Селищний голова Кулик В.М. – хам і грубіян!

оновлено 21 листопада 2012 23:09 | Ратне, Волинська область

Селищний голова Кулик В.М. – хам і грубіян!

Про те, що це дійсно так, не раз приходилося чути від багатьох ратнівчан. А нещодавно довелось відчути і на собі.

Понеділок – прийомний день у селищного голови. Проте ні я, ні ще двоє людей, які прийшли на прийом до мера, не застали його на робочому місці. Працівниця, яка знаходилася в приймальні, сказала, що не знає, де він. Люди побідкалися, постояли перед дверима та й пішли. Те саме зробила й я, але не встигла відійти далеко, як помітила, що голова все ж таки появився. На моє «Добрий день» Кулик не відповів нічого, натомість повернувся спиною, змушуючи мене говорити йому вслід. Справа, яка привела мене у кабінет цього чиновника, надзвичайно проста: потрібно було завірити підписом і печаткою заяву та талони на реєстрацію місця проживання. Переступивши поріг, спробувала пояснити ціль свого візиту, уже не сподіваючись на звичайну людську ввічливість місцевого чиновника, який не спромігся навіть запропонувати присісти. Глянувши на папірці, які я подала в руки, голова поставив свій підпис на заявах, а талони відмовився підписати. «Спочатку заповни бланки, як слід, а тоді йди до селищного голови!» --голосно сказав він і…кинув бумаги мені під ноги. На моє прохання дати можливість внести потрібні записи, голова гонорово заявив: «У мене нема часу!» Ще сказав образливі, лайливі слова. Мимоволі подумалось, яка ж дрібязкова і ница душа у чоловіка, який може ось так образити жінку. І взагалі, мені тепер важко назвати його мужчиною. Добре знаю, що я не одна і не перша з принижених чиновником-хамом, якого ж ми самі і обрали. Хіба таке ставлення державного службовця до людей потерпіли б хоч в одній європейській країні?

Я, звичайно, здогадуюсь, чому попала в немилість до цієї, з дозволу сказати, людини. Напередодні Кулик завітав до школи і на тій підставі, що «я – селищний голова!» нахабно кричав на мене, звинувачуючи мене у неробстві, при цьому ще й лаяв районну владу. Та я не схилила голови перед ясновельможним, а осмілилась відверто заперечити. До цього він не звик, як у тій байці Вовк : «Чи бачили таке зухвальство в світі?» Як то можна заперечити селищному голові? Його повинні всі боятися і тремтіти перед такою високоповажною особою. Тільки пан Кулик напевно забув, що ми живемо не в радянські часи і він не ідеолог в райкомі партії, а є слугою народу, обраний народом і просто зобов’язаний поважати його.

Хоч в той день зіпсувати мій настрій мерові все ж вдалося, я мусила вирішувати й інші справи. Зайшла в приміщення Ратнівського ВУЖКГ в кабінет Большакової Т.М., якось пригнічено привіталась, а у відповідь почула радісне: «Добрий день! Проходьте, будь ласка, присядьте ось тут». Від спілкування з привітною людиною відразу полегшало на душі. Добре, що не всі такі грубіяни, як наш мер. Мудрі люди радили мені стерпіти та «бути розумнішою» і не писати про це в газету, адже всі ми деколи буваємо неправі. Можливо, це й правильно. Але скільки можна терпіти і мовчати? І хто захистить просту людину від чиновницького хамства, якщо селищний голова вважає, що ця посада дає йому право зневажати людей?

На щастя, я рідко звертаюся до Кулика. Але ж поруч з ним кожен день працюють люди, очевидно, що дуже терплячі. Їм би встановити доплату за шкідливі умови праці, бо що-що, а псувати людям здоров’я Ратнівський селищний голова вміє.

Катерина Власюк, жителька селища,

директор школи №1.

