розбереться....и это длиться на протяжении двух месяцев
відповісти (0)
Доброго дня! По провулку Річковому 14т вже шостий день (після бурі, яка була у четвер 27.06.2019) дуже сильни перепади напруги - від 134 до 304, це вже ні в які рамки не входить. Якби ж не релє, яке вимикає автомати при перепадах, то вже б погоріла уся техніка. Який сенс, що ви вімкнули світло, підключив трансформатори аби як, все одно техніка вимикаєтья. Додзвонитися до вас неможливо. Будь ласка, прийміть якісь міри для усунення цієї проблеми, пришліть майстрів.
відповісти (0)
Добрый день. Мироцкое, ул. Дружбы42..Оччччень большие перепады напряжения, поставили два дня отсекатель, аппарат отключает раз 50 в день, скачки доходят150-258. сгорел трансформатор компьютера после грозы и мат. плата в компе. наведите порядок, пожалуйста! невозможно даже набрать воды.
відповісти (0)
Об'єкти інфраструктури «Установи, товариства > Енергетика, опалення» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjEyOTcwIiwiMTI5NzIiLCIxMjk3NiIsIjEyOTc1IiwiMTI5NjciLCI3NzciLCIxMjk2MiIsIjEyOTY4IiwiMTI5NjMiLCIxMjk3MSIsIjEyOTc4IiwiMTI5NjkiLCIxMjk3NCIsIjEyOTc3IiwiMTI5NjUiLCIxMjk2NiIsIjEyOTc5IiwiMTI5ODgiLCIxMjk4NiIsIjEyOTY0IiwiMTI5ODIiLCIxMjk4MSIsIjEyOTg0IiwiMTI5ODUiLCIxMjk4MyIsIjEyODkwIiwiMTI4ODgiLCIxMjg5MSIsIjEyODY4IiwiMTI4NjciLCIxMjg4NiIsIjEyODk5IiwiMTI4ODUiLCIxMjg4MSIsIjEyODg0IiwiMTI4OTgiLCIxMjg2OSIsIjEyODc1IiwiMTI4NzkiLCIxMjg3MCIsIjEyODcyIiwiMTI4NzMiLCIxMzMzNCIsIjEzMzQxIiwiMTMzMzEiLCIxMzMzMyIsIjEzMzMwIiwiMTMzMzIiLCIxMzMxOSIsIjEzMzE4IiwiMTMzNDIiLCIxMzMxNyIsIjEzMzIwIiwiMTMzMjkiLCIxMzMyMSIsIjEyODk2IiwiMTI4OTIiLCIxMjg5NCIsIjEzMzM5IiwiMTMzNDAiLCIxMzMzNSIsIjEzMzM4IiwiMTMzMzYiLCIxMzMzNyIsIjEzMjgwIiwiMTMyOTUiLCIxMzI3NyIsIjEzMjc5IiwiMTMyODkiLCIxMzI5NiIsIjEzMjg1IiwiMTMyODMiLCIxMzI4OCIsIjEzMjkyIiwiMTMyOTMiLCIxMzI3NSIsIjEzMjgyIiwiMTMyODEiLCIxMzI3NiIsIjEzMjg0IiwiMTMyOTQiLCIxMjg4MiIsIjEyODc3IiwiMTI4NzYiLCIxMjc2MSIsIjEyNzU2IiwiMTI3NjQiLCIxMjc2MCIsIjEyNzY5IiwiMTI3NjciLCIxMjc2NiIsIjEyNzUwIiwiMTI3NDciLCIxMjc1NyIsIjEyNzczIiwiMTI3NTgiLCIxMzI5MCIsIjEzMjkxIiwiMTMyODYiLCIxMzI4NyIsIjEzMjc4IiwiMTMzMjMiLCIxMzMyMiIsIjEzMzI4IiwiMTMzMjciLCIxMjc1MSIsIjEyNzcxIiwiMTI3NDgiLCIxMjc2OCIsIjEyNzc1IiwiMTMxMzAiLCIxMzEzNSIsIjEzMTQwIiwiMTMxMzQiLCIxMzExOSIsIjEzMTQxIiwiMTMxNjgiLCIxMzE2NiIsIjEzMTcwIiwiMTMxNzQiLCIxMjc1MyIsIjEyNzc2IiwiMTMxNzUiLCIxMzE3MiIsIjEzMjcxIiwiMTMyNjQiLCIxMzI2MyIsIjEzMjU3IiwiMTMyNTAiLCIxMjc3MiIsIjEyNzcwIiwiMTI3NTkiLCIxMjgyNyIsIjEzMDIxIiwiMTMwMjAiLCIxMzAzNyIsIjEzMDI5IiwiMTMwMTkiLCIxMzEyOSIsIjEzMTE3IiwiMTMxNDMiLCIxMzEzMiIsIjEzMDI3IiwiMTMwMzEiLCIxMzAzMCIsIjEzMDIyIiwiMTMzMjUiLCIxMzMyNiIsIjEzMzI0IiwiMTMyNjUiLCIxMzI1MiIsIjEzMjYwIiwiMTMyNTQiLCIxMzI2OSIsIjEzMjY4IiwiMTMyNDkiLCIxMzI3MiIsIjEzMjYxIiwiMTMyNTUiLCIxMzI2NiIsIjEzMjY3IiwiMTMyNTEiLCIxMzE2MCIsIjEzMTU5IiwiMTMxNTEiLCIxMzE3NyIsIjEzMTY3IiwiMTMxNzgiLCIxMzAyNCIsIjEzMDIzIiwiMzAwMDIiLCIxMzAyNSIsIjEzMDE3IiwiMTMwMzIiLCIxMzAxOCIsIjEzMDI2IiwiMTMwMjgiLCIxMzAzOCIsIjEzMDczIiwiMTMwNzIiLCIxMzA3MSIsIjEzMTUzIiwiMTMxNTUiLCIxMzE1NyIsIjEzMTQ5IiwiMTMxNTQiLCIxMzE0NiIsIjEzMTQ0IiwiMTMxNDUiLCIxMzEyNCIsIjEzMTI1IiwiMTMxMjgiLCIxMzExNiIsIjEzMTE4IiwiMTMxMzkiLCIxMjc2MiIsIjEyNzc3IiwiMTI3NjMiLCIxMjc3NCIsIjEzMDMzIiwiMTMwMzYiLCIxMzAzNCIsIjEzMDM1IiwiMTMxMDciLCIxMzEwNCIsIjEzMTEzIiwiMTMxMDYiLCIxMzExMCIsIjEzMTA4IiwiMTMxMDMiLCIxMzE0NyIsIjEzMTQ4IiwiMTMxNTIiLCIxMzE1MCIsIjEzMTU2IiwiMTMxNTgiLCIxMzE3MSIsIjEzMTY1IiwiMTMxNjIiLCIxMzE2MyIsIjEzMTY0IiwiMTMxNjEiLCIxMzE2OSIsIjEzMTgxIiwiMTMxOTciLCIxMzE4MCIsIjEzMTM3IiwiMTMxMzYiLCIxMzExNSIsIjEzMTIyIiwiMTMxMzMiLCIxMzEyMyIsIjEzMTMxIiwiMTMxMjAiLCIxMzEyMSIsIjEzMTM4IiwiMTMxMjYiLCIxMzE0MiIsIjEzMTczIiwiMTMxNzYiLCIxMzI1OCIsIjEzMjU5IiwiMTMyNTYiLCIxMzI3MCIsIjEzMjYyIiwiMTMwNzUiLCIxMzA3MCIsIjEzMDY3IiwiMTMwNzYiLCIxMzA3NyIsIjEzMDc0IiwiMTMzMDgiLCIxMzMwMiIsIjEzMzA1IiwiMTI4NjQiLCIxMjgyOSIsIjEyODMwIiwiMTI4MzEiLCIxMjg2MyIsIjEyODM0IiwiMTI4MzciLCIxMjgzNSIsIjEyODM2IiwiMTI4MzgiLCIxMjc4NCIsIjEyNzg4IiwiMTI3ODciLCIxMjc3OSIsIjEyNzk1IiwiMTI3ODEiLCIxMzE4MyIsIjEzMTk1IiwiMTMxNzkiLCIxMzE4NCIsIjEzMTk2IiwiMTMxODciLCIxMzE5NCIsIjEzMTg1IiwiMTMxODIiLCIxMzE4NiIsIjEzMTg5IiwiMTMxOTEiLCIxMzE5MiIsIjEzMTkwIiwiMTMxOTMiLCIxMzE4OCIsIjEzMTE0IiwiMTMxMDUiLCIxMzA5MSIsIjEzMTA5IiwiMTI4NjAiLCIxMjg2NSIsIjEyODY2IiwiMTI4NjEiLCIxMzIwMyIsIjEzMjA1IiwiMTMyMTciLCIxMzIxMyIsIjEzMjA2IiwiMTMwODIiLCIxMzA3OSIsIjEzMDgzIiwiMTMwODEiLCIxMzA4MCIsIjEyNzkxIiwiMTI3OTAiLCIxMjc4MyIsIjEzMDQ4IiwiMTMwNDUiLCIxMzA0NiIsIjEyNzg1IiwiMTI3ODkiLCIxMjc5NCIsIjEyNzk4IiwiMTI3OTYiLCIxMjc5NyIsIjEzMzA2IiwiMTMyOTkiLCIxMzMwNCIsIjEzMzAzIiwiMTMzMDEiLCIxMzMwMCIsIjEzMjk3IiwiMTMyMTYiLCIxMzIyNCIsIjEzMjExIiwiMTMyMTUiLCIxMzA5NCIsIjEzMTEyIiwiMTMxMTEiLCIxMzA2NSIsIjEzMDYzIiwiMTMwNjQiLCIxMzA2OCIsIjI5NTgwIiwiMTMwNjYiLCIxMzA3OCIsIjEzMDY5IiwiMTI3OTMiLCIxMjc4MCIsIjEyNzgyIiwiMTI3ODYiLCIxMjg0MSIsIjEyODMyIiwiMTI4NDAiLCIxMjgzOSIsIjEyODI4IiwiMTI4MzMiLCIxMzA0MCIsIjEzMDQxIiwiMTMwNDIiLCIxMjg0NSIsIjEyODQzIiwiMTI4NDYiLCIxMzIyMCIsIjEzMjI1IiwiMTMyMTAiLCIxMzIyMSIsIjEzMTk4IiwiMTMxOTkiLCIxMjk1NSIsIjEyOTYwIiwiMTI5NDciLCIxMjk1NyIsIjEyOTQ2IiwiMTI5NDUiLCIxMjk1OSIsIjEyOTUzIiwiMTI5NTIiLCIxMjk0OSIsIjEyODYyIiwiMTI4NTYiLCIxMjk1NCIsIjEzMjk4IiwiMTMzMDciLCIxMjg1OSIsIjEyODU4IiwiMTI4NTQiLCIxMjg0MiIsIjEyODU1IiwiMTI4NDQiLCIxMjk1MSIsIjEyOTUwIiwiMTI5NTgiLCIxMzA1MCIsIjEzMDUxIiwiMTMwNDMiLCIxMzA0OSIsIjEzMDQ0IiwiMTMwNjIiLCIxMzAzOSIsIjEzMjM3IiwiMTMyMzEiLCIxMzIyOCIsIjEzMjI5IiwiMTMyMzIiLCIxMzIzMCIsIjEyOTYxIiwiMTI5NTYiLCIxMzIyNiIsIjEzMjEyIiwiMTMyMDgiLCIxMzIyMyIsIjEyODUyIiwiMTI4NTAiLCIxMjg0OCIsIjEyODQ5IiwiMTI4NDciLCIxMjg1MSIsIjEyODUzIiwiMTI5MTUiLCIxMjkwNyIsIjEyOTE2IiwiMTI5MDYiLCIxMjkyNiIsIjEzMDkzIiwiMTMwOTAiLCIxMzA4OCIsIjEzMDg2IiwiMTMwODciLCIxMzA4NSIsIjEzMDkyIiwiMTMyMzQiLCIxMzIzMyIsIjEzMzE2IiwiMTMyMTkiLCIxMzIyMiIsIjEzMjAyIiwiMTI5NDgiLCIxMzI0MyIsIjEzMjQ1IiwiMTMyNDciLCIxMzIzOCIsIjEzMjQ0IiwiMTMyMzkiLCIxMzA4OSIsIjEzMDk5IiwiMTMxMDEiLCIxMzA1OCIsIjEzMDYwIiwiMTMwNTciLCIxMzA1NiIsIjEzMDQ3IiwiMTMwNTIiLCIxMzA1OSIsIjEzMDU1IiwiMTI5MTciLCIxMjkxNCIsIjEyOTE4IiwiMTI5MTkiLCIxMzA1NCIsIjEzMDUzIiwiMTMwNjEiLCIxMjk0MSIsIjEzMjM2IiwiMTMyMzUiLCIxMzI0OCIsIjEzMjAwIiwiMTMyMTQiLCIxMzIwNCIsIjEzMjAxIiwiMTMyMTgiLCIxMzIyNyIsIjEzMjA3IiwiMTMyMDkiLCIxMzA5NSIsIjEzMDk2IiwiMTMxMDAiLCIxMjkyMCIsIjEyOTI0IiwiMTI5MjUiLCIxMjkyMSIsIjEyOTIyIiwiMTI5MTAiLCIxMjkyNyIsIjEyOTExIiwiMTI5MDgiLCIxMjkwOSIsIjEyOTEyIiwiMTI5NDMiLCIxMjk0NCIsIjEyOTM4IiwiMTI5MzkiLCIxMzA5NyIsIjEzMTAyIiwiMTMwOTgiLCIxMzI0MCIsIjEzMjQ2IiwiMTMyNDEiLCIxMzI0MiIsIjEyOTMyIiwiMTI5MzMiLCIxMjk0MiIsIjEyOTM2IiwiMTI5MzQiLCIxMjkzMSIsIjEyOTMwIiwiMTI5MDUiLCIxMjk0MCIsIjEyOTI4IiwiMTI5MjkiLCIxMjkyMyIsIjEyOTEzIl19XyMkX1NFR0grJCQkNDkxZTg3YzM5NTRjNWM2MjY1ZTEwZjQyM2UyYzM3ZDM=