ТзОВ "ВЕНБЕСТ"

оновлено 04 червня 2023 03:25 | Київ
ТОВ "ВЕНБЕСТ" спеціалізується на централізованій охороні об'єктів.

Ми забезпечуємо централізоване спостереження за системами охоронно-пожежної та тривожної сигналізації для об'єктів різної складності, в тому числі: підприємств промисловості, торгівлі, громадського харчування, банків, офісів, квартир, гаражних комплексів та автостоянок, котеджів, дачних селищ і т. п.

При цьому крім традиційних заходів з реагування на сигнал "Тривога" з допомогою мобільних груп компанії, за бажанням клієнта ми надаємо ряд додаткових послуг, серед яких:

спостереження за системами охоронної сигналізації об'єктів з передачею повідомлення про тривогу безпосередньо господареві об'єкта в "ручному" і автоматичному режимі; впровадження на об'єктах передових технічних засобів і систем охоронної, пожежної, охоронно-пожежної та тривожної сигналізації, охоронного телебачення, систем контролю і управління доступом, систем охорони периметра.

ТзОВ "ВЕНБЕСТ" на карті

Зберегти мапу як зображення
04.06.2023 03:25
Коли підключав пультову охорону сподівався отримати професійну та відповідальну охорону! мені обіцяли що до мого магазину будуть прибувати своєчасно а наряд прибував на протязі 20 хвилин! це зовсім не те що обіцяли також обладнання яке ви встановлюєте, ви його хоч перевіряєте на справність? більше ніколи не звернусь до цієї контори!
відповісти (0)
Шкода що перед тим як підключатися до пультової охорони не почитав про цю контору відгуки, тепер шукаю іншу професійну охорону фірму не те що ця.....
відповісти (0)
Ця охорона належить януковичу! хто підключений до неї спонсує путіна та війну на сході.
відповісти (0)
Ищите охрану которая будет успевать реагировать на вызов тревожной кнопки? вам точно не сюда, лично убедился доставщик пиццы быстрей приезжает нежели охранники данной фирмы, а по сути так венбест заниматься только своей рекламой и показухой, средства которые зарабатывает фирма вливает в свою рекламу и накручивание рейтингов на различных сайтах и форума, но никак не улучшает свои охранные услуги.
відповісти (0)
После продажи венбеста януковичу, с венбеста начали массово увольняться сотрудники
відповісти (0)
Сама велика в Україні шахрайська охорона!!!
відповісти (0)
Руководство деревянное и таких же набирают к себе на работу.
відповісти (0)
Подключался к Венбесту а на тревогу приехали ДСО! это как понимать? мне на фиг не нужны ДСОшники я для этого и подключался к частной охране, в общем спасибо за такую частную охрану, удачи вам, лжецы!.
відповісти (0)
Раньше я работал в другой компании. Меня переманили менеджером в Венбест обещаниями очень высокой зарплаты. Как оказалось, в Венбесте работает система “инкубатора”, когда набирают 10 менеджеров, садят за телефон и требуют звонить и предлагать услуги Венбеста. Потом 9 менеджеров увольняют выплатив копейки, 1-го оставляют. В итоге мне выплатили пару тысяч грн. за несколько месяцев!! Система впаривания услуг Венбеста работала и раньше. Но говорят, после продажи Януковичу, был поставлен план набрать минимум 500 менеджеров по прозвону!!
відповісти (0)
Об'єкти інфраструктури «Закон > Охорона» найближчих населених пунктів
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