Лис на посаді

оновлено 21 листопада 2012 21:28 | Ратне, Волинська область

Лис на посаді

В нас про Лиса усі знають,

Що то вже за гарний мер!

Звірі в лісі ще дрімають,

А він встав, хвоста задер -

Й ну по вулицях ганяти

То назад, а то вперед!

Мусить кожен добре знати,

Як працює чесно мер.

Лис є лис – така природа-

Біга, нишпорить, як завше.

Та здалось йому одначе,

Що поваги стало менше.

«Чом це, - думає, - ніде

Не вітають так мене,

Як Ведмедя чи Слона?

Я ж бо є величина!»

І наїхав на Ворону:

«Напиши, мовляв, що я

Збудував оці хороми

Й посадив це також я,

І оте зробив я добре,

А оце – ще краще,

Щоб ніхто і не подумав,

Ніби я ледаще.»

Ще місцина є одна,

В лісі всім відома.

Не одна там звірина

Працювала до темна.

І доросле, і мале

Там трудились справно,

Але мер забув про те

Й заявив недавно:

«В лісі є така краса,

Просто рай та й годі.

Щ о заслуга це моя,

Знають у народі.

Хто не йде, не мине,

Всяк похвалить Лиса.

Це назвали в честь мене,

Бо я там трудився.»

І ще й фото своє – ляп!

Дивіться і знайте!

А народ оте читав

І мовчав, як завше.

Тільки годі нам мовчати

Та сидіти тихо.

Вже пора усім те знати:

То не Лис, а лихо!

21.11.2012 21:28
КАтерина Павлівна!!!!! ВИ ПРОСТО МОЛОДЧИНКА!!!!! ВАШ РЕЙТИНГ ПІДНЯВСЯ НА 900 % . ТАК ТРИМАТИ!!! ВЖЕ ЙОГО ХАМСТВО ДІСТАЛО КОЖНОГО ЖИТЕЛЯ РАТНЕ!!!! ВИ НАША ГЕРОЇНЯ!!!!! УРА !!!! ОТ ТАКІ У НАС КЛАСНІ ЖІНКИ!!!!!
відповісти (1)
Дякую за підтримку. Вірю, що разом ми провчимо хама і покажемо йому, що вміємо відстоювати свою гідність цивілізовано, а не так, як він, підло. Головне, не боятися!
відповісти (0)
Тиснемо ВАШУ руку, Катерино Павлівно!!! На miyagi не звертайте увагу, від нього тхне червоним лисом. Він на більше не здатен, бо не вистачає інтелекту.
відповісти (1)
Щире спаибі. Ви дуже мудрі.
відповісти (0)
Катерина Павлівна! Ви дуже гарна і розумна жінка, тому Лис вам заздрить, бо ви зробили в школі набагато більше за 3 роки, ніж він за 10.він боїться, що ви із посади його скинете і йому є чого боятися.
відповісти (0)

Про грубіянство Кулика В. М. відомо всім ратнівчанам. Не раз доводилось жителям селища відчути це на собі. Але, на мою думку, директорові школи-гімназії №1 не личить займатись "такою справою", адже на цей форум заходять і учні вашої школи. Те, що написав miyagi у Ваш адрес, аж ніяк не додасть Вам, Катерино Павлівно, авторитету серед учнів і їхніх батьків. Ви не перша і не остання людина, яку образив селищний голова. Бог йому суддя. Але ж і мені доводилось не раз чути від людей, як Ви неввічливо інколи відноситесь до своїх колег.

Висновок: яку б посаду не займала людина, і скільки би не мала підлеглих, потрібно завжди залишатися "Людиною". І перш ніж образити когось, поставте себе на місце ображеного.

відповісти (0)
Не смійте зачіпати нашого мера. він - нормальний пацан!!! подивіться на свої колеса DaewOO -ANUSS! а що вже базікати Власюк Катерині! Про неї знає вся округа. Її по блату, через ліжко, влаштували на директорку. Всі добре знають, що саме Катерина Павлівна, форменна Аморальщиця і Хамка. За чужих чоловіків на очах в учнів та вчителів тягається з іншими жінками за коси, з Андросючкою привселюдно б'ється на базарі!!!за шкільні кабанчики покупляла собі нагороди-цяцьки! В робочий час торгує на базарі. А в школі ...що зна робиться. Учні в школі гуляють, п'ють, курять, займаються сексом. Жах - хто виховує наших дітей! І куди дивляться районні, обласні керівники? І чи є у Власюк чоловік, діти? Куди вони дивляться?!
Хто зупинить аморальщицю! Срам, срам, срам!
відповісти (0)
Ось чим займаеться директор школи 13 ноября 2012 15:57 . Пише байки в робочий час.. немае видно роботи, тільки й залишаеться що байки писати.
відповісти (1)
Ось-ось! Згідний з вами!
відповісти (0)
Соромно читати і чути про вас таке, Катерина Павлівна! Пора вашому чоловіку звернути увагу на вашу поведінку.
відповісти (0)
Щодо мене, то я не захищаю диретора школи №1, але й Чіпці вже давно пора свині пасти, а не керувати людьми...
відповісти (0)

Посипали на людину бруд. Зрозуміло, що це все прихвосні лиса. Тільки Катерина Павлівна, ви помилилися, це не фарбований лис, а скажений. Та ви не падайте духом.

