Шукаю послугу Доглядальниця для особи похилого віку

28 червня 2022 16:35 | Київ
Ми компанія Go Work, яка активно розвивається та займає своє почесне місце на ринку з 1990 року. Наш штат це понад 500 задоволених співробітників у багатьох країнах ЄС. Для нас важливий кожен працівник і ми завжди цінуємо наші кадри.

У зв'язку з розширенням та затребуваністю посади відкрито набір на вакансію опікун за людьми похилого віку в Німеччині. Оскільки люди у віці часто потребують допомоги, ми шукаємо позитивних та відповідальних людей, які готові поділитися своєю турботою та добротою.

Компанія надає:

-Офіційне працевлаштування

-Високий рівень заробітної плати

-Безкоштовне проживання та харчування

-Повний документальний супровід на всіх етапах

-Допомога україномовного (російськомовного) координатора

-Гарна програма лояльності для наших співробітників

Ми постійно спілкуємося з нашими працівниками і для нас дуже важливий їхній зворотний зв'язок.

Що потрібно для старту:

-Паспорт або документ, що засвідчує вашу особу

-Pesel

-Базові знання німецької мови (за відсутності допомагаємо з пошуком курсів)

-Досвід роботи в даній сфері буде лише вітатись

До ваших обов'язків входитиме турбота про підопічного, створення необхідних для життя умов, забезпечення догляду та контроль за правильністю перебігу процесу лікування (прийом ліків, необхідна процедура).

Якщо турбота про людей тобі тільки на радість, ти відповідальний, доброзичливий і готовий працювати у сфері опіки за літніми людьми ми чекаємо саме на тебе.

Зателефонуй чи напиши нам зараз для більш детальної інформації і робота з хорошими умовами та заробітньою платою вже завтра буде у тебе.

Детальніше за номером телефону : +48 731 870 340 (Viber, Whats App)
Ціна: 1600 EUR
Контактна особа: Iryna Sergiienko
28.06.2022 16:35
Доброї ночі. Шукаю роботу у цій галузі. Допомогати людям
відповісти (0)
Оголошення «Шукаю послугу Послуги > Няньки, доглядальниці» найближчих населених пунктів
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