Агенція з освіти за кордоном „Educate Agency”

обновлено 27 апреля 2024 08:03 | Ужгород, Закарпатская область
Educate Agency - це освітня компанія, яка успішно працює вже 8 років і надає допомогу зі вступом до навчальних закладів Словаччини після 9-го та 11-го класів.

Наша мета - розширити можливості у сфері освіти та продемонструвати українським абітурієнтам, що за кордоном можна отримати якісну освіту безкоштовно. Ми знаємо, як проходить вступ "від А до Я", оскільки самі пройшли цей шлях, коли були студентами. Тому ми, як ніхто інший, розуміємо всі тонкощі та пастки, які можуть виникнути перед абітурієнтами на цьому шляху.

Для надання найкращого сервісу ми маємо команду з 60 менеджерів, більшість з яких розташовані в Словаччині для ефективної підтримки та адаптації студентів.

Educate Agency - це ваш надійний співробітник на шляху до здобуття освіти за кордоном. Ми з вами на кожному кроці, починаючи від першого звернення і до вашого першого дня університету!
Активность в соцсетях

Агенція з освіти за кордоном „Educate Agency” на карте

Сохранить карту как изображение
27.04.2024 08:03
супровід і навчання в Чехії

Після ретельного дослідження різних компаній, я обрав Educate Agency для навчання в Словаччині. Поки що вражає їхня велика увага до дрібниць та теплий? дружній підхід до кожного клієнта. Сподіваюся, я стану студентом обранного вуза.
ответить (0)
Було страшно, не була впевнена, що зможу вивчити чужу мені мову, притому на все про все було дано 3 місяці. На першому занятті коліна тряслися, але викладач Анісімова Вікторія така молодець, одразу дала зрозуміти, що все ок і все набагато простіше, ніж здається. Не минуло тижня, як я вже могла щось розуміти і сама говорити.
ответить (0)
Наш син провів серпень у літньому таборі в Кошице, і це був незабутній місяць. Сто годин активних занять словацькою підняли його рівень мови не на крок, а на рівень вище. Усі ці активності та знайомство з культурою за 700 євро виявилися чудовим вкладенням у його освіту.
ответить (0)
Объекты инфраструктуры «Образование и работа > Образование за рубежом» ближайших населенных пунктов
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjI0MTE0IiwiMTQyMDUiLCIyNDEzNCIsIjI0MTI0IiwiMjQxMjgiLCIzMTE4MyIsIjI0MTI1IiwiMjQxMDgiLCIyNDEwOSIsIjI0MTQwIiwiMjQxMDciLCIyNDExMiIsIjI0MTQ2IiwiMjQxMzUiLCIyNDE0MyIsIjI0MTA0IiwiMjQwOTkiLCIyNDExNSIsIjI0MTAwIiwiMjQxMzIiLCIyNDEyNiIsIjI0MTE5IiwiMTEwNzMiLCIyNDExMCIsIjI0MTQyIiwiMjkwNDIiLCIyNDExMSIsIjI0MTAzIiwiMjQxMjciLCIyNDEzOCIsIjI0MTQxIiwiMjQwOTgiXX1fIyRfU0VHSCskJCQ4NDE4ZDgzNGViNTdhZTFiZTlkNmRkMTIxZGFiNWFjMw==