Надам послугу Перевезення лежачих, хворих, інвалідів, людей похилого віку. Київ, Україна, Європа.

оновлено 21 квітня 2024 16:15 | Київ
Професійне перевезення спеціалізованим комфортним авто лежачих хворих, інвалідів, людей похилого віку будь-якого ступеня складності по всіх регіонах України, в/з Європа. Наші машини обладнані спеціальними медичними носилками, крісло-каталка-коляска для перевезення сидячих людей, 2 (3 за запитом) комфортні місця для супроводу, кондиціонер, пічка в салоні, місце для багажу.

При необхідності ми забезпечуємо медичне перевезення з кваліфікованим лікарем та кисневу підтримку. Під час транспортування в автомобілі знаходиться лікар парамедик, готовий будь-якої миті надати допомогу хворому.

В комплекс наших послуг входить повне переміщення пацієнта з точки А до точки Б, з підняттям на поверхи, переміщенням сходами та остаточним розміщенням. Все це ми здійснюємо з використанням спеціального медичного обладнання:
- ручними носилками, з можливістю підняття на поверхи з вузьких сходових проходів
- вакуумні ноші для хворих з травмами, переломами тяжкої форми
- медичної автомобільної каталки
- сидячі каталки

Заберемо з будь-якого міста України -
Київ, Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Вінниця, Херсон, Полтава, Чернігів, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Кам'янське, Кропивницький, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль, Луцьк , Біла Церква, Краматорськ, Нікополь, Слов'янськ, Ужгород, Павлоград, Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Кам'янець-Подільський, Бровари, Конотоп, Умань, Мукачево, Олександрія, Шостка, Бердичів, Дрогобич, Костянтинівка, Ніжин, Ізмаїл, Новомосков Червоноград, Калуш, Первомайськ, Коростень, Покровськ, Коломия, Бориспіль, Рубіжне, Чорноморськ, Стрий, Дружківка, Прилуки, Лозова, Новоград-Волинський, Енергодар, Нововолинськ, Горішні Плавні, Ізюм, Білгород-Дністровський, і т.д.

і в будь-яку точку Європи:
Австрія, Бельгія, Болгарія, Угорщина, Німеччина, Греція, Данія, Ірландія, Іспанія, Італія, Кіпр, Латвія, Литва, Люксембург, Мальта, Нідерланди, Польща, Португалія, Румунія, Словаччина, Словенія, Фінляндія, Франція, Хорватія, Чехія, Швеція, Естонія, Туреччина та інші.

Водії з багаторічним та професійним досвідом міських та далеких поїздок. Ми маємо ліцензію для транспортування лежачих пацієнтів як по Україні так і Європі.

!- Індивідуальний підхід до кожного клієнта.
!- Цілодобово та без вихідних.
!- Надійно та оперативно!
!- Медичне таксі
!- Перевезення від ліжка до ліжка.
!- Без посередників.
!- Наявність ліцензії.
!- Будь-яка форма оплати.

Контакти:
9-882-882 (860) 83+ (Telegram / WhatsApp)
89-86-088 (390) 83+ (Viber)
https://mtaxi.com.ua/
Ціна: 1000 UAH
Телефон: 988288286083+
Контактна особа: Виктор
21.04.2024 16:15
Оголошення «Надам послугу Послуги > Медичне обслуговування» міста Київ
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
Оголошення «Надам послугу Послуги > Медичне обслуговування» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6Im9ibmVxIiwicW5nbiI6WyIxMzkzMDAiLCIxMDIwNTAiLCIxMzM5NTIiLCIxMjAwMDkiLCIxNzQyNjQiLCIxNzY5NzAiLCIxNzI5ODYiLCIxNzU5NjEiLCIxNjU2MjciLCIxNzYyMDEiLCIxNzYxMDQiLCIxNzcxOTEiLCIxNDU2MjkiLCIxMzA1ODciLCIxMzYzNjAiLCIxNjc0MjYiLCIxNTM0MzYiLCIxNTg5MzgiLCIxNzYzMDQiLCIxNzYzMDMiLCIxNzQwMTAiLCIxNzQwMDgiLCIxNzQwMDciLCIxNzQwMDYiLCIxNzM5OTEiLCIxNzA2OTYiLCIxNzcwODEiLCIxNDU4MDAiLCIxNzU1NzIiLCIxMzQ0NDAiLCIxMDk4MzYiLCIxMjc4MDgiLCIxNzYxNDciLCIxNDgwNDQiLCIxNjQzNzciLCIxNzQyNTYiLCIxMzE3MTIiLCIxNTE4NDQiXX1fIyRfU0VHSCskJCQ3NTkyOTllOGU3NmNhZjkzMjE2NTMwNTZiMGQ0OWNkNQ==