21.11.2012 23:09
Я 100 разів згідний із пані Катериною, наш шановний "ЧІП" крім того, що хамить своїм "підопічним", так ще й не зовсім дотримується своїх слів. Він ходить по центральній вулиці, робить показуху, що слідкує за порядком, а вулиці, що за 100 метрів від траси "по вуха" у смітті... Очевидці стверджують, що 9 травня серед білого дня наш "Чіпик" "плив" по вулиці, оскільки від надмірної дози алкоголю нормально не міг іти. І ще один факт дуже цікавить ратнівчан, а саме походження його мерседесу(конфіскату). Ним пан "ЧІП" катається як по службових, так і власних потребах. А дивне те, що номера були зняти зі стеренької славути, а чи були вони зареєстровані належним чином??? Отож, що маємо, те маємо - доводиться з такою владою нам жити.
відповісти (0)
ВИ ПРАВІ? КАПЕЦЬ ЙОГО КАР"ЄРІ, "ФАРБОВАНИЙ ЛИС " НАМ НЕ ДРУГ!!!! НЕХАЙ ОРГАНИ ЗАЙМУТЬСЯ ДЕ ВІН І ТРИКОШ ВЗЯЛИ ТАКІ МАШИНКИ!!!! А ДЛЯ ДІТЕЙ ІНВАЛІДІВ У ПР НІЧОГО НЕМАЄ!! ТАКІ ХАМИ ЧИНОВНИЧКИ СИДЯТЬ І В КОЖНІЙ ДЕРЖ УСТАНОВІ, ГАНЬБА ВЛАДІ, АЛЕ ТЕРПІННЮ ПРИХОДИТЬ КІНЕЦЬ!!! ВСІ ПРОТИ ХАМА!!!!! гАНЬБА!!!!!
відповісти (0)
Не смійте зачіпати нашого мера. він - нормальний пацан!!! подивіться на свої колеса DaewOO -ANUSS! а що вже базікати Власюк Катерині! Про неї знає вся округа. Її по блату, через ліжко, влаштували на директорку. Всі добре знають, що саме Катерина Павлівна, форменна Аморальщиця і Хамка. За чужих чоловіків на очах в учнів та вчителів тягається з іншими жінками за коси, з Андросючкою привселюдно б'ється на базарі!!!за шкільні кабанчики покупляла собі нагороди-цяцьки! В робочий час торгує на базарі. А в школі ...що зна робиться. Учні в школі гуляють, п'ють, курять, займаються сексом. Жах - хто виховує наших дітей! І куди дивляться районні, обласні керівники? І чи є у Власюк чоловік, діти? Куди вони дивляться?!
Хто зупинить аморальщицю! Срам, срам, срам!
відповісти (0)
Всі і так знають хто ти є така! Розкажи краще як через ліжко стала директором школи. Не раз видно ваші поїздки на Дейво по Ратно. А як чоловік і діти дивляться на гуляння директриси. На роботі безлад від некомпетентності. А ще розкажіть як в барі "Хутір" оцінкі висталяли в неділю із чужими мужиками, чи може фото викласти сюди як ти вилазила із бару як буряк червона! Так що подивися на себе, я і так незнаю як ще тебе з роботи не поперли, але ж чому незнаю, розраховуешся певно по повній програмі. Да про це й писати непотрібно, кожен і так бачить, один чоловік твій не бачить..

відповісти (0)
Людина підняла таке питання, яке всім болить. А ви відразу поливаєте гряззю. Ну що ж терпіть і далі. Це точно, що ми заслуговуємо на те, що маємо.
відповісти (0)
Катерина Палівна! Ви прийняли бій, тримайтеся! Вже той факт, що Ви відкрито виступили проти ЗВІРА підносить Вас вище від цього всього і в тому чисді від того подонка. Ви жінка, а воюєте, як мужчина!!!!!! в той час, коли чоловіки займаються наклепами. Ви успішно керуєте найкращою школою, займаєте перші місця, буквально витягнули її із хащів. І дай Вам Бог мудрості і сили ще довго працювати на цій роботі, або йти на вищі посади. Не здавайтеся! Ви вище пліток, це не Ваш рівень!!!!!Ви як Юля!!!!! І лисові шакали Вас не з"їдять.
відповісти (1)
да
відповісти (0)
Катерино Павлівно, перегляньте спочатку свою поведінку. І займіться своїм безпосереднім обов'язком - дітьми, а не чоловіками. Не ганьбіть професію вчителя.
відповісти (0)
К. П. --- Ви вище цих хамів, Ратнівчани з Вами!!!!!! Тримайтесь, А як їм шкода чужої, то нехай дадуть свою, але "вона" в них смердюча, що ніхто і брати не захоче!!!! ХА, ха, Ха!!!! Ви - розумничка і красуня!!!
відповісти (2)
Думаю тут все просто: ОБОМ треба звернутись до Бога!!!!
відповісти (0)
Як таке може писати директор школи, людина, яка виховує наших дітей! Так принижувати і обливати брудом людину, яка так багато зробила для нашої школи, нашого району, для людей! Та при Кулику В. М. був порядок у школі, а тепар, директор школи відкрито гуляє з чужими чоловіками, який приклад ви К. П. подаєте дітям!?
відповісти (0)
Прочитавши "Крамалу" на селищного голову мені не зрозуміло хто "крашений". Я думаю, що крашена ця краля, яка пише байки, а не бачить чим займається педагогічний колектив і водночас старшокласники, які курять пють займаються тим що є приємним і для деректриси. Ганьба такому директору і педагогу який готує наше майбутнє.
відповісти (1)
Молодець, Катерино Павлівно! Так тримати. Навчимо разом ХАМА. В кожного є особисте життя і нахай кожен дбає лише про своє. А школа у вас найкраща, педагогічний колектив найкращий і учні найкращі!
відповісти (0)

