Продам Ішолкан

25 липня 2023 13:41 | Луцьк, Волинська область
Ішоукан Тяньши - це багатофункціональний прилад, заснований на інтелектуальній мікросхемі sсм (5uррlу Сhаiп Мапаgеment).

Ішоукан Тяньши стабілізує артеріальний тиск, проводить лазерне та комплексне оздоровче лікування. Матеріал, з якого виготовлений корпус приладу Ішоукан, не забарвлений нітролаками; масажні зубчики виготовлені з тривалентного хрому, який за своїми характеристиками володіє прекрасними бактерицидними властивостями і близький до срібла. При масажі голови регулюється різниця потенціалів і стабілізується артеріальний тиск у всьому організмі. Разом з лазерним опромінюванням нормалізується кровообіг в області серця, голови і кори головного мозку. Функція вибромассажа регулює різниця потенціалів в області голови, знімає втому головного мозку, розслаблює і створює відчуття комфорту.

Ішоукан - це фізіотерапевтичний прилад нового покоління, що володіє функцією регуляції біоелектрічества в організмі. Він являє собою найбільш ефективний спосіб лікування і підтримки здоров'я. При використанні приладу Ішоукан відбувається контакт з металевим кільцем корпусу приладу і утворюється електромагнітне поле з тілом людини.
Ціна: 40000 UAH
Контактна особа: Вадим
25.07.2023 13:41
Оголошення «Продам Електроніка > Медична техніка» найближчих населених пунктів