Знайте, вже той факт, що Ви відкрито виступили проти ЗВІРА, а він ховається за чужими спинами, підносить Вас вище цього подонка. Моя Вам порада: залишайтеся й далі такою, а плітки це не Ваш рівень. Він видумає ще не таке, бо слюна від скаженого лиса заразна, але вона й його погубить. І рано чи пізно йому прийде кінець. Сказ хвороба невиліковна.!!!!

відповісти (0)
Катерина Павлівна, ви прийняли бій, тримайтеся! Вже той факт, що Ви відкрито виступили проти ЗВІРА підносить Вас вище цього всього, і в тому числі від цього подонка, який ховається за чужими спинами. Ви жінка, а воюєте, як мужчина!!!! в той час, коли чоловіки займаються наклепами. Ви успішно керуєте найкращою школою, займаєте перші місця, виводите школу на належний рівень, з хащів буквально висунули. Дай Вам Бог мудрості і сили, щоб ви ще довгопрацювали на цій посаді або йшли далі!!!!Не здавайтеся. Ви вище пліток, це не Ваш рівень!
відповісти (0)
Павлівна. Я Вас підтримую тут і в телефонному режимі. Поговоріть з власниками магазину Аурум. Вони Вам багато чого розкажуть про того самого чвирика.
відповісти (0)
О, видно добре зачіпає Чіпку, бо в самого рильце в пушку!!!! І нетільки рило, а й весь з хвостом!!!!Скоро факти про його оборудки будуть висвітлені в обласній газеті!!!!!!!!! Всі побачать який насправді він білий і пухнастий!!!!!!!!!!!! ха-ха
відповісти (0)
Народ!!!не розумію навіщо ви козла лисом обізвали!!!
відповісти (0)
Такому таланту позаздрити можна, але зовсім не педагогічно. Напишіть щось краже хороше, для дітей. ви ж вчитель, наставник, ще більше директор, представник самої інтелігентної професії, а виглядаєте як "баба на базарі", породжуєте конфлікти на рівному місці і публічно ображаєте як не як людину. Що ж ви можете навчити дітей і який приклад показуєте своєму колективу. Згадайте байку про двох баранів та мораль і думаю у Вас відпаде бажання писати про фарбованого лиса.
відповісти (1)
Мы с поцанами както на пустыре череп вываривали...
дык пришел Чипка и стал жрать жрал и критиковал-
мол жиру много, а мяса мало...
ещебы, какое там мясо мозги одни.
відповісти (0)

Шановні ратнівчани! У своїй статті «Селищний голова Кулик В. М.- хам і грубіян» я відкрито і під своїм іменем розповіла про те, що дійсно відбулося в кабінеті цього чиновника. У мене було два варіанти: підняти з підлоги ті папірці, стерпівши образу, або ж виступити проти цього. Вважаю, що з чиновницьким хамством треба боротися! З давніх часів негативні явища в алегоричній формі висміювалися і засуджувалися. Така боротьба є чесною і справедливою. І зовсім не потрібно для цього бути ідеальною людиною, а просто небайдужою. У цій статті я нікого не принизила і не мала цього на меті. Хотілося, щоб на моєму місці більше ніхто з жінок селища не опинявся, щоб наш мер хоч раз задумався: «Можливо, я дійсно тут неправий?» Він же все-таки чоловік! Чи вже ми настільки звикли до грубості, що, коли ображають жінку, то не звертаємо на це увагу?

В нашому житті так багато безкультур’я, зла, негативу, з цим можна зіткнутися, на жаль, часто, але ж не в кабінеті селищного голови, в минулому педагога, який сам повинен захищати своїх виборців! Якщо ми не будемо виступати проти приниження своєї гідності, як це роблять європейці, то ми ніколи й не станемо цивілізованою державою.

Мені здається, що в даній ситуації шановному меру потрібно було просто вибачитися. Кожна людина може помилятися, але треба мати мужність визнати свої помилки. Як не прикро, цього не сталося. В мою адресу лунають погрози, ллється бруд іт. п. Це все, напевно, краще проаналізує психіатр. Дати урок чиновнику не вийшло, зате сама його отримала. Я все витримаю, бо маю непохитний характер, підтримку найближчих людей і переконана у своїй правоті. Але давайте все-таки задумаємося: чиновницьке хамство – це проблема, чи дрібниця, на яку не варто звертати уваги? Питання залишається відкритим, але така форма його обговорення на даному сайті є недоцільною і шкідливою. Всіх, хто хоче заперечити мені чи підтримати, прошу звертатись особисто.

відповісти (0)
Офіційне повідомлення
Я, як начальник відділу освіти райдержадміністрації, офіційно заявляю, що глибоко засуджую неадекватні, бездумні провокаційні дії директора шлоли №1-гімназії смт Ратне Власюк К. П
Вона вже давно почала виконувати не ту функцію, позорить керівника-педагога. І ми зробимо належні організаційні висновки.
Але одночасно дозволю офіційно, як начальник освіти району, зробити одне уточнення. В соціальних мережах прозвучало, що на базарі в смт Ратне билася Катерина Павлівна з моєю першою законною дружиною. Це не зовсім так..Вона билася зі мною особисто. Та й то не була бійка. Просто я з ревнощів зробив їй зауваження, а Катерина Павлівна несподівано, як прудка пантера, кинулась до мого обличчя і вткнула свої пазурі. Довелось вкласти її на асфальт.
Але ми зробили належні організаційні висновки.
І так буде з кожним-це я офіційно заявляю як начальник освіти району.
відповісти (0)
Останні теми форуму найближчих населених пунктів
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