Акордбанк

обновлено 05 мая 2023 13:18 | Кагарлык, Киевская область
ПуАТ «КБ «АКОРДБАНК» - український комерційний банк, який входить до ТОП – 15 банків за регіональною мережею, яка налічує 100 відділень, а також 150 точок продажів кредитів по всій Україні та продовжує розширювати свою мережу. Акордбанк входить до ТОП-25 фінансових установ країни за обсягом коштів фізичних та юридичних осіб і до ТОП-20 банків України за активами відповідно до даних Національного банку України.

У січні 2020 року рейтинговий комітет РА «Стандарт-Рейтинг» (Україна) прийняв рішення щодо присвоєння ПуАТ «КБ «АКОРДБАНК» довгострокового кредитного рейтингу на рівні uaААА, який надається виключно кредитоспроможним національним та іноземним компаніям.

У серпні та листопаді 2020 року рейтинговий комітет РА «Стандарт-Рейтинг» (Україна) підтвердив ПуАТ «КБ «АКОРДБАНК» довгостроковий кредитний рейтинг на рівні uaААА, який надається національним та іноземним компаніям з найвищим рівнем кредитоспроможності.

Також у 2020 році Акордбанк став двократним переможцем рейтингу «Банки 2020» за версією агенції «FinanciaL Club» у різних номінаціях.

У жовтні 2020 року Акордбанк став переможцем 12 всеукраїнського конкурсу «Банки року - 2020» у номінації «За якісний банківський сервіс» , який щорічно проводить Міжнародний фінансовий клуб «Банкиръ».

У березні 2021 року рейтинговий комітет РА «Стандарт-Рейтинг» (Україна) підтвердив ПуАТ «КБ «АКОРДБАНК» довгостроковий кредитний рейтинг на рівні uaААА, який надається національним та іноземним компаніям з найвищим рівнем кредитоспроможності.

У квітні 2021 року Акордбанк нагороджено премією «Вибір Країни» у номінації «Кращий банк для бізнесу та населення». Основою для цього рейтингування є фінансові показники діяльності, співставленні з реальною ринковою позицією.

У листопаді 2021 року Акордбанк було визнано переможцем у номінації «За якісний банківський сервіс» конкурсу «Банк року - 2021», який проводить Міжнародний фінансовий клуб «Банкиръ».

Вже понад 10 років Акордбанк надає надійні, прості та професійні фінансові рішення для бізнесу та населення.

Долучайтеся!

Ваш Акордбанк – надійно, просто, професійно.

В Кагарлику АКОРДБАНК знаходиться за адресою :
м. Кагарлик, вулиця Росавська, 24
(між магазинами "Наша Ряба" та "Рибалка")

Телефон :-Економіст Світлана

Акордбанк на карте

Сохранить карту как изображение
05.05.2023 13:18
Объекты инфраструктуры «Финансы > Банки» ближайших населенных пунктов