Поліграф Центр

оновлено 09 серпня 2021 16:15 | Рівне, Рівненська область
ХОЧЕТЕ ДІЗНАТИСЯ ІСТИНУ? Сумніваєтесь в чесності працівників? Тепер все це легко вирішується, адже ми пропонуємо послуги поліграфа в Рівному. Перевірка на детекторі брехні, як правило, гарантує максимально чесний та правдивий результат. Чому ж варто довіряти показам поліграфа? Все дуже просто, принцип роботи базується на фізіологічних реакціях людини, котра проходить дослідження. Прилад вловлює імпульси, котрі виникають на рівні підсвідомості, та котрі просто неможливо контролювати волею людини. Зовні людина може не подавати ознак брехні, але детектор брехні вловлює імпульси і для нього саме вони є відповіддю на поставлені питання. Аби обдурити поліграф потрібно бути спеціально підготовленим. Це можуть зробити працівники контррозвідки, спецслужб, які для цього роками тренувались. Решта людей не володіє такими знаннями, а значить результати проведеного тесту на детекторі брехні будуть точними на 99,9%. Отже якщо ви вирішили перевірити на поліграфі пересічну людину, то можете бути впевнені в точності та вірності виконаного тесту. В завершенні короткого опису поліграфа, хочемо сказати, що якщо вам потрібні послуги детектора брехні в Рівному, то ми готові в цьому допомогти. Висококваліфікований поліграфолог здійснить перевірку на поліграфі в Рівному. Звертайтесь в «ПОЛІГРАФ ЦЕНТР РІВНЕ» та отримайте чесні відповіді на питання котрі вас давно хвилювали. ЛИШИЛИСЯ ЗАПИТАННЯ? ДЗВОНІТЬ: 24 62 008 (760)

Поліграф Центр на карті

Зберегти мапу як зображення
09.08.2021 16:15
Таких осіб як Альона Ткачук потрібно позбавляти права працювати поліграфологом. Вона не є компетентна у своїй справі. Якщо ви їй не сподобались у вас не має шансів пройти поліграф справедливо, ці слова зі свого досвіду. Стає на сторону замовника. Тисне та провокує.
відповісти (0)
Об'єкти інфраструктури «Закон > Детектор брехні, поліграф» міста Рівне
Об'єкти інфраструктури «Закон > Детектор брехні, поліграф» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjIzNjQyIiwiMjAwMDMiLCIyMDU4NyIsIjIwNTc4IiwiMTg1NyIsIjMxNDA2IiwiMjA1ODEiLCIyMDk1IiwiMjI1NTgiLCIyMDU3NSIsIjIwNTg1IiwiMjA2MTQiLCIxOTg1IiwiMzE4NDMiLCIyMDU4MiIsIjMwNTIxIiwiMjA2MDciLCIzMTYyMCIsIjI5MjQyIiwiMzE5MDgiLCIyMDU5MCIsIjMwNjE4IiwiMjA2MDYiLCIyMDYxMyIsIjIwNTg0IiwiMjA1NzYiLCIyMDU4MyIsIjIwNjEyIiwiMzA0NzkiLCIxNDM3MyIsIjIwNTc5IiwiMjA3OTIiXX1fIyRfU0VHSCskJCQ5MDVkMTA0OTAxNzQyNjljNzExOWNmZGJjZDFlOTVhMQ==