LeadMagnet Agency - послуги контекстної реклами Google Ads

оновлено 09 травня 2023 06:29 | Київ
Про LeadMagnet.agency
«Наша місія полягає в тому, щоб допомогти компаніям будь-якого розміру досягти своїх цілей за допомогою кваліфіковано розроблених і керованих кампаній Google Ads. Ми прагнемо надавати нашим клієнтам індивідуальні рішення, які забезпечують реальні результат»

Якою має бути Google Ads агенція щоб давати максимальний результат як для клієнтів так і для співробітників? Корпорацією із великим та розгалуженим штатом чи бутіковим агентством із мінімумом фріланс-співробітників? Є певні плюси та мінуси обох форматів.

Ми створили комбінований формат, в якому меньше стандартизації підходу та “потоку” клієнтів, як це може бути у великої компанії. Замість того ми працюємо з меншою кількістю клієнтів, але ця робота індивідуальна. Крім того, ми практикуємо меншу кількість проектів на кожного співробітника, що дозволяє заглибитись у кожен проект.

Надважливою виявилась практика “внутрішнього навчання”, коли співробітники діляться між собою успішними стратегіями. У такому динамічному середовищі як Google Ads жодні курси не замінять поточного навчання. Для успішного обміну вдалими стратегіями та нюансами потрібен певний об’єм даних, що може бути отриманим тільки при роботі з достатньою кількістю проектів. Таку кількість не може собі дозволити окремий фрілансер, тому робота фрілансера завжди обмежена даними лише декількох проектів.
Активність в соцмережах
09.05.2023 06:29
Об'єкти інфраструктури «Фінанси > Маркетинг, реклама» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjMxNjcyIiwiOTMxIiwiMjEwNTUiLCIxODc5MSIsIjI4NjcwIiwiMTI3MyIsIjMwMDYxIiwiMzAyNDIiLCIyOTk1NSIsIjE0NzUzIiwiMTQwNSIsIjE5NDQiLCIyOTU4MiIsIjExNDYyIiwiMTMyNiIsIjMwNzI5IiwiMzE1MDUiLCIyOTQ1NCIsIjMwNTc1IiwiMzIwNDUiLCIxODc3MCIsIjE0MTU5IiwiMjk2ODEiLCIxNjgxMyIsIjMwNzk2IiwiMjg3MjMiLCIzMDIzMCIsIjI5ODExIiwiMTM3NjIiLCIxOTg1MCJdfV8jJF9TRUdIKyQkJGIwNjhkM2I4NjFkZWU4MDAyNmQ1ZTBjYmQ0NTIwNDcw