На чемпіонаті у Золочеві визначили найкращих кінологів та службових собак

23 вересня 2019 16:02 | Золочів, Львівська область

 

Протягом трьох днів кращі кінологи з усієї країни демонстрували загальну та спеціальну підготовку службових собак. 19 учасників разом зі своїми чотирилапими вихованцями, які попередньо пройшли суворий відбір у своїх оперативно-територіальних об’єднаннях та частинах прямого підпорядкування, змагались за першість Національної гвардії України.

 

Вони долали смугу перешкод, виконували вправи загальної підготовки, розшукували стріляні гільзи, а також  проводили пошук та затримання собакою умовного порушника.

 

Як зазначив начальник кінологічної служби  Головного управління Національної гвардії України та головний суддя чемпіонату полковник Тарас Борита: «На цих змаганнях ми проводимо перевірку спеціального та загального курсу дресирування, що включає в себе ті прийоми, що використовує кінолог під час несення бойової служби, як в повсякденній діяльності, так і під час виконання бойових (спеціальних) завдань в районі проведення операції Обєднаних сил».

 

За результатами командної першості серед оперативно-територіальних об'єднань місця розподілились наступним чином:

1 місце - команда Східного ОТО;

2 місце - команда Північного ОТО;

3 місце - команда Західного ОТО.

 

За результатами командної першості серед військових частин прямого підпорядкування:

1 місце - капітан Павло Малий зі своєю вихованцею по кличці "Кенді" (в/ч 3007);

2 місце - старший солдат за контрактом Антон Харченко зі своїм вихованцем по кличці "Барселона" (в/ч 3024);

3 місце - старшина Олександр Загородній зі своїм вихованцем по кличці "Жигало" (в/ч 3022).

 

В особистій першості призові місця зайняли:

1 місце – капітан Павло Малий зі своєю вихованцею по кличці "Кенді" (в/ч 3007);

2 місце - старший солдат Дмитро Кириченко зі своїм вихованцем по кличці "Ірбіс" (в/ч 3005);

3 місце – старший сержант Антон Харченко зі своїм вихованцем по кличці "Барселона"(в/ч 3024).

 

Команди-переможці в кожній групі нагороджені кубками та дипломами, військовослужбовці, що показали кращі індивідуальні результати – грамотами, а чотирилапі чемпіони отримали медалі та смаколики.

 

Відеосюжет про захід на суспільному телеканалі UA : Львів

 

Група інформації та комунікації Навчального центру НГУ

 

23.09.2019 16:02
Останні новини «Спорт» найближчих населених пунктів
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