Салон-магазин "Ритуальні послуги"

оновлено 10 березня 2024 03:25 | Старокостянтинів, Хмельницька область
Салон - магазин "Ритуальні послуги" - похоронна служба яка працює у м. Старокостянтинів та районах по самим прийнятним цінам на церемоніальні послуги та атрибути.

Наші Спеціалісти по організації церемоній поховань працюють цілодобово. Професіоналізм наших співробітників дозволяє повністю перекласти турботи про проведення похорону на їхні плечі і не займатися їх організацією самостійно.

Ми готові вирішити будь-які питання, пов'язані з наданням необхідних похоронних атрибутів і ритуальних аксесуарів відразу ж після дзвінка і до закінчення похорн.

Ми подбаємо про надання відповідного транспорту.

Ми подбаємо про надання бригади для виносу тіла.

Ми подбаємо про надання надання приміщення для прощання з покійним.


У нашому бюро самий повний список пропонованих послуг в Старокостянтинові а саме:

- Труни
- Хрести

- Похоронна атрибутика

- Транспорт (катафалк) для покійного

- Транспорт для бажаючих попрощатися
- Доставка тіла до моргу, з моргу, по Україні, за кордону

- Прощальний зал

- Бригада для виносу тіла
- Надгробні памятники

Салон-магазин "Ритуальні послуги" на карті

Зберегти мапу як зображення
10.03.2024 03:25
Об'єкти інфраструктури «Релігія > Ритуальні послуги» найближчих населених пунктів
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