Приватний тату майстер Ярік Флейва

оновлено 27 лютого 2023 12:00 | Черкаси, Черкаська область
Привіт, мене звати Ярослав, і я - тату майстер в Черкасах. Ще з 2015 року я створюю унікальні тату-картини для своїх клієнтів.
Улюблений стиль - «чорно-білий реалізм».
Мої досягнення включають перемоги на різних всеукраїнських тату фестивалях, а також роботу в Європі. Я пишаюся своїм професійним рівнем та здатністю втілювати будь-які ідеї моїх клієнтів в життя.
Крім того, я є викладачем та проводжу навчання та майстер-класи для інших тату майстрів. Я дуже люблю передавати свої знання та досвід у цій галузі, тому вважаю це важливою частиною моєї роботи.
У мене є власна сучасна студія з усім необхідним обладнанням для забезпечення комфортних та безпечних умов для моїх клієнтів. Я завжди стараюся надати найвищу якість роботи та відповідати всім вимогам та побажанням моїх клієнтів.
⚠️Щоб зв’язатися зі мною подзвоніть указаному номеру телефону, напишіть у Viber/Telegram або завітайте на сторінку в Instagram.
⚠️
Запрошую на сеанси!
Активність в соцмережах

Приватний тату майстер Ярік Флейва на карті

Зберегти мапу як зображення
27.02.2023 12:00
Об'єкти інфраструктури «Краса > Студії тату» міста Черкаси
Об'єкти інфраструктури «Краса > Студії тату» найближчих населених пунктів
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