Продам Смарт-годинник зі сталевим циферблатом

оновлено 30 березня 2024 22:28 | Новояворівськ, Львівська область
ВАЖЛИВО!!! ПЕРЕД ЗАМОВЛЕННЯМ ОБОВ'ЯЗКОВО УТОЧНИТИ НАЯВНІСТЬ ТОВАРУ.

Характеристики:
- Роздільна здатність: 360*360
- Матеріал ремінця: Селіконовий ремінь + нержавіюча сталь
- Розмір: 45,5мм х 45,5мм х 10,6мм
- Мікрофон: Є в наявності
- Екран: 1,32 дюйма
- Процесор: RTL8762DT
- Ємність акумулятора: 260мАг
- ВТ: ВТ4.0
- Операційна система: Android 4.4 або вище / IOS 9.0 або вище
- Колір: Золотистий, Сріблястий, Чорний

• Можливість виклику через Bluetooth: залишайтеся на зв’язку в дорозі за допомогою смарт-годинника Melanda з функцією виклику через Bluetooth, яка дозволяє спілкуватися без використання рук.

• Сталевий годинник зі спеціальним циферблатом: цей міцний сталевий годинник оснащений циферблатом, який можна налаштувати, що забезпечує унікальний і персоналізований вигляд для користувачів.

• Спортивний фітнес-трекер: ідеально підходить для любителів фітнесу, цей розумний годинник служить комплексним фітнес-трекером, відстежуючи рівень вашої активності та пульс.

• Монітор серцевого ритму: годинник точно відстежує ваш пульс, надаючи цінну інформацію про ваше здоров’я та рівень фізичної форми.

• Сумісність з Android та IOS: незалежно від того, користуєтеся ви Android чи IOS, цей розумний годинник легко інтегрується з вашим пристроєм, пропонуючи цілісну взаємодію з користувачем.

• Ємність батареї 220-300 мАг: з ємністю батареї 220-300 мАг цей розумний годинник забезпечує тривалу роботу, зводячи до мінімуму потребу в частому заряджанні.

Смарт-годинник із користувацьким циферблатом, чоловічий, спортивний, фітнес-трекер, розумний годинник для Android iOS
функція:

Основні функції: виклик через Bluetooth, дата, тиждень, прогноз погоди, лічильник кроків, частота серцевих скорочень, артеріальний тиск, рівень кисню в крові, відстань, калорії, автоматичний моніторинг сну, підтримка здійснення та з’єднання дзвінків (функція виклику), сумісність з VC32 true blood кисень, визначення частоти серцевих скорочень у реальному часі, сигналізація частоти серцевих скорочень, обмін інформацією про фітнес, постановка спортивних цілей, трек GPS для бігу, ходьби, їзди на велосипеді, вхідний дзвінок, нагадування про контакт, нагадування про будильник, використовується для нагадування про повідомлення не турбувати, функція блокування пароля ,Нагадування про здоров'я жінки.

Багато видів спорту: біг, скакалка, їзда на велосипеді, настільний теніс, бадмінтон,
ходьба, скелелазіння, баскетбол, футбол, стрибки, еліптичний тренажер, йога.

Функція нагадування:
нагадування про вміст сповіщень у Facebook, Twitter, Line, SKYPE, WhatsApp, Kakaotalk, Instagram, LinkedIn, Snapchat.

Мова :

Мова перегляду: англійська, німецька, російська, іспанська, португальська, французька, японська, голландська, італійська, чеська, грецька, індонезійська, малайська, польська, тайська, в'єтнамська, фінська, румунська, хорватська. китайський.

Мова APP: англійська, німецька, французька, чеська, грецька, іспанська, японська, перська, італійська, корейська, голландська, польська, португальська, російська, фінська, шведська, тайська, угорська, словацька, хорватська, українська, китайська спрощена, китайська традиційна .

Мова надсилання повідомлень: англійська, німецька, російська, іспанська, португальська, французька, японська, голландська, італійська, чеська, грецька, індонезійська, малайська, польська, тайська, в’єтнамська, фінська, румунська, хорватська,китайська.
Ціна: 900 UAH
Контактна особа: Василь
30.03.2024 22:28
Оголошення «Продам Електроніка > Мобільні телефони» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6Im9ibmVxIiwicW5nbiI6WyI5Njk5OSIsIjE3MjEyMyIsIjE0NzczNiIsIjE3NjM5MCIsIjE3MzMzMSIsIjE3MzMzMCIsIjE3MzMyNiIsIjE3MzMyNSIsIjE3MzMyNCIsIjE3MzMyMiIsIjE2ODczMSIsIjE2NjMxNiIsIjgxNDUzIiwiODE0NTIiLCIxNzIxNjMiLCIxNzY3NTAiLCIxNjc5MjgiLCIxNzI4NzciLCIxNzYxODQiLCIxNzYxNTQiLCIxNjgwMzgiLCIxNzczMTciLCIxMTcwMTEiXX1fIyRfU0VHSCskJCRlNmQ3MmE4ODIyZTcwMjUzOTFhNTNiN2IwMzU1YWQzOA==