Катерина Павлівна! Ми Вас попереджали, що г.... до Вас ніхто не зачіпав, бо розво.......

Думаю, ви понімаєте, що все це писання, то діло його рук, бо в обливанні гряззю він майстер спорта. Вас підтримують всі нормальні люди!!!!!!!!!Ще в ту больну голову може стрелити не такий брєд. Вас можуть обвинити в чому завгодно, бо так легше ховати свої гріхи. А в того кренделя їх по вуха, тільки думає, що ніхто нічого не знає.

відповісти (0)
Вона одна наважилась написати правду, бо терпіння лопнуло!!!!! Він хам і грубіян вищої марки!!!!! це йому наука за те, що він ображав людей, в таких чиновників це у крові!!!! але про всі випадки, ми будем писати на нашому сайті, щоб люди знали правду, і могли прочитати про грубіянів. Війна хамові і імпічмент!!!! хай задумається його сімейка, там всі такі!!!! Скоро прийде кінець його службі, вибори не за горами!!!! ми допоможем!!!! остерігайтесь чиновнички!!!!!
відповісти (0)

Я рахую, що К. П. дуже культурно виступила проти грубості, а от він...........йому так недано. Вона написала правду, що всі в школі зраділи як вдалося його продвинути на мера. Хоч його треба було не в мери, а в тюрму- за педофільство!!!!!!!!!!!!! Недарма він говорить про аморальність, це його суть. Я можу порівняти, як працював він, і як К. П. Зараз ніхто не стоїть під дверима і не підслуховує, ніхто старшокласниць не ловить в роздягалках і не лапає. Не говоріть мені про його чесність !!!!

ЦЕ СТРАШНА ЛЮДИНА!!!!!!

відповісти (0)
Шановні коментуюючі, це звичайно чудово, що ви переймаєтесь даним питанням, та ви вже перейшли всі межі! Куди дивиться адмін форуму, якщо не бачить цієї безцензурщини? В наш час молодь краще орієнтується в інтернет просторі і не виключення, що учні школи читають весь цей бруд. Ви переймаєтесь за тих хто вчить ваших дітей, а який приклад самі подаєте, навіть не думаєте! В першу чергу це ви зразок, пам"ятайте це! Також, якщо вже обговорюєте проблему, то пишить по суті, вся Україна читає ваші перепалки, які не стосуються теми і вирішуються на побутовому рівні! Схаменіться! Якщо маєте щось сказати то говоріть це в обличчя, а не ховаючись під нікнеймами в мережі. Ланка форуму має ім"я "Влада", відповідно всі новини мають торкатися цієї тиматики і коментарі також.
відповісти (1)
Можу Вас запевнити, що всі коментарі, що містять нецензурну лексику - видаляються, можливо не відразу, але видаляються.
відповісти (0)
Дійсно wata1983 прав, Директорка привезла з дому і вивантажувала в школу, сьогодні, 0 12.35 комп'ютер, мікрохвильову піч, сервісний набор, мініхолодильник. Кажуть вже займаються нею правохоронні органи. Оказуються, справді злодійка. Ганьба!!!!
І дибільні її теми з інтернету зникли - часу немає. Кидає кінці у воду!!!
відповісти (0)

