Надам послугу ПЕРИНАТАЛЬНИЙ психолог, психотерапевт

21 липня 2022 08:12 | Київ
ДОПОМОГА ПІД ЧАС ВАГІТНОСТІ:

☝️Важлива роль перинатального психолога безпосередньо під час виношування дитини. Цей період часто супроводжують всілякі тривоги, а також підвищена чутливість і дратівливість. Жінка часто не задоволена собою, змінами у свому тілі, навколишніми та життям загалом.

✅ Якщо вагітність довго не настає, а лікарі тільки розводять руками, консультація з перинатальним психологом може стати важливим кроком до досягнення вагітності.

✅ Досить часто депресивні переживання, хронічний стрес, страх вагітності або материнства чи наявність прихованого внутрішнього конфлікту, можуть помітно впливати на гормональні процеси організму жінки та репродуктивну систему зокрема.

☝️Також, якщо є труднощі з виношуванням вагітності потрібно виявити психологічні чинники і знизити їх вплив, для цього потрібно:
- діагностика рівня психологічного стресу жінки;
- діагностика сімейної системи та сімейних сценаріїв материнства;
- дослідження мотивації вагітності та її несуперечності.
- встановлення типу психосоматичного реагування. Тобто, як сильно психологічні переживання жінки можуть впливати на функціонування її організму.

✅ Після діагностування підбирається максимально комфортний метод для допомоги в кожній окремій ситуаціі.

✅ Підготовка до пологів, важливо навчитися поводитися під час переймів, згрупуватися, навчитися правильній техніці дихання та самозаспокоєння.

Консультування в зручній онлайн формі. Триває одну годину. Додаткова інформація у Viber, Telegram чи за телефоном 04-04-060-890.
Ціна: 700 UAH
Контактна особа: Роза Вікторівна
21.07.2022 08:12
Оголошення «Надам послугу Послуги > Медичне обслуговування» міста Київ
eyJxbyI6Im9ibmVxIiwicW5nbiI6WyIxNzg1MjMiLCIxNjc3NzkiLCIxMzcxODMiLCIxNzU0NzIiLCIxNjY1OTkiLCIxNjY5ODciLCIxNjczNjMiLCIxNjgxNzQiLCIxNzA3MTIiLCIxNzE1NDUiLCIxNzE5NjciLCIxNzIyNDAiLCIxNzUzODAiLCIxNzUzODEiLCIxNzUzODQiLCIzMzU5NyIsIjE0MDMxNiIsIjE2Mjg5NiIsIjE2ODQ3NiIsIjE3MjMyOCJdfV8jJF9TRUdIKyQkJDgzNDJiNGY3NTMxNGRiYWIxNGM4MjRhN2NjNmZkOWY3
Оголошення «Надам послугу Послуги > Медичне обслуговування» найближчих населених пунктів
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