Надам послугу Встановлення автомобільних автономних опалювачів

оновлено 30 квітня 2023 08:05 | Ковель, Волинська область
Водії автомобілів можуть зіткнутися з несприятливими погодними умовами в будь-який час року: обмерзлі вікна, погана видимість і неприємний ранковий холод. Досі рідкісні випадки включення автономних обігрівачів в базову комплектацію автомобіля. Майстри СТО «AutoDrive» встановлять їх для Вас. Після цього Ви зможете насолоджуватися додатковим комфортом від водіння. Незалежно від класу вашого автомобіля ─ компакт, середній або преміум ─ наші фахівці завжди раді допомогти Вам.
Автономний повітряний обігрівач. Перевагою автомобільного обігрівача є те, що він працює тоді, коли автомобіль стоїть, а його двигун заглушений. Автономний обігрівач салону працює практично безшумно, що дозволяє не турбувати водія під час відпочинку. Продуктивність автономного обігрівача становить від 2 до 4 кВт. Високі технічні характеристики і низька витрата палива головна перевага автономного обігрівача. Автономні обігрівачі працюють на бензині або дизелі. Автономні повітряні опалювачі Webasto і Eberspacher ідеально підходять для помірних кліматичних умов. Автономний повітряний обігрівач відрізняється компактним розмірами. Він є оптимальним варіантом для монтажу в джипи, мікроавтобуси і вантажівки зі спальниками. Основним завданням таких пристроїв є обігрів салону в холодну погоду. Потужність пристрою регулюється в залежності від потреб водія.
Автономні передпускові рідинні підігрівачі. Дощової осені та холодного дня взимку набагато комфортніше сідати в теплий салон. А запуск прогрітого до робочої температури двигуна істотно полегшує цей процес і знижує його знос. Компанія Вебасто - світовий лідер в сфері розробки і виробництва автономних підігрівачів, пропонує пристрої підігріву двигуна останнього покоління Thermo Top Evo. Інша німецька фірма Eberspacher пропонує підігрівачі двигуна Eberspächer Hydronic S3 Economy. Автономні обігрівачі Webasto і Eberspächer - це продукт преміум класу! Він не тільки підвищує Ваш комфорт при експлуатації автомобіля, але і надає ще ряд переваг. Теплий мотор легше заводиться. Прогрітий акумулятор. Відсутня необхідність гріти двигун на холостому ходу. Відтале за час роботи підігрівача скло - покращує огляд. Підігрівач працює автономно, незалежно від двигуна. Тепло починає надходити в салон вже через 5-7 хвилин після запуску підігрівача. Це досягається за рахунок реалізації функції плавного управління продуктивністю циркуляційного насоса. Чим нижче температура охолоджуючої рідини, тим повільніше працює насос, тим самим швидше прогрівається рідина. Обігрівач працює на максимальній потужності, прогріваючи охолоджуючу рідину до 80 градусів. Потім переходить в економічний режим, забезпечуючи підтримку цієї температури і підігріву максимум до 86 градусів. При досягненні температури 45 градусів обігрівач дає команду на включення вентилятора пічки салону.
Контактна особа: олег
30.04.2023 08:05
Оголошення «Надам послугу Послуги > Ремонт техніки» міста Ковель
Оголошення «Надам послугу Послуги > Ремонт техніки» найближчих населених пунктів
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