Шановні ратнівчани! У своїй статті «Селищний голова Кулик В. М.- хам і грубіян» я відкрито і під своїм іменем розповіла про те, що дійсно відбулося в кабінеті цього чиновника. У мене було два варіанти: підняти з підлоги ті папірці, стерпівши образу, або ж виступити проти цього. Вважаю, що з чиновницьким хамством треба боротися! З давніх часів негативні явища в алегоричній формі висміювалися і засуджувалися. Така боротьба є чесною і справедливою. І зовсім не потрібно для цього бути ідеальною людиною, а просто небайдужою. У цій статті я нікого не принизила і не мала цього на меті. Хотілося, щоб на моєму місці більше ніхто з жінок селища не опинявся, щоб наш мер хоч раз задумався: «Можливо, я дійсно тут неправий?» Він же все-таки чоловік! Чи вже ми настільки звикли до грубості, що, коли ображають жінку, то не звертаємо на це увагу?

В нашому житті так багато безкультур’я, зла, негативу, з цим можна зіткнутися, на жаль, часто, але ж не в кабінеті селищного голови, в минулому педагога, який сам повинен захищати своїх виборців! Якщо ми не будемо виступати проти приниження своєї гідності, як це роблять європейці, то ми ніколи й не станемо цивілізованою державою.

Мені здається, що в даній ситуації шановному меру потрібно було просто вибачитися. Кожна людина може помилятися, але треба мати мужність визнати свої помилки. Як не прикро, цього не сталося. В мою адресу лунають погрози, ллється бруд іт. п. Це все, напевно, краще проаналізує психіатр. Дати урок чиновнику не вийшло, зате сама його отримала. Я все витримаю, бо маю непохитний характер, підтримку найближчих людей і переконана у своїй правоті. Але давайте все-таки задумаємося: чиновницьке хамство – це проблема, чи дрібниця, на яку не варто звертати уваги? Питання залишається відкритим, але така форма його обговорення на даному сайті є недоцільною і шкідливою. Всіх, хто хоче заперечити мені чи підтримати, прошу звертатись особисто.

відповісти (1)
"Респект", як-то кажуть підлітки, і "уважуха" Вам Катерино Павлівна. Нехай живе здорова іронія і вміння сміятися над собою.

