Ремонт дороги Космач-Яблунів - скільки вкрадуть цього разу.

20 квітня 2016 09:46 | Космач, Івано-Франківська область
Як повідомили в Державному агенстві автомобільних доріг України (Укравтодор) "Автомобільна дорога місцевого значення С090803 Яблунів-Космач, протяжність 14,7 км, знаходиться на балансі Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області та потребує виконання комплексу робіт з капітального ремонту та провести ремонтні роботи на трьох мостах орієнтовною вартістю близько 35 млн. грн.
З настанням сприятливих погодніх умов, на замовлення Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області, за рахунок коштів державного бюджету, заплановано проведення ремонту покриття вказаної дороги."
Ми повторно направили запит в Державне агенство автомобільних доріг України, щоб вони проінформували яку суму коштів виділено на ремонт дороги Яблунів-Космач. Щоб не вийшло так, як кілька років тому після повені у 2008 році коли на ліквідацію наслідків повені на дорогу Космач-Яблунів та Космач-Пістинь було виділено більше як 27 млн. грн. питання: Де вони поділися?
Якщо ми уважно почитаємо відповідь, то побачимо наступне "На капітальний ремонт мостів на дорозі Пістинь-Космач було виділено 5,5 млн. грн. " - з трьох мостів які потрібно було відремонтувати повністю зроблений один.
Тепер подивимося, що зроблено в напрямку Космач-Яблунів і скільки грошей за це заплачено. "На мостові переходи на автомобільній дорозі Яблунів-Космач було виділено 4.7 млн. грн." - з трьох мостів які потрібно було також відновити, повністю відремонтовано нуль, а коштів виділено всього на 800 тис. грн менше. Чи не проглядається тут розкрадання?
Громадська організація "НАШ КОСМАЧ" звернулася у Антикорупційну прокуратуру з проханням провести перевірку чи відповідають проведені роботи на ділянках дороги Космач-Яблунів і Космач-Пістинь коштам які були виділені.
Читайте інтернет-видання "НАШ КОСМАЧ" і будьте в курсі подій.
Автор: Петро Уперук (секретар ГО "НАШ КОСМАЧ")
20.04.2016 09:46
Останні новини «Транспорт» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6ImFyamYiLCJxbmduIjpbIjExOTgyMiIsIjE4MDU2MyIsIjIxMDYxMSIsIjg4OTI2IiwiMTIzMTA3IiwiMTg1MTU4IiwiMTgyNDA2IiwiNzA1MDEiLCIxMTcyNTMiLCIyMjAxMjIiLCI0ODk5MSIsIjU3MjQiLCIyMjAxNzUiLCIxMjYzMDEiLCIxMjUxNjEiLCIyMjMzNTEiLCIyMDg4NDciLCIxODA0ODciLCIyMjU3NTIiLCIyMTc3NDAiLCIyMTE2OSIsIjIzODg2OSIsIjIyNTM2NiIsIjIyNjAzNyIsIjQ1MzA1IiwiMjEzNDk3IiwiMTA2MjUwIiwiNjg5NTkiLCIxNDE0Il19XyMkX1NFR0grJCQkNTFmMDQzM2Q0ZDE5ZTM5ZTBiMmJmZGRiNzgxNjg0MWQ=