Надам послугу Догляну за пенсіонером, інвалідом похилого віку. Догляд, допомога. По договору пожизненного содержания

оновлено 18 квітня 2024 10:06 | Старокостянтинів, Хмельницька область
Ми, молода сім'я, без фінансових проблем! Доглянемо за договором довічного утримання людину похилого віку, пенсіонера. Все оформляємо офіційно, нотаріально! За Договором довічного утримання. Все зрозуміло та прозоро!

-- Забезпечимо якісний, гідний догляд (у комплексі), а саме: увагу, підтримку, турботу.

Що ми робимо:
- Надамо будь-яку допомогу у вирішенні побутових питань по квартирі, будинку.
- Оплата комунальних послуг (Вам не потрібно ходити стояти у чергах)
- закупівля продуктів
- Забезпечу необхідне лікування за потребою, харчування та утримання
- прибирання по дому, допомога по господарству, поточний необхідний ремонт, покупка меблів, побутової техніки (за потребою).
- Відвеземо на автомобілі куди необхідно (у поліклініку, лікарню та ін.)
- Якщо необхідно, провести якісь процедури медичні, організуємо, знайдемо медсестру та домовимося про її прихід додому.

- За договором, щомісячно виплачую суму. Можлива разова виплата круглої суми, яка Вам необхідна для Ваших побажань, цілей. Гарантую порядність, повагу, створення комфортних умов та своєчасне виконання своїх обов'язків. Є кому розповісти порадити нас. Подробиці по телефону або під час особистої зустрічі.
--- Для нас ролі не грає де Ви живете, місто, за межами міста, у звичайному багатоквартирному будинку чи приватному будинку.

--- Звертаюсь також до синів та дочок, які залишили країну, чи немаэ часу приділяти увагу батькам, порекомендуйте нас своїм батькам і Вам буде спокійно, що батьків належним чином опікуються.
--- Виплачу також винагороду людям за інформацію про одиноких людей, які зазнають матеріальних труднощів і потребують догляду.

Звертайтесь! Я допоможу в усьому Вам у рази більше, ніж соціальні служби, що приходять раз на тиждень та допомоги щонайменше від них.
Ціна: 111 UAH
Телефон: 0000449690
Контактна особа: Vitaliy
18.04.2024 10:06
Оголошення «Надам послугу Послуги > Няньки, доглядальниці» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6Im9ibmVxIiwicW5nbiI6WyIxNjk4NjUiLCIxNzczMTQiLCIxNzY4MjkiLCIxNzY1ODciLCIxNzMwNjkiLCIxNzczNTEiLCIxNzYzNjUiLCIxNDQ0ODAiLCIxNzYwNTIiLCIxNzU2OTUiLCIxNzc1MTAiLCIxMTAyODAiLCIxNzM0NTMiLCIxNjM2MDciLCIxNzYzMjciLCIxNzYyODIiLCIxNzMwMDkiLCIxMDY4ODkiLCIxNzM0MDEiLCIxNzYwNDEiLCIxNzQ2MTIiLCIxNzI0NDEiLCIxMzk3NDMiLCIxMzkxMTEiLCIxNzU4NzIiLCIxNDU2MjIiLCIxMjgzMzQiLCIxNzQ5MzMiLCIxNzQ5MjciLCIxNzI2NDYiLCIxNzYzOTMiLCIxNzYxMzQiLCI5OTY1MiIsIjE2NDY4NyIsIjE3NDIzOCIsIjE3MzkyNiIsIjE3NTAzNyIsIjE2MzkwNSIsIjEyNDUwNiIsIjE3MjY1MyIsIjE3MjQxMSIsIjE3MDE1MSIsIjE3MDE3OCIsIjE3MDE1MCIsIjE3NTU3MyIsIjE3MDE4MiIsIjE3MDE4NyIsIjE3MDM5MSIsIjE3MDM5NyIsIjE3MDQwMSIsIjE3MzcyOCIsIjE3NTYwMyIsIjE3NDIzMSJdfV8jJF9TRUdIKyQkJGRkZjZjNDEwMDBmOTBkZWQyNmVkMzE5OTBjZGJjNDg2