Рекламна агенція "Art Jazz" - організація та проведення рекламних кампаній та розміщення зовнішньої реклами

оновлено 16 квітня 2023 03:25 | Золотоноша, Черкаська область
Рекламна агенція ArtJazz спеціалізується на організації та проведенні рекламних кампаній та на розміщенні зовнішньої реклами.

Головні задачі компанії – просування продукції клієнтів на ринку за рахунок професіоналізму, креативу, якості та сучасних технологій. Ми пропонуємо рекламні площини лише в найкращих місцях з численною аудиторією.

Політика агенції – персональний підхід до кожного клієнта та отримання максимальних результатів від проведення рекламних кампаній.

Рекламна агенція ArtJazz пропонує повний спектр послуг з розробки і проведення комплексних рекламних кампаній різної складності і тривалості.

Ми використовуємо власні рекламні носії, що дає можливість оптимізувати витрати на рекламну кампанію, в порівнянні з посередниками, які використовують чужі рекламні площини із своєю націнкою.

Рекламна агенція "Art Jazz" - організація та проведення рекламних кампаній та розміщення зовнішньої реклами на карті

Зберегти мапу як зображення
16.04.2023 03:25
Спiвпрацюю з цією агенцією майже 3 роки. Ніяких дорікань. Все професійно та вчасно. Моя клієнтська база за ці 3 роки відчутно збільшилась. Головне не чекати від реклами миттєвого ефекту. За місяць або два у Вашомі бізнесі наврядчи щось зміниться, але вже через півроку результат буде помітний.
відповісти (0)
Об'єкти інфраструктури «Фінанси > Маркетинг, реклама» міста Золотоноша
Об'єкти інфраструктури «Фінанси > Маркетинг, реклама» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjI4NjcwIiwiMjk5NTUiLCIxNDc1MyIsIjMxNjA0IiwiMzA2MTQiLCIzMTY0NCIsIjI4NzI1IiwiMzEzNTQiLCIzMDkwMSIsIjEyNzMiLCIzMDA2MSIsIjExNDYyIiwiMTMyNiIsIjE0MDUiLCIzMTY3MiIsIjMwNzI5IiwiOTMxIiwiMjk0NTQiLCIzMDU3NSIsIjMyMDQ1IiwiMzAyNDIiLCIxODc3MCIsIjE0MTU5IiwiMjk2ODEiLCIzMDc5NiIsIjE2ODEzIiwiMjk4MTEiLCIxOTQ0IiwiMjk1ODIiLCIzMTUwNSIsIjI4NzIzIiwiMzAyMzAiLCIxMzc2MiIsIjE5ODUwIl19XyMkX1NFR0grJCQkM2VhYWJjNjUwYjIxMmEyNjlhYzNiMTg1Mzg0OTlmYmE=