відповісти (0)
Офіційне повідомлення
Я, як начальник відділу освіти райдержадміністрації, офіційно заявляю, що глибоко засуджую неадекватні, бездумні провокаційні дії директора шлоли №1-гімназії смт Ратне Власюк К. П
Вона вже давно почала виконувати не ту функцію, позорить керівника-педагога. І ми зробимо належні організаційні висновки.
Але одночасно дозволю офіційно, як начальник освіти району, зробити одне уточнення. В соціальних мережах прозвучало, що на базарі в смт Ратне билася Катерина Павлівна з моєю першою законною дружиною. Це не зовсім так..Вона билася зі мною особисто. Та й то не була бійка. Просто я з ревнощів зробив їй зауваження, а Катерина Павлівна несподівано, як прудка пантера, кинулась до мого обличчя і вткнула свої пазурі. Довелось вкласти її на асфальт.
Але ми зробили належні організаційні висновки.
І так буде з кожним-це я офіційно заявляю як начальник освіти району.
відповісти (1)
Я - молода жінка, родом із Ратне, зараз проживаю в столиці, але дуже цікавлюсь життям рідного селища, тим більше там живуть мої батьки. Я час від часу запитую в знайомих, як там наше Ратне, читаю форуми, а сьогодні наткнулася на цю статтю і переписку стосовно неї, і в мене аж очі на лоб полізли! Оце то влада, оце то освітяни!! Як не стидно виставляти селище на посміховище перед всією Україною? Я навчалася в 1-й школі і завджи згадувала її з теплом. А тут такий позор! І я б не хотіла, щоб мої родичі навчалися в таких педагогів, які виставляють свої проблеми та особисте життя на всезагальне обговорення. Всі тут не праві. Але найбільше запитань в мене до пана Андросюка, який підняв руку на жінку ("довелося вкласти її на асфальт"), образив жінку ("пантера із пазурами"), ще й пишається цим, привселюдно про це заявляє і додає, що "так буде із кожним і ми зробимо відповідні орагнізаційні висновки"!! І це начальник відділу освіти! То чому Ви вчите тих дітей? Чому Ви можете їх навчити? Немає на вас всіх Суду з прав людини! Пан Кулик може подати в суд на пані Власюк за наклеп, вона в свою чергу - на нього за неналежне виконання чиновницьких зобов'язань, знову ж таки пан Андросюк може подати в суд на пані Власюк за наклеп, а вона на нього за побиття і за безпідставне звітнення з роботи (якщо це станеться), а також за обмеження її людських прав, зокрема свободи слова. Ось так от. Але можливо це все на краще, і на вас усіх зверне увагу керівництво області, і будуть тоді в Ратному нові чиновники, які не позоритимуть своє рідне селище. А головне люди звернуть увагу на це все і зрозуміють з ким вони насправді мають справу!
відповісти (0)
К. П.--- ВИ -НАЙКРАЩА!!!! А З ХАМАМИ ПОТРІБНО БОРОТИСЯ!!!! РАТНІВЧАНИ З ВАМИ!!!! ГАНЬБА ХАМАМ!!!!
відповісти (1)
А ти Вован такий значить, як і вона, блекоти удвох наїлися! Видно добре ЗАПЛАТИЛА раз так гарно підтримуєш! Ганьба КАТЬЦІ!!!!!!!!!!!!!!!!!
відповісти (0)
Вітаю, Вас, пані Катерино, нарешті ви зрозуміли, що наробили дурниць, про що засвідчила ваша стаття розміщена на сайтті 19.11.2012 року глибокої ночі. Отже, мучить сумління за скоєне, раз перестали спати.
Я чекала на щось подібне, адже коли в людини емоції беруть вверх - користі це не приносить нікому. В першу чергу, Кетерино Павлівно, ви не тільки педагог, але ще й керівник найбільшого навчального закладу в районі, а тому зобов'язані думати про авторитет своїх колег-вчителів, учнів та їх батьків.
Інтернет - це не тільки найдоступніше джерело знань, але й "помийна яма", куди зливається бруд, який стає доступним для наших дітей. Дуже прикро, що ви про це забули. Часто дивуємось, чому наші діти агресивні, нетерпимі одне до одного, грубі, розмовний жанр яких вперешішку з лайливими та нецензурними словами. А все від нас, від таких як ви, шановна! Тому що, перш ніж виносити на осуд ім'я людини- слід добре зважити і проаналізувати- а чи маю я на те право??? Тим більше, що замахнулись ви на людину, за яку ратнівчани вдруге віддали біля 80 відсотків голосів; на людину, яка багато зробила і робить для громади; на людину, яку ніхто не звинуватить в байдужості та неробстві; людину, яка завжди має свою точку зору, яка часто відмінна від думки більшості. І з цим слід рахуватись!!!
Так, Катерино Павлівно, ви праві коли пишите, що ідеальних людей не буває. Селищний голова також, як усі ми, наділений непростими рисами характеру, він далеко не "білий та пушистий". Керівник такого рангу з усіма проблемами, які треба вирішувати повсякчас, ніколи для всіх не буде добрим. Приходиться часто голос підвищувати, щоб дійшло до нашого брата- українця. Такий вже в нас менталітет.
Людині властиво помилятися. Катерино Павлівно, ви здорово помилилися. Урок ви отримали дорогою ціною, тому що під час зведення рахунків перемагає розум, вихованість та порядність. У вас є вихід, який найбільш правильний у даній ситуації, яка склалася. Ви правильно написали - в цивілізованій державі, як це роблять європейці, такий керівник як ви, негайно подає у відставку, тим самим виступаючи проти приниження своєї гідності. Ось і робіть висновки, шановна пані директоре!
І останнє. Всім відома провидиця Ванга сказала: "Зло, излученное тобой, к тебе вернется неприменно"
відповісти (3)
Кулик і Катька або як Моська напала на Слона

