Продам Гель 2 в 1 охолоджувально-розігрівальний 100 мл

оновлено 30 грудня 2023 08:05 | Київ
Склад
Суміш ефірних олій кедра, ялиці, гвоздики, евкаліпта, розмарину, лаванди; комплексний фітоекстракт шабельника, ялівцю, мирта, іван-чая, каштана кінського, дев'ясила, ментол натуральний, олія гіркого перцю, камфору, скідар живичний, воду особливо високого очищення з іонами срібла, диметилсульфоксид, гліцерин, поліетиленгліколевий ефір хітозану, полідон, алантоїн, мумійо, карбопол, метилхлоризотіазолінон і метилізотіазолінон.

Опис
Оригінальна комбінація компонентів гелю Alezan (Алезан) відразу після нанесення має охолоджувальну дію, потім зігрівальну та розслаблювальну. Гель знімає перенапруги та втому м'язів, набряки, запалення, болючість, покращує рухливість у суглобах, стимулює кровообіг, має протизапальну та знеболювальну дію.

Переваги Alezan (Алезан) 2 в 1:

сприяє зникненню набряку та болю;
містить тільки натуральні (природні) активні речовини;
посилює мікроциркуляцію крові та лімфи в шкірі та м'язах;
відновлює функціональну здатність м'язів;
швидко вбирається, не залишає жирних плям.
Рекомендації щодо застосування
Застосовується для створення спочатку охолоджувального, потім зігрівального ефекту в шкірі та тканинах, що підлягають помірно подразнювальній дії, посиленню мікроциркуляції крові та лімфи, опосередковано чинить сприятливу дію під час міозитів, серозних лімфодулітів, тендинітів і тендовагінітів, у разі невритів, радикулітів, плекситів, серознофіброзних синовітів, у разі ударів, вивихів суглобів, гематом, розтягнень.

Гель 2 в 1 Алезан охолоджувально-розігрівальна дії використовують для зниження синдромів болю та запалення у разі травм, прискорення виведення молочної кислоти з м'язів після фізичних навантажень.

Спосіб застосування
За допомогою губки втирайте гель у уражену зону 1-2 рази на день, залиште до повного вбирання. Для досягнення сильнішого та тривалішого ефекту можна використовувати повітронепроникний бандаж. Гель легко вбирається, не залишаючи жирних плям.
Ціна: 580 UAH
Телефон: 1803496660
Контактна особа: Natali
30.12.2023 08:05