Катька з гульок поверталась, Задоволено всміхалась, Бо думка була така, Щоб зробити б...ка. Раптом, звідки він і взявся, Тут Кулик нарисовався.
"Чом так пізно він блукає?
Що увечері шукає?
Чи за мною він слідкує? -
Катька думає, міркує. -
От халепа, так халепа, Що ж мені робити треба?"
І щоб сплєтен не пускати, Стала першою кричати:
"Ти, червоний Ратна мер, Чого ходиш відтепер
Ти по вулиці Шкільній, Не по своїй, а по моїй?"
І злякалася небога, Обламала собі рога, Бо, як з-під землі пробрався, Учень Вася десь узявся.
"Ох, директорко, мовчіте, Школу нашу не сраміте, Бо уся країна знає, Кого Павлівна кохає. Інтернет усе розкаже, Намалює і покаже. Люди про вас усе знають
І щоденно повторяють:
"Бач, гулящая яка, Замахнулася на Кулика!"
відповісти (2)
Той учень Васька-то ЯЯЯ!!!Да, наша директорка показує нам приклад---будемо всі гуляти налівр-направо з чужими жінками, якщо вона так всім роздає!!!!!!!
відповісти (0)
Кулик-наш мер!!!За нього були наші діди, наші батьки і ми будемо за нього!!!!!І ще не один не зробив СТІЛЬКИ ВСЬОГО ДЛЯ СЕЛИЩА, як ВІН!!!Так, що нам потрібно ПОДЯКУВАТИ за все зроблене цією Людиною!!!
відповісти (0)
Катерина Павлівна! Ви прагнули всім розповісти, який "білий і пухнастий" Кулик. Йому вже давно пора обламати роги. Я погоджуюсь з вашою думкою, викладеною у статті. А байки просто заслуговують на визнання. Але цим Ви собі шани не здобудете. Якби Ви були звичайною собі людиною, а так - ДИРЕКТОР. Будуть після цього тюкати Вас "великі начальники". От уже хтось ради приколу ввійшов в роль Начальника відділу освіти. Інтернет - це справді велика помийна яма, а не лише джерело інформації, тому тепер усі будуть смакувати викладене і трактувати його по-різному. А разом з тим зазвучить і ваше ім"я. І бачимо, що не лише світлими нотами. Вам, як людині, що обіймає таку високу посаду, насамперед над цим треба було задуматись. Але емоції взяли верх над розумом. Ратнівчани не сліпі і побачили справжнього Кулика. Він і справді багато зробив для селища, може, й більше за своїх попередників, але разом з тим "під шумок" привласнив собі і чужі заслуги. Це він любить. Бабусі від його кросів через ціле Ратно просто взахваті. Але я не про це. Хто до нього звертався, той знає, що це людина настрою. Сьогодні Він добрий - всіх вислухає, наобіцяє золоті гори, а завтра: встав не з тієї ноги - краще не підходь. Моя мати до нього особисто ходила, просила, щоб посприяв отриманню ділянки. Попоходила. Будь чесним: скажи, що це "не в моїй компетенції", а то "урочисто клянеться": "Всі, хто тут присутні, отримають ділянки, даю чесне слово!" (Під дверима сиділи ще люди по цьому ж питанні). Певно, мав добрий настрій. Іншим разом - нагримає, обізве і вижене з кабінету. Так і не отримала мати ділянки. Обіцянка-цяцянка. Наш мер ще той... чесний брехун. Не в ділянці справа. Просто даний випадок розкрив суть людини. Якщо ти такий "білий і пухнастий", то "чесне слово" справді має бути чесним. А не просто викинутим на вітер. Іноді краще мовчати, ніж говорити. А розказати він любить, не головне що - головне як. Катерино Павлівна, ви правильно зробили, що написали в інтернеті, неправильно - що підписались. Бо викриваючи чуже, Ви заплямували і своє. Я сама працюю в школі і повірте, не хотіла б, йдучи по коридорі, чути шепіт за спиною, навіть якщо він схвальний. Тепер справа набуває резонансу, не здивуюсь, якщо дійде до скандалу. Але що зроблено, те зроблено. Ні в якому разі не здавайтесь. Це Ваша думка, і вона має право на існування, навіть в інтернеті.
відповісти (0)
Останні теми форуму найближчих населених